Blog

Najbolje iPad aplikacije za gledanje filmova, videozapisa i TV emisija

Osim pregledavanja weba, iPad se uglavnom koristi za gledanje filmova, TV emisija i drugih videozapisa. Točno svom cilju, pokazalo se da je iPad tijekom godina bio jedan od najpopularnijih uređaja za konzumiranje video sadržaja. Milijuni korisnika aktivno traže, preuzimaju / struje videozapise - filmova, TV emisija ili drugog video sadržaja - na svom iPadu. Povremeno, naravno, postoji mogućnost korištenja AirPlay-a za streaming izravno na Apple TV.

IPad ima puno aplikacija spremnih da vam ponude bezbroj sati strujanja videozapisa. Tvoje omiljene TV emisije, filmovi i drugi videozapisi su tamo, spremni za streaming putem nebrojenih aplikacija dizajniranih u tu svrhu.

Iako nekoliko usluga nudi uistinu besplatne filmove i TV emisije, kao što je i obećano u promotivnom materijalu, uglavnom postoje usluge temeljene na pretplati koje nude jednu od najboljih usluga u ovom sektoru.

Najbolje iPad aplikacije za gledanje filmova, videozapisa i TV emisija [izdanje 2020]

# 1. Amazon Prime Video

"Amazon Prime Video" nije samo dao veliku konkurenciju nadmoći Netflixa, već je i zaprijetio da će mu oduzeti numero-uno poziciju. Nudi veličanstveno iskustvo gledanja vrhunskih filmova i TV emisija.

Možete pregledati IMDB podatke o glumcima, pjesmama i trivijalnostima. Ako želite uživati ​​u gledanju filmova čak i izvan mreže, preuzmite filmove. Kupci u SAD-u smiju gledati videozapise kupljene ili unajmljene na Amazonu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. YouTube

"YouTube" je daleko najpopularnija zabavna aplikacija. Možete gledati svoje omiljene videozapise, filmove i TV emisije. Aplikacija vam također omogućuje otkrivanje trendovskih vijesti, sporta, glazbe i još mnogo toga.

Pretplatite se na svoje omiljene kanale da biste brzo pristupili njihovim najnovijim videozapisima. Na temelju vaše povijesti gledanja, aplikacija preporučuje videozapise koje ćete voljeti gledati.

Možete stvoriti vlastiti kanal, uređivati ​​videozapise i prenositi ih. Štoviše, YouTube podržava više jezika, uključujući engleski, katalonski, kineski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, estonski, filipinski, finski, francuski i druge.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Hulu

Neposredno uz Netflix nalazi se Hulu, koji je oštri konkurent prvom. Hulu svojim pretplatnicima nudi jednako nevjerojatan niz TV emisija i s pravom se nalazi na drugom mjestu u kategoriji zabave.

Sadrži ogromnu knjižnicu koja sadrži trenutne i prošle sezone iz poznatih emisija. Uz to, imate pristup preko 50 kanala uživo i na zahtjev kako biste poboljšali svoje iskustvo gledanja medija.

Možete se nadograditi na premium (7,99 USD) verziju za personaliziranije iskustvo. Na primjer, napravit ćete do šest profila i čak pratiti svoje favorite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. DIREKTIVNO

DIRECTV je svrstan na mjesto sedme najpopularnije zabavne aplikacije kako biste začinili gledanje filmova. To je službena aplikacija usluge DIRECTV.

S ovom aplikacijom na raspolaganju imate trenutni pristup tisućama najboljih filmova i TV emisija. Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje snimanje omiljenih videozapisa i preuzimanje DVR snimaka na vaš iOS uređaj.

Još bolje, možete provjeriti što se reproducira na vašem televizoru i s lakoćom kontrolirati reprodukciju. Pomoću značajke prebacivanja zaslona bljeskalicom ćete prebaciti prikaz s jednog uređaja na drugi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Netflix

Netflix je sjajan za gledanje filmova i TV emisija. Na temelju vrste predmeta koje gledate, preporučuje vam filmove. Obiteljska zabava djeci pruža iskustvo sigurnog gledanja.

Također možete preuzeti svoje omiljene filmove da biste ih gledali offline. Još je bolje što vam omogućuje stvaranje do pet pojedinačnih profila na jednom računu. Isprobajte besplatno mjesec dana prije nego što se odlučite za pretplatnički plan.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Tubi TV

"Tubi TV" izvrstan je za apsolutno besplatno gledanje vrhunskih filmova i TV emisija. Možete pregledavati kategorije, otkrivati ​​međunarodne uspješnice i skrivene poteze. Omogućuje vam stvaranje i upravljanje video redom po vašem ukusu.

Ako biste iz bilo kojeg razloga morali prestati gledati film, lako biste ga mogli podići od mjesta s kojeg ste stali. Kako se svake srijede dodaju novi videozapisi, i dalje ćete najbolje iskorištavati najbolje videozapise.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Samo gledaj

JustWatch je pripremljen da vam omogućuje streaming vaših omiljenih filmova i videozapisa. Možete brzo pregledavati filmove i TV emisije kako biste saznali jesu li dostupni. Pomoću nove vremenske trake možete odmah pristupiti novo dodanim stavkama. Možete pronaći uzbudljive ponude za kupnju, kao i za iznajmljivanje TV emisija. JustWatch dostupan je samo u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Brazilu, Njemačkoj i Novom Zelandu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Pucketanje

Crackle iz Sonyja nije ni blizu vrha igre, ali sigurno vam donosi neke TV emisije (uključujući Seinfeld), a mnogo više od toga donosi besplatne filmove. Gleda se na zahtjev, a što je zanimljivo, ovdje nema pretplate. Za razliku od Netflixa i Hulua gdje morate platiti za streaming.

Crackle očito ima i neke dobre specifikacije: HQ videozapise, postoji podrška za AirPlay i uključuje neke žanrove iz kojih možete birati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Google Play filmovi i TV

Jedna od najboljih značajki Google Play filmova i TV jest da sinkronizira vašu dozu zabave na iOS uređajima. Štoviše, svoj sadržaj možete gledati na bilo kojem HDTV-u pomoću Chromecasta ili na Apple TV-u putem AirPlay-a.

Knjižnicom možete upravljati, preuzimati i gledati sadržaj s bilo kojeg mjesta. Osim vas, još pet članova vaše obitelji može dijeliti filmove, TV emisije i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. CONtv

CONtv je jedna od najzanimljivijih aplikacija za besplatno gledanje filmova i TV emisija. Također možete pristupiti izvornom programiranju, prikrivanju, slavnim osobama i još mnogo toga. Ako ste veliki ljubitelj kultnih klasika, osvojit će vas puno klasičnih filmova poput He-Mana, Voltrona, Masters of the Universe. Omogućuje vam i streaming izvornih serija, ploča kao i događaja uživo iz Comic Con-a.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Koji je vaš odabir?

Sve ove aplikacije izvrsne su za gledanje filmova i TV emisija. Dogovoreno, Netflix i Amazon Prime Video imaju puno obožavatelja, ali druge aplikacije imaju kvalitetu da vam ponude puno zabave. Koja vas je od ovih zabavnih aplikacija osvojila? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Možda ćete htjeti pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija
  • Aplikacije za video uređivanje
  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe
  • Najbolje DJ aplikacije