Blog

Kako uputiti WhatsApp grupni poziv na iPhone i Android

Kada je Apple pokrenuo značajku grupnih poziva u FaceTimeu, WhatsApp je to shvatio kao izazov, a zatim je počeo raditi na ovoj značajci za korisnike iPhonea i Androida. Klijent za chat predstavio je ovu značajku grupnog pozivanja poput doze soli. Sada korisnici iPhonea i Androida mogu obavljati grupne pozive u WhatsAppu.

Da bi mogli obavljati grupne pozive na iPhoneu i Androidu, korisnici trebaju ažurirati svoje uređaje na najnoviju verziju WhatsApp. Metoda je prilično jednostavna. U nekoliko jednostavnih koraka možete dodati tri osobe u grupni poziv. Dakle, četiri osobe mogu međusobno razgovarati pomoću značajke grupnog pozivanja na svojim iPhone ili Android uređajima.

Kao što je gore spomenuto, svoje uređaje morate ažurirati na najnoviju verziju WhatsAppa. Kada završite, slijedite korake dane u nastavku. Ne zaboravite da na uređaju možete upućivati ​​grupne audio i video pozive. Usred poziva možete se prebaciti i na audio ili video način.

Bilješka: Budući da je ovo uobičajena značajka za iOS i Android, koraci ostaju isti za oba uređaja.

Kako uputiti grupne audio i video pozive u WhatsApp na iPhoneu i Androidu

Korak 1. Pokreni Što ima na vašem iPhoneu / Androidu.

Korak 2. Zatim odaberite jedan kontakt i dodirnite ikonu audio ili video poziva iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 3. Kada osoba preuzme vaš poziv, možete dodati drugu osobu u ovu grupu poziva tako da dodirnete ikonu Plus iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 4. Sada s popisa kontakata morate dodati sudionika. Jednostavno pretražite svoj kontakt i dodirnite ga. Pojavit će se skočni prozor od kojeg ćete zatražiti da dodirnete Dodati dugme.

Korak # 5. Nakon tapkanja na "Dodati" gumb, sljedeći će se sudionik dodati u grupno pozivanje.

Slijedom gornjih koraka u svoje grupno pozivanje možete dodati još jednog sudionika (ukupno 4).

Bilješka: Ako bilo tko prekine poziv, preostale osobe mogu nastaviti s grupnim pozivom WhatsApp.

Ovdje možete posjetiti: Kako uputiti WhatsApp grupni video poziv s do 8 ljudi na iPhoneu

To su svi prijatelji!

Sada sva četiri sudionika (uključujući vas) mogu razgovarati jedni s drugima u ovoj grupnoj pozivi. Imajte na umu da ste inicijator grupnog poziva, ali druga osoba također može dodati kontakt u ovaj grupni poziv.

Ova značajka grupnog pozivanja nije ograničena na WhatsApp grupe koje ste možda stvorili u aplikaciji. Ovu značajku možete koristiti bez obzira na grupe aktivne u aplikaciji.

Istaknuto je da je WhatsApp nedavno dozvolio samo administratoru da šalje grupne poruke na iPhoneu i Androidu. Ova je značajka ipak bila ekskluzivna za grupe stvorene u aplikaciji.

Tvoj poziv…

WhatsApp je oduvijek bio dinamični chat klijent jer je u redovitim razmacima uvodio user-friendly značajke. Posebno mi se sviđa integracija Sirija za slanje grupnih poruka na iPhoneu.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Kako snimiti WhatsApp pozive besplatno na iPhoneu
  • Kako promijeniti jezik WhatsApp
  • Videopoziv WhatsApp ne radi
  • Kako koristiti više računa WhatsApp na Macu i Windows PC-u

Koja vam se značajka WhatsApp najviše svidjela? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found