Blog

Apple Watch zapeo na Appleovom logotipu? Evo kako to popraviti

Apple Watch može zapeti na pokretačkom Appleovom logotipu iz različitih razloga. Srećom, ako se radi o softverskom problemu, imamo stvarna rješenja koja će riješiti taj problem. Kad sat izađe iz odmrznute faze, možete ga i dalje normalno koristiti. Dakle, bez daljnjega, pogledajmo što možete učiniti ako je vaš Apple Watch zaglavljen je na Appleovom logotipu.

 1. Prisilno ponovno pokrenite sat
 2. Za odmrzavanje upotrijebite Find My Apple Watch
 3. Otkažite uparivanje Apple Watch-a i ponovno ga uparite
 4. Ažurirajte na najnoviji watchOS
 5. Tvornički resetirajte svoj Apple Watch

1. Prisilno ponovno pokrenite sat

Prisilno ponovno pokretanje korak je prije redovitog isključivanja i uključivanja sata.

Budući da je vaš sat zalijepljen na Appleovom logotipu, teško ga ponovo pokrenite pritiskom na bočni gumb i digitalnu krunu zajedno. Nakon što ponovno vidite Appleov logotip na ekranu, ostavite tipke. Dajte satu do minute i pol da se normalno uključi.

2. Upotrijebite Find My Apple Watch da biste ga odmrznuli

Ponekad ovaj mali trik korištenja značajke Pronađi me može odmrznuti zaglavljeni Appleov logotip na zaslonu sata. Evo kako to učiniti.

 1. Otvori Gledati na uparenom iPhoneu i dodirnite Moj sat.
 2. Dodirnite Svi satovi gore lijevo.
 3. Dodirnite „ja"Pored naziva sata.
 4. Dodirnite Pronađite moj Apple Watch. Aplikacija Find My automatski će se otvoriti. Prijavite se ako je potrebno.
 5. Ako je potrebno, s popisa uređaja odaberite svoj Apple Watch. Dodirnite Reproduciraj zvuk. Ovo će izaći iz sata sa zaslona "zaglavljenog na Appleovom logotipu". Ako se to ne dogodi, pokušajte reproducirati zvuk još nekoliko puta.

3. Otkažite uparivanje s Apple Watchom i ponovo ga uparite

Nakon što sat izađe iz zaglavljenog načina, dobro je otparati ga, a zatim ponovno upariti. To bi moglo pomoći u sprečavanju sličnih problema u bliskoj budućnosti. Imamo zaseban post koji vam pokazuje kako upariti i upariti Apple Watch.

4. Ažurirajte na najnoviji watchOS

Svakim ažuriranjem softvera Apple pokušava riješiti postojeće probleme i uvesti nove značajke. Ako se suočavate s opetovanim problemima s Apple Watchom, pokrenite najnoviji watchOS. Ažuriranje možete izvršiti izravno sa sata ili slijediti korake u nastavku.

 1. Otvori Gledati na iPhoneu i dodirnite Moj sat.
 2. Dodirnite općenitoAžuriranje softvera.

5. Tvornički resetirajte svoj Apple Watch

Ovo je velik korak, ali rješava nekoliko problema. Nakon što tvornički resetirate Apple Watch, on će biti interno nov. Sve aplikacije, glazba, fotografije, postavke bit će izbrisane i postavljene na zadane. Evo kako to učiniti.

 1. Pritisnite Digital Crown i dodirnite Postavke aplikaciju i dodirnite Općenito.
 2. Sada dodirniteResetiratiIzbriši sav sadržaj i postavke.
 3. Unesite šifru sata, ako se to zatraži i potvrdi vaše djelovanje.

Kada se brisanje dovrši, postavite sat kao novi. Ne obnavljajte iz sigurnosne kopije kako biste izbjegli prijenos starih problema. Nakon što postavite sat, možete preuzeti aplikacije koje najčešće koristite, a također sinkronizirati glazbu ili fotografije s iPhonea.

Postoji li problem s hardverom ili oštećenje vode?

Jeste li ispustili Apple Watch ili je oštećen vodom? U slučaju da je nosiva osoba naglo pala, postoji vjerojatnost da postoje neka unutarnja pitanja. Za to ćete se morati obratiti Apple podršci. Slično tome, ako smatrate da je vaš sat možda dugo bio uronjen u vodu, odnesite ga u Appleov servisni centar.

Odjava ...

Ovo su neki od stvarnih načina za rješavanje problema Apple Watch-a koji je zapeo na pokretačkom Appleovom logotipu. Nadam se da je jedno od rješenja pomoglo. Ako vaš sat dobro radi, evo nekoliko povezanih postova koje možete provjeriti kako biste ga iskoristili na najbolji mogući način.

PROČITAJTE DALJE:

 • Kako prilagoditi Apple Watch Face
 • Kako podijeliti lica s Apple Watchom
 • Kako se koristi praćenje spavanja na Apple Watchu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found