Blog

Najbolji futrole za iPhone SE 2021

Nema više glasina ni curenja, iPhone SE sada je službeni. Iako će narudžbe započeti od 31. ožujka 2016., mislili smo vas pripremiti malo ranije. To je razlog zašto smo napravili krug najboljih branika za iPhone SE. Veličine samo 4 inča, vrlo je lako ispustiti je. Ne riskirajmo s novim uređajem i uzmite lijepu futrolu za njega, prije nego što stigne. Samo pogledajte popis i napravite svoj izbor.

1. Kazeologija

Kazeologija je prilično poznata po svojim elegantnim futrolama za iPhone. Ni ovaj novi iPhone SE slučaj ne razlikuje se. Futrola ne samo da štiti telefon, već dodaje i njegovu ljepotu. Prava koža na leđima savršeno se uklapa s metalnom završnom obradom okvira, što zasigurno privlači snop.

TPU i polikarbonatni materijal koji su amortizeri pazit će na vaš uređaj pri normalnim padovima. I na kraju, u trenutku pisanja ovog teksta dostupna su tri izbora boja.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

2. Trianium prozirni jastuk

Opremljen kristalno čistim i čvrstim profilom, Trianium Clear Cushion omogućuje vam razmetanje iPhoneom, a istovremeno i otpor udarcima. Ovo kućište odbojnika ima dvoslojno kućište i ima gumirani okvir i tvrdu stražnju ploču.

Ljubaznošću podignutog ruba od 1 mm, zaslon osjetljiv na dodir ima potrebnu obranu kako bi se zaštitio od ogrebotina. Tipke imaju taktilni osjećaj, što vam čini ugodnijim pritiskom. A sa savršenim izrezima imat ćete jednostavan pristup priključku za slušalice i priključku za grom.

USP: Dizajn otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

3. i-Blason Ares

Dizajniran da ponudi iPhoneu zaštitu od 360 stupnjeva, i-Blason Ares jedno je od najfinijih kućišta odbojnika za iPhone SE na tržištu. Poklopac ima čvrsti okvir koji bez napora podnosi šok.

Prozirnom stražnjom pločom osigurava da pametni telefon ima malo slobode pokazati svoj poznati dizajn. Robusna leđa mogu spriječiti ogrebotine, dok visokokvalitetna zaštita zaslona nudi potpunu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir.

Glatke stranice pružaju sigurno držanje, dok naglašeni gumbi nude taktilne povratne informacije. Štoviše, Ares futrola za branik izgleda preslatko u žarko ružičastoj i otmjenoj crnoj boji.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

4. Ailun

Propustiti bih lijepu futrolu odbojnika poput Ailuna bila bi velika pogreška. U ovoj vrlo čvrstoj navlaci može se puno toga voljeti. Može preživjeti normalne kapi i kvrge; to znači da nećete morati brinuti zbog ogrebotina na uređaju ako slučajno padnete.

Može se pohvaliti potpunom transparentnošću i teško se osjeća kao da imate bilo koji slučaj na uređaju. Precizni rezovi na kućištu omogućuju vam potpun pristup svim priključcima i funkcijama iPhone SE. Kao očit slučaj, nema izbora boja.

USP: Jednostavan i otmjen izgled

Pogledajte na Amazonu

5. Poetski

Slučaj iz Poetike uopće nije poetičan; zapravo je više poput hrapavog slučaja. Izrađen je od jakog polikarbonata i TPU materijala otpornog na udarce, koji je sposoban apsorbirati udar redovitih padova i udaraca kako bi zaštitio iPhone SE. Ne samo da štiti iPhone SE od pada, već štiti i zaslon kada je vaš uređaj postavljen naopako. U trenutku pisanja ovog članka ne postoje opcije boja.

USP: Dodatna zaštita za zaslon i kameru

Pogledajte na Amazonu