Blog

Kako pronaći mjesto knjižnice iBooks na Macu

Iako iTunes olakšava pohranu glazbe na odabrani put na Macu, gdje se točno pohranjuju iBooks? Pa, malo su skriveni, pa ćete stoga morati malo kopati da biste stigli tamo. Iako ne možete promijeniti mjesto biblioteke iBooks, imate mogućnost ručnog pregledavanja. Na temelju načina na koji ste ih pohranili, evo dva načina kako pronaći mjesto biblioteke iBooks na vašem Macu. Pogledajmo.

Bilješka: Ako izbrišete ili preimenujete datoteke, to će dezorganizirati vašu iBooks knjižnicu. Dakle, izbjegavajte bilo kakve promjene na njima. Također možete sinkronizirati iBooks na iPhoneu i Macu.

Kako pronaći mjesto knjižnice iBooks u macOS-u

  1. Kliknite na 'Ići‘S gornjeg izbornika Findersa. Sada s padajućeg izbornika kliknite 'Idite u mapu‘.
  2. U skočnom prozoru unesite ~ / Library / Containers / com.apple.BKAgentService / Data / Documents / iBooks i kliknite Ići.
  3. To će vas odvesti do novog prozora pretraživača s tri podmape. Da biste pristupili svojim iBooksima, dvaput kliknite i otvorite Knjige mapu.

Pronađite mjesto iBooksa za uvezene resurse iCloud

Kada uvozite čitljivu ePUB ili PDF datoteku u iBooks / Apple Books, vaša ih aplikacija automatski sinkronizira s iCloudom kako bi im bila dostupna s povezanih Appleovih uređaja kao što su iPhone, iPad i Mac. Trebate napomenuti; ove se datoteke grupiraju i pohranjuju odvojeno u usporedbi s vašim uobičajenim iBooksima.

Put do njihovog pronalaska je sličan, kao što je gore spomenuto. Međutim, možete ih kopirati i pohraniti da biste stvorili kopiju u svom sustavu.

Kako izraditi sigurnosnu kopiju i promijeniti datoteke u biblioteci iBooks

Svoje pohranjene iBooks možete kopirati i zalijepiti s gornjeg mjesta u željenu mapu. Međutim, preporučuje se da ne brišete, ne preimenujete ili vršite bilo kakve druge promjene, jer to može negativno utjecati na strukturu vaše knjižnice.

Samo u slučaju da želite izbrisati e-knjigu ili je preimenovati, razmislite o tome da učinite isto pomoću aplikacije iBooks za iPhone.

Česta pitanja u vezi s lokacijom iBooks knjižnice

P. Jesu li iBooks pohranjeni u oblaku?

Naslovi vaših ePub-a, PDF-a i iBooks-a automatski se sinkroniziraju u oblaku i može im se pristupiti u bilo kojem trenutku. Možete ih kopirati i zalijepiti na željeno mjesto na Macu.

P. Jesu li knjige besplatne na Apple Books?

Apple Books ili iBooks dom su milijunima čitanja, uključujući plaćena, besplatna i snižena. Možete doći do besplatnog odjeljka i provjeriti možete li pronaći dobro štivo.

P. Kako mogu sinkronizirati iBooks između iPhonea i Maca?

Ići Postavke iPhonea → pomaknite se prema dolje i dotaknite Knjige → uključivanje iCloud Drive (ako već nije uključeno). Dalje, lansiranje Knjige na vašem Macu → odaberite Izbornik knjiga → kliknite Postavke →provjerite je li Općenito kartica je odabrana, ako već nije. Zatim morate potvrditi okvir za sinkronizaciju oznaka, istaknutih dijelova i zbirki na različitim uređajima. I gotovo!

P. Jesu li Apple knjige isto što i iBooks?

Da, to je isto. Apple se promijenio počeo je iBooks nazivati ​​Apple Books nakon izlaska iOS-a 12. Tada su istodobno napravili nekoliko drugih poboljšanja u iskustvu iBooks.

Jeste li spremni pronaći mjesto svoje biblioteke iBooks na Macu?

iBooks ili Apple Books na iPhoneu i iPadu izvrstan su način čitanja bez obzira gdje se nalazite. Međutim, čitanje može biti teško na manjem zaslonu, a korištenje Mac-a da bi ga nadmašio može poslužiti ogromnoj svrsi. Ako ste se suočavali s istim, nadam se da su vam gore navedeni koraci pomogli. U slučaju da vam još nešto mogu pomoći, slobodno podijelite u odjeljku za komentare u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i ove postove:

  • iBooks se ne sinkroniziraju između Mac i iPhonea ili iPada? Evo Kako popraviti
  • Kako pokloniti iBook iz iBookstore na iPhoneu
  • Omogućite temu Auto-Night u iBooks na iPhoneu
  • Kako popraviti Zoom koji ne radi na Macu