Blog

Najbolje besplatne vizualne nove aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Istražite iskustvo čitanja i igranja s ovim najboljim besplatnim vizualnim romanom za iPhone i iPad aplikacije. Dizajnirani s nekoliko lijepih priča i priča o igrama, oni su užitak za igrati. Od izazova preživljavanja do romantike, ove nove aplikacije pružaju vam razna iskustva. Iako su dostupni besplatno, većina ih omogućuje otključavanje dodatnih značajki kako biste u igru ​​unijeli dodatni začin. Nemojte čekati i pomičite se kroz popis i odaberite onu koja vam upada u oči za dugu sesiju igara!

# 1. Moe! Ninje djevojke

Imate li sklonosti ka ljubavnim pričama? Ako da, zaista biste uživali igrajući “Moe! Ninje djevojke. " U ovoj igri imate priliku zaljubiti se u simpatičnu djevojku. Morate razotkriti identitet djevojke i također otkriti veliku tajnu škole Mizaki.

Završetak ove igre ljubavne priče promijenit će se ovisno o izborima koje napravite tijekom priče. Zahvaljujući sjajnim umjetničkim djelima, efektima pokreta i fascinantnom zvučnom zapisu, igra vas privlači za još.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Arcana: Mistična romansa

Dakle, puno o običnoj ljubavnoj priči. Prepustimo se nekoj misterioznoj romansi. Arcana je izvrsna misteriozna romantična igra, a cijela je priča smještena u mistični svijet tarota. U središtu je priče misterija ubojstva, koju morate riješiti.

Kako je ispunjena puno iznenađenja, igru ​​morate igrati vrlo pažljivo. Stoga otkrivajte tajne i oprezno birajte, jer će svaka vaša radnja imati ogroman utjecaj na rezultat.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Gacha sjećanja

Ako volite igrati ulogu spasitelja, smatrali biste da Gacha Memories vrijedi pokušati. Roman ima intrigantan koncept zbog kojeg ste cijelo vrijeme zadubljeni.

Svijet je u opasnosti i vi imate veliku zadaću da ga zaštitite od uništenja. Dok ste krenuli u spas svijeta, proći ćete kroz nekoliko uspona i padova.

Usput ćete iskusiti i romantiku, dramu i prijateljstvo. A ishod će ovisiti o tome kako ćete se nositi sa svakim izazovom koji vam se nađe na putu!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Vječno ljeto

Vječno ljeto ima intrigantnu priču koja vas zadržava u cijelom životu. Cijela priča vrti se oko Semjona, glavnog lika igre.

Jednog dana dječak zaspi u autobusu. A kad se probudi usred vrućeg ljeta, pronalazi sjajni kamp zvan "Sovionok". Njegov bivši život vezan je uz logor. Da bi otkrio što mu se dogodilo, morat će poznavati lokalno stanovništvo. Može li razotkriti misterije?

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Vizualni roman horora slova

Izvrsna kombinacija romantike, prijateljstva i drame, "Vizualni roman horora iz pisma" ima sve boje emocija koje vas preplavljuju! I da, postoji i užas koji vas drži na nogama.

Stavio je veći naglasak na odnos i razvoj karaktera. Roman ima vrlo intrigantno nekronološko pripovijedanje sa sedam poglavlja. Postoji sedam likova s ​​različitom osobnošću i pristupom. Odabiri koji utječu utječu na priču, tako da morate ići vrlo pažljivo. Uz englesku glasovnu glumu i animirane pozadine, roman vas može zadržati do kraja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Cimeri Vizualni roman

Vizualni roman cimera daje vam mogućnost da igrate kao Anne ili Max. S njima morate doživjeti prvu godinu fakulteta. Možete im pomoći u preživljavanju fakulteta i sustanara ako se popunite, natječete se i odaberete partnera za zabave.

Ovo je lagana igra koja uključuje zabavu iz studentskog života uz zanimljivu priču. Možete doživjeti sjajnu glazbu i realističnu grafiku zbog kojih ste vezani uz ovu priču.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Amnezija: Sjećanja

Što ako slučajno zaboravite svoje pamćenje i nađete se u situaciji da ne znate ništa o svojoj prošlosti? Bilo bi bizarno.

"Amnezija: Sjećanja" priča je o djevojci koja se bez ikakvih uspomena nađe od prije 1. kolovoza. Zaboravila je sve, od veza do svog identiteta. Naiđe na pojavljivanje mladića po imenu Orion. Pod Orionovim vodstvom morate pokušati povratiti svoja sjećanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. C14 Vizualni roman za upoznavanje

C-14 Dating je kombinacija arheologije, prijateljstva i ljubavi. Možete igrati kao Melissa Flores, studentica 3. godine antropologije koja sudjeluje na ljetnoj arheološkoj praksi.

Terenska škola održava se u Belgiji, koja je oko 5000 milja udaljena od vaše rodne Kalifornije. Morate tamo ostati nekoliko mjeseci. Osim što ćete dobiti priliku za iskapanje na autentičnom pretpovijesnom nalazištu, možete stvoriti veliko prijateljstvo s drugima i također pronaći ljubav.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Nasljednici i milosti

"Nasljednici i milosti" prilično je filmski. Ovaj vizualni roman govori o dječaku po imenu Marcel koji je sin lorda Sandora, bogate osobe. Marcelova majka ostavila je lorda Sandora kako bi živjela siromašno iz nekih nepoznatih razloga.

Iako Marcel zna da mu je lord Sandor otac, želi znati više o njemu. Dakle, prijavljuje se za posao sluge Šandora. Međutim, njegov ga biološki otac prepoznaje i daje mu ponudu. Što će učiniti?

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Riješi to - vizualni roman

Istražite smrt slavnog predsjednika uprave u ovom uzbudljivom vizualnom romanu. Osumnjičenih ima puno, a vaš posao je istražiti ih i pronaći ubojicu. Aplikacija će vas angažirati u vrlo interaktivnoj priči u kojoj svaki vaš odabir određuje što će se sljedeće dogoditi!

Na putu do rješavanja ubojstva upoznat ćete sumnjive likove i imati ćete priliku s njima se povezati na različite načine. Ovo dodaje puno intriga u priču i zasigurno će vas zakačiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelji!

Vaša omiljena?

Pa, koji ste od ovih vizualnih romana za iOS odabrali? Je li to onaj koji se u potpunosti temelji na ljubavnoj priči?

Siguran sam da biste željeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upoznavanje za iPhone i iPad
  • Aplikacije za planer zabave za iPhone i iPad
  • Najbolje Shopping aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje RPG igre za iPhone i iPad

Sviđa vam se ovaj post? Podijelite svoje povratne informacije s nama u donjem okviru za komentare i budite povezani kako biste istražili još najboljih iPhone aplikacija i iPad aplikacija.