Blog

Najbolji iPad postolja za 2021. godinu

Dani glomaznih terminala na prodajnom mjestu postupno odlaze, zamjenjujući ih izravnijim, mobilnijim i robusnijim sustavima. Jedan od najuzbudljivijih uređaja koji su pronašli svoje mjesto na prodajnom mjestu je iPad. Sve više i manjih vlasnika tvrtki iPad koristi kao svoj odabir POS uređaja. A s izvrsnim POS aplikacijama to je zasad izvrsno funkcioniralo. Kada postavite iPad kao POS gadget, trebat će vam savršen iPad POS stalak.

Objavili smo zašto POS postolje puno pomaže, pa neću ponovno prolaziti kroz to. Ovdje imamo kolekciju visokokvalitetnih iPad POS postolja koje će vam pomoći u postavljanju lijepog iPad iPad sustava.

1. Zračni stalak za iPad od tvrtke HecklerDesign

Vjetroviti iPad Air stalak jedan je od najslažijih iPad postolja koji uredno odgovara zahtjevima za POS postolja. To je sasvim minimalan stalak koji može stati bilo gdje. S više opcija za odabir i mnoštvom opcija okretanja / okretanja / klizanja, postolje možete prilagoditi svojim željama.

Jedna od prednosti postojanja Windfall iPad postolja kao POS postolja za vaš iPad je ta što na svoj iPad lako možete priključiti većinu čitača kartica. Luke su uglavnom vrlo pristupačne - i što je najvažnije, žice se mogu sakriti kako bi POS sustav izgledao profesionalno.

USP: Kompaktan i elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Displays2Go

IPad postolje s brojačem s nagibom i rotirajućim nosačem jedno je od najfleksibilnijih POS postolja za vaš iPad. Kompatibilnost navodi iPad 1, 2, 3 i 4th gen. Okretni stalak znači da možete rotirati iPad 360 stupnjeva. To je puna fleksibilnost.

Stalak je također minimalan, bez dodatnih armatura. Možete popraviti čitač kartica, kabel za punjenje itd. Sa silikonskim kutovima na postolju, na iPadu nema ogrebotina kada ga oslonite na postolje.

USP: Poboljšani kut gledanja

Pogledajte na Amazonu

3. Postolje za iPad za blagajnu

Za razliku od većine štandova koje ćete naći na ovom popisu, Cashbox iPad POS stalak predstavlja povratak na stare blagajne. Izrađen je u drvetu i dolazi sa svim zvukovima tradicionalnog POS-a. Jedan od učinkovitih dodataka je postolje za iPad u cijeloj postavci. Vjerojatno ovo nije nešto što će tražiti većina ljudi koji traže minimalan, jednostavan i učinkovit POS stalak, ali to je definitivno prizor koji treba vidjeti.

U ovo možete uklopiti puno svojih modernih uređaja (uključujući strojeve za naplatu, tipkovnice i slično). Također možete odabrati između četiri opcije drveta. Nadalje, podržava sve glavne čitače kartica, uključujući Square, PayPal Here, Intuit GoPayment, iDynamo itd.

Ako imate dovoljno mjesta za veliki POS stalak i želite se razmetati nečim tako velikim, Cashbox iPad POS stalak savršeno bi se uklopio.

USP: Otmjeni dizajn

Pogledajte postolje za pretplatu za iPad

4. Square POS iPad postolje

POS standup iPad Square jedno je od najjednostavnijih POS postolja koje možete zatražiti. Također je jedan od najjeftinijih sa samo oko 99 dolara. Nije prilagođen specifičnostima, ali lako se uklapa u većinu slučajeva korištenja. Također, specifično je za Square što znači da ćete za obradu uplate morati koristiti usluge Squarea. Ako jeste, onda je ovo a savršen stajati za ići.

Ako imate ovaj stalak, neće vam trebati dodatni čitač kvadratnih kartica (jer je prevlačenje ugrađeno točno u postolje).

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

5. IznadTEK-a

Postoji mnogo načina na koje "AboveTEK" može biti vrijedan odabir. Prvo i najvažnije, ovaj POS stalak dizajniran je da stane tablete od 7 do 13 inča. Dakle, možete ga koristiti čak i sa najnovijim iPadom Pro.

Ovaj POS stalak izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ima profinjenu završnu obradu koja mu daje profesionalni izgled. Zakretni dizajn od 360 stupnjeva omogućuje vam postavljanje iPada u željeni kut gledanja. A s podlogom protiv klizanja, ostaje stabilan dok drži vaš iPad.

USP: Zakretni dizajn od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To je to, prijatelji! Dakle, ovo su vrhunski POS postolji za iPad.

Koji je vaš odabir?

Sad kad ste pogledali naše omiljene POS štandove, javite nam o onima koji su izgledali obećavajuće za vaše potrebe. A ako znate naziv bilo kojeg drugog korisnog štanda koji vrijedi uključiti u ovaj pregled, podijelite svoje mišljenje o njima.

Željeli biste pročitati i sljedeće članke:

  • Najbolji iPad Pro 12,9-inčni kućišta za 2018
  • Najbolje futrole za tipkovnicu iPad Pro 12,9-inčne za 2018
  • iPad Pro 11-inčni kućišta
  • Najbolji 2018 iPad Pro 11-inčni kućišta za tipkovnicu

Bilješka:Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found