Blog

Najbolje Bluetooth tipkovnice za Apple TV u 2021

Tipkovnica mi pruža dodatnu udobnost za upravljanje Apple TV-om u sobi. Tipkovnicu mogu staviti u krilo ili je držati na naslonu za ruku stolice. Ovu udobnost možete doživjeti i kupnjom jedne od najboljih Apple TV Bluetooth tipkovnica s ovog popisa.

 1. iPazzPort
 2. Jabuka
 3. Logitech
 4. Macally
 5. Fosmon
 6. Arteck
 7. IKOS
 8. Vive češalj
 9. Češalj od želea
 10. Rii

1. iPazzPort

iPazzPort je dizajnirao ovu bežičnu tipkovnicu s kojom se lako može rukovati rukama. Nakon što ovu tipkovnicu povežete s Apple TV-om, možete brzo tipkati tipke za pretraživanje sadržaja i prijavu u aplikacije.

Najbolja stvar u ovome Bluetooth tipkovnica jest da također možete koristiti Siri Remote jer je jedna strana za glasovno pretraživanje, a druga strana za pretraživanje tipkovnice. Ova kompaktna tipkovnica ne zauzima puno prostora i možete je ugodno koristiti.

USP: Dizajn mini veličine

Pogledajte na Amazonu

2. Jabuka

Što se tiče Appleovih proizvoda, reći bilo što o kvaliteti proizvoda je besmisleno; svi znaju kako vrhunsku kvalitetu nudi tvrtka. Dopustite mi da započnem s osjećajem tipkanja pomoću čarobne tipkovnice; bilo je nevjerojatno mekano i glatko. Appleovi su proizvodi pomalo skupi, ali pružaju udobnost, trajnost, kvalitetu i najbolju korisničku podršku u klasi.

Appleova čarobna tipkovnica može trajati 30 dana nakon potpunog punjenja. S ugrađenim baterijama nećete ih trebati zamijeniti kao s drugim tipkovnicama. U kutiji dobivate Lightning to USB kabel koji se koristi za punjenje tipkovnice i korištenje kao tradicionalna žičana tipkovnica.

USP: Rezerva baterije od 30 dana

Pogledajte na Amazonu

3. Logitech

Logitech je vodeći proizvođač dodatne opreme, visokokvalitetnih proizvodnih proizvoda za Appleov ekosustav. Ovaj bežični Bluetooth tipkovnica je izuzetno prenosiv i lagan; možete ići bilo gdje, jer ova tipkovnica stane u džepove, torbicu ili aktovku.

Dok gledate svoje omiljene filmove ili TV emisije, svoje piće možete proliti po tipkovnici. Ova izdržljiva tipkovnica izrađena je od tkanine koja je štiti od izlijevanja, prljavštine i kapi.

USP: Otporan na izlijevanje

Pogledajte na Amazonu

4. Macally

Macally donosi multisync tipkovnicu za vaš Apple TV. Ovu bežičnu tipkovnicu možete istovremeno povezati s tri Bluetooth uređaja kako biste postigli maksimalnu produktivnost kod kuće ili u uredu. Ova ultra tanka tipkovnica ima 110 tipki, uključujući 20 tipki prečaca, unaprijed postavljene postavke i numeričku tipkovnicu.

Sa samo 15 mm debljine, ova je tipkovnica prikladna. Koristite ovu tipkovnicu tri sata svaki dan i možete je koristiti tri mjeseca s ugrađenom punjivom baterijom. Njegovi brzi savijači škarama omogućuju korisnicima tiho tipkanje.

USP: Tiho tipkanje

Pogledajte na Amazonu

5. Fosmon

Evo inovativne i kompaktne QWERTY tipkovnice s dodirnom pločicom koja pruža udobnost u kombinaciji sa slobodom bežičnog povezivanja. Kompatibilan je ne samo s vašim Apple TV-om, već i sa svim vašim drugim uređajima, poput telefona ili PlayStationa.

Ima radni domet od približno 10 metara, a punjiva baterija nudi do 10 dana radnog vremena i do 50 dana u stanju čekanja. Štoviše, osvjetljen je s pozadinom tako da se može koristiti i u mraku. Dolazi s ograničenim doživotnim jamstvom.

USP: Dobar domet i sigurnosna kopija baterije

Pogledajte na Amazonu

6. Arteck

Ova elegantna LED tipkovnica s dvije razine osvjetljenja i značajkom automatskog spavanja dizajnirana je za optimizaciju potrošnje energije. Kompatibilan je sa svim glavnim operacijskim sustavima, a punjiva baterija pruža do šest mjeseci života kad se koristi nekoliko sati dnevno.

Nadalje, uglađen je i ultratanak te lagan. Ova kompaktna veličina olakšava nošenje sa sobom kamo god krenuli. I na kraju, tipke nevjerojatno odgovaraju, što ih čini laganim za korištenje.

USP: Lijepe boje

Pogledajte na Amazonu

7. IKOS

Sklopivi dizajn IKOS tipkovnice impresionira korisnike. Kad započnete tipkati sadržaj, osjećate ugodu jer se svaka tipka postavlja neovisno. Mala je šansa da istovremeno pritisnete više tipki.

IKOS koristi jedinstvenu PlayXTend bateriju koja vam omogućuje upotrebu tipkovnice osamdeset sati nakon što dva sata punite bateriju. Glatko pritiskanje tipki poziva vas da upišete više sadržaja.

USP: Glatko tipkanje

Pogledajte na Amazonu

8. Vive češalj

Vive Comb stvorio je ekonomičan i moderan dizajn Bluetooth tipkovnica, koji ne zauzima puno prostora na vašem radnom stolu. Bez upotrebe donglea, možete povezati tipkovnicu s Apple TV-om pomoću ugrađenog Bluetootha. Uparite tipkovnicu s pametnim televizorom i spremni ste za upotrebu.

Tipkajte brzo i udobno pomoću preklopnih preklopnih tipki Vive Comba koje pružaju brzi odgovor bez propuštanja bilo koje tipke. Ova tipkovnica čvrsto ostaje na sjajnoj površini vašeg stola; njegove gumene pločice na dnu lijepe za površinu.

USP: Dizajn protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

9. žele češalj

Jelly Comb predstavlja a Bluetooth tipkovnica s radnom udaljenostom od 10 metara (približno 30 stopa). Tipkovnica sa škarama nudi vam glatko i tipo iskustvo tipkanja. Ne trebate vršiti velik pritisak na tipke; čak je i lagani potez dovoljan za upisivanje sadržaja.

Pametno automatsko spavanje značajka je koja vrijedi istaknuti na ovoj tipkovnici. To štedi energiju jer tipkovnicu možete uključiti / isključiti. Kad se tipkovnica isprazni, možete puniti Li-ion bateriju dva sata, a zatim je koristiti sljedećih četrdeset sati.

USP: Tipizacija u niskom profilu

Pogledajte na Amazonu

10. Rii

Ova je pomalo igračka tipkovnica kad se prvi put pogleda. Ali ima sve značajke koje biste mogli poželjeti dok ga koristite s Apple TV-om. Ima trackpad za jednostavnu navigaciju uz mnoge druge značajke. Trekpad također podržava geste prstima za brzo izvršavanje stvari.

Trajanje baterije tipkovnice dugo je jer automatski spava nakon što primijeti neaktivnost od 3 minute. Pritiskom bilo koje tipke probudit ćete je. Također, tipke imaju LED osvjetljenje, korisno tijekom gledanja televizije u mraku. Na kraju, tipkovnica je dostupna u nekoliko boja koje odgovaraju vašem interijeru.

USP: Trackpad s podrškom za geste prstima

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelju!

Pa koju tipkovnicu ćete kupiti!

Apple TV uglavnom se koristi u zabavne svrhe, pa Bluetooth tipkovnica za vaš pametni TV mora biti kompaktna. Tipkovnicu biste trebali moći držati na nozi, noćnom ormariću ili na naslonu za ruku stolice. Koji Bluetooth tipkovnica mogu vam pružiti svu udobnost?

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

 • Najbolji kontrolori igara za iPhone, iPad i Apple TV
 • Najbolji daljinski upravljači Apple TV-a
 • Kako povezati čarobnu tipkovnicu s Macom, iPhoneom i iPom
 • Pregled tipkovnice za iOS prilagođenu tipkovnicu