Blog

Najbolje produktivnosti za iPhone i iPad

Ovi su pametni telefoni zaista promijenili način na koji upravljamo svojim životom. A ove aplikacije i upravitelji zadataka doista su učinili stvari mnogo drugačijima od onoga što bi bile da uopće nije bilo pametnih telefona. Postoji mnoštvo aplikacija za produktivnost za iPhone (ili općenito za iOS ekosustav). Niz raznolikosti koju su programeri iskoristili u dizajniranju i razvoju svojih aplikacija za produktivnost nevjerojatan je.

Prvenstveno temeljene na kvaliteti i mogućnosti značajnog povećanja proizvodnje, ovo su najbolje aplikacije za produktivnost za iPhone i iPad. Preskočimo da ih sve istražimo!

Najbolje aplikacije za produktivnost za iPhone i iPad

# 1. Google dokumenti

"Google Docs" jedna je od najboljih aplikacija za izradu dokumenata. Na svom iOS uređaju možete jednostavno stvarati, uređivati ​​i upravljati dokumentima. Omogućuje vam i suradnju s drugima na dokumentu.

U svoje ćete dokumente dodati komentare kako biste se lako sjećali važnih stavki. Aplikacija vam omogućuje da s lakoćom odgovorite na komentare. Moći ćete otvoriti, urediti i spremiti svoje Word dokumente. Podržava neke jezike kao što su češki, danski, nizozemski, estonski, filipinski, finski, francuski, galicijski, gruzijski, njemački, grčki itd. Što je još važnije, djeluje čak i izvan mreže kako bi osigurao da vaš rad nema prekida.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Fantastično - Kalendar i zadaci

"Fantastično - kalendar i zadaci" bila je glavna aplikacija za kalendar za iOS. Zahvaljujući raznim vrlo korisnim značajkama poput raščlanjivanja prirodnog jezika, podsjetnika, prekrasnog pogleda na tjedan, moći ćete bez napora pripaziti na nadolazeći događaj i biti upozoreni na bitne stvari.

Glavni popis prikazuje sve vaše podsjetnike i događaje s datumom. Možete postaviti datum, vrijeme, pa čak i geoograde za bilo koji događaj. Morat ćete samo dodirnuti i zadržati bilo koji događaj da biste ga premjestili, duplicirali ili podijelili. Aplikacija kalendar podržava šest jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, španjolski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Iskra

Spark je lako aplikacija s najviše mogućnosti i najbolja pošta za iOS. Pomoću ove aplikacije možete odmah pregledati pristiglu poštu i prikladno upravljati e-adresama. Pametna pošta brzo saznaje jesu li bilo kakva e-pošta, bilten ili obavijest osobni i grupira ih tako da ih možete lako pregledati.

Budući da je aplikacija u potpunosti prilagodljiva, možete je fino podesiti kako biste povećali svoju produktivnost. Tijekom sastavljanja e-pošte lako ćete pristupiti većini korištenih potpisa i odabrati pravu opciju. Omogućuje vam spremanje privitaka na iCloud Drive, Google Drive, Dropbox, OneDrive, Readability, Pocket, Evernote i OneNote.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Trello

Trellou vjeruje više od 35 milijuna korisnika koji organiziraju svoj posao i život. To je vaš vizualni alat koji možete koristiti za planiranje poslovnih poslova, odmora ili bilo čega između.

Aplikacija je fleksibilna za sve vaše potrebe jer se s lakoćom možete pozabaviti popisima obveza. Prelazak s ideje na akciju postaje povjetarac s Trellovim prilagodljivim i jednostavnim pločama, popisima i karticama. Nakon stvaranja kartica, povucite ih preko ploče da biste provjerili napredak svojih projekata.

Pripazite na svoje projekte dodavanjem kontrolnih popisa, oznaka i rokova. Štoviše, možete ući u sve detalje planiranja bez da ih se sjećate. Koristite obavijesti da biste bili organizirani čak i dok putujete.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

# 5. Jednostavna bilješka

Simplenote nevjerojatno olakšava vođenje bilješki. Pomoću ove aplikacije moći ćete hvatati ideje i praviti popise brzo i učinkovito. Koristite oznake i pribadače kako biste održali sve svoje važne bilješke organiziranima. Čisto sučelje i značajke jednostavne za upotrebu čine ga praktičnijim za igranje. Datoteke možete sinkronizirati da biste im pristupili putem svih svojih uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Planer Pro

Planner Pro izvrstan je upravitelj zadataka. Kombinirajući zadatke, bilješke i događaje na jednom mjestu, aplikacija vam omogućuje udobno rukovanje njima. Možete dodavati, uređivati ​​i brisati događaje. Ako želite imati više privatnosti, sakrijte kalendare.

Dodati ćete pod-zadatke s projektima i zadacima. Postoji 25 prioriteta za zadatke i projekte. Jednostavno stvarajte bilješke i upravljajte njima. Dodajte podsjetnike svakom zadatku kako nikada ne biste zaboravili obaviti bilo koji bitan posao.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Produktivnost - dnevni zadaci

Produktivnost vam može znatno pojačati produktivnost i motivirati vas da postignete svoj cilj. Možete planirati svoje zadatke i dovršiti ih sa željenim rezultatom.

Stvorite svoja dnevna pravila i obavezno ih slijedite. Razni učinkoviti alati mogu vam pomoći da upravljate svojim zadacima bez preznojavanja. Jednostavne značajke i intuitivno sučelje nude bolje korisničko iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. E-pošta - Edison Mail

E-pošta uklanja sav stres zbog upravljanja poštanskim sandučićem; čineći zadatak nevjerojatno jednostavnim. Dolazi s ugrađenim pomoćnikom koji vam omogućuje da svoje troškove, kupovinu i putovanja održite u potpunosti organiziranim.

Možete se pretplatiti na smeće, odgoditi poruke, pa čak i poništiti poslanu poštu. Također otkriva i predlaže HTML potpis iz vašeg poslanog okvira. Aplikacija podržava Gmail, iCloud, Yahoo, Hotmail, Outlook, Office / Outlook 365, Exchange i AOL, račune pošte IMAP itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Evernote

Evernote se ističe u tome što vam omogućuje upravljanje i organizaciju vaših osobnih i profesionalnih projekata. Svoje misli možete zabilježiti i zapisati kao popise, bilježnice, bilješke i popise obveza.

Aplikacija vam omogućuje bilježenje u nekoliko formata, kao što su tekst, skice, fotografije, audio, video, PDF, web isječci itd. Svojom iPhone kamerom moći ćete skenirati dokumente, posjetnice, crteže i rukom napisane bilješke. Omogućuje vam i bilježenje slika. Lozinku možete koristiti za veću sigurnost računa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote je moćna aplikacija za bilježenje. Pomoću ove aplikacije možete uhvatiti svoje misli, ideje i održavati ih organiziranim baš onako kako želite. Ugrađeni rekorder upotrebljavat ćete za snimanje zvučnih bilješki.

Omogućuje vam da prikvačite stranice da biste ih odmah pronašli. Možete raditi s kolegama ili prijateljima u zajedničkim bilježnicama. Zaštitite svoj račun pomoću Touch ID-a. Aplikacija podržava neke jezike kao što su engleski, arapski, katalonski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, grčki, hebrejski, hindski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava

Iskoristite ove aplikacije na najbolji način da preuzmete kontrolu nad svojim zadacima, brzo bilježite bilješke čak i u pokretu i pojačavate svoju produktivnost. Ne zaboravite postaviti podsjetnike kako biste cijelo vrijeme bili napunjeni. Postavite cilj i pobrinite se da ga postignete stavljanjem najbolje noge naprijed.

Koju ćete aplikaciju koristiti za ubrzanje produktivnosti? Javite nam to u komentarima.

Željeli biste provjeriti:

  • Najbolje alternative za aplikaciju Mail za iphone
  • Najbolje aplikacije za bilješke za iPhone
  • Kupovinske aplikacije za iPhone
  • Najbolje aplikacije za kupone za iPhone
  • Najbolje alternative za Evernote za iPhone i iPad