Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPad Pro 2021. godine

Najbolji proizvod mora biti ukrašen najboljim dodacima. Kuća od milijun dolara izgleda poput šunda ako na ulaz postavite otrcani otirač, slažete li se? Slično tome, vaš iPad Pro, koji je vjerojatno jedan od najboljih uređaja ovog desetljeća, trebao bi biti zaštićen najboljom dodatnom opremom na svijetu. Naši urednici radili su prekovremeno kako bi odabrali svaki iPad Pro zaštitnik zaslona za staklo kako bi ušli u listu deset. Ako se pitate zašto bismo trebali predstaviti ovaj popis staklenih zaslona, ​​posebno kad smo se već bavili zaštitnicima za film, odgovor je razlika između njih. Od kvalitete do izvedbe do cijene, možete uočiti izvanrednu razliku između staklenog zaštitnika zaslona i njegovog plastičnog pandana.

1. Sparin

Ako mislite da je "vitka figura" holivudski fenomen, razmislite ponovno. Virusni utjecaj vitkosti zahvatio je sve; nisu pošteđene ni beživotne stvari. Pogledajte ovaj ultra tanki iPad Pro zaštitnik stakla. Zašto biste iPadu dodali dodatnu količinu?

Uživajte u ovom Retina zaslonu visoke razlučivosti i visoke rezolucije s jednostavnom instalacijom, savršenim izrezima i lijepim dizajnom. Ovu staklenu zaštitu za zaslon možete bez problema glatko zalijepiti. I da ne zaboravimo, bez mjehurića je.

USP: Protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

2. SAVRŠENO VID

Zahvaljujući 2.5D zakrivljenom rubu dizajna, PERFECTSIGHT pruža zaslon osjetljiv na dodir preko cijelog zaslona. S točnim izrezima, besprijekorno se instalira na zaslon.

Zahvaljujući visokokvalitetnom kaljenom staklu, ima tvrdoću od 9H koja se može oduprijeti oštrini čak i noža. Materijal protiv plavog svjetla smanjuje naprezanje očiju. Stoga vaše oči neće gorjeti ni nakon što satom koristite uređaj. Štoviše, zaslon prilično reagira na dodir i također zadržava otiske prstiju.

USP: Materijal protiv plavog svjetla

Pogledajte na Amazonu

3. TANTEK

Dok koristite iPad Pro, mora se pokriti veliko područje. Ne možete si priuštiti da dvaput dodirnete bilo koju aplikaciju. TANTEK to zna i zato je dizajnirao zaštitni zaslon s visokom reakcijom koji brzo registrira vašu slavinu. S nula mjehurića i 99,99% prozirnosti, konzumiranje i tipkanje sadržaja na ovoj zvijeri izvrsno je iskustvo.

TANTEK je upotrijebio 9H tvrdoće u industriji za proizvodnju ovog pravog kaljenog stakla kako bi zaštitio originalni zaslon vašeg iPad Pro-a.

USP: Tvrdoća vodeća u industriji

Pogledajte na Amazonu

4. MEGOO

"MEGOO" je osmislio vrhunski štitnik zaslona koji pruža jasnoću visoke rezolucije. Osim što pruža poboljšani kut gledanja, zaštitnik zaslona također čuva zaslon osjetljiv na dodir zaštićen od mrlja.

Pouzdana tvrdoća od 9H učinila ga je dovoljno snažnim za borbu protiv neravnina i nuđenje zaštitnog zaslona na dodirnom zaslonu. Precizno je izrezan i ima glatke rubove. Kao rezultat toga, zaštitniku zaslona pomalo je lako stati na zaslon.

USP: Precizan rez i glatki rubovi

Pogledajte na Amazonu

5. SHARKSBox

Uz "SHARKSBox" vaš dodirni zaslon iPad Pro dobiva solidnog branitelja. Napravljen od vrhunskog stakla gorile, izuzetno je otporan na ogrebotine.

Nano-premaz protiv prašine ne dopušta da se prljavština nakupi na zaslonu. Stoga ćete ga uvijek osjetiti prilično osjetljivim na dodir.

Kako je zaslon bez mjehurića, možete ga instalirati bez ikakvog štucanja. Osim toga, SHARKSBox dolazi s pouzdanim 18-mjesečnim jamstvom proizvođača.

USP: Nano-premaz protiv prašine

Pogledajte na Amazonu

6. JETech

Kada govorite o gornjim zaštitnicima zaslona za iPad Pro, ne možete izuzeti ponude iz JETech-a. Vrhunac ovog zaštitnika zaslona je debljina od 0,33 mm koja mu omogućuje da se lako odupre struganju. Uz industrijsku standardnu ​​tvrdoću, ima potrebnu snagu da zaštiti zaslon osjetljiv na dodir.

Zahvaljujući zaobljenim rubovima, glatko se instalira na zaslon. Jasnoća poboljšava vaše iskustvo gledanja. Osim toga, također zadržava prljavštinu i mrlje kako bi zaslon bio reagirajući.

USP: Debljina 0,33 mm

Pogledajte na Amazonu

7. amFilm

Sa svojom debljinom od .33 mm, amFilm je pouzdan i izdržljiv suputnik za vaš iPad Pro. Instalirajte ovaj stakleni zaslon i iskusite izuzetno bistru prozirnost do 99,9%.

Štitnik pruža prirodno iskustvo gledanja; uz to je vrlo izdržljiv i otporan na ogrebotine jer ima tvrdoću od 9H. Budući da je posebno dizajniran za Apple iPad Pro, zaštitnik je kompatibilan s Apple Pencil i besprijekornom osjetljivošću na dodir.

USP: 2,5D zaobljeni rub

Pogledajte na Amazonu

8. Tehnički oklop

Zaštita zaslona od kaljenog stakla Tech Armora prošla je toliko testova kvalitete da možete slijepo vjerovati njegovoj snazi ​​i performansama. Poznato ime u zaštitnoj opremi za iPhone, zaštita zaslona Tech Armora kompatibilna je s Apple Pencilom. Apple Pencil možete glatko pisati, crtati i skicirati.

Ovo balističko staklo izrađeno je od vrhunskih materijala i stručnog dizajna. Ovo kaljeno staklo možete koristiti na iPadu Pro 2015 i 2017.

USP: Balističko staklo

Pogledajte na Amazonu

9. Syncwire

Štitnik zaslona Syncwire ima savršene izreze i dizajniran je kako bi prilagodio slučaju. Izrađeno je od visokokvalitetnog kaljenog stakla, možete mu vjerovati da ima industrijsku standardnu ​​čvrstoću. Stoga se bez napora može boriti protiv neravnina i ogrebotina.

2.5D zakrivljeni rubovi igraju vitalnu ulogu pomažući mu da se besprijekorno uklopi na veliki zaslon. Osim toga, oleofobni premaz dodatno poboljšava njegovu iskoristivost, a zaštitnik zaslona može se besprijekorno oduprijeti znoju i ogrebotinama.

USP: 2.5D zakrivljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

10. Supershieldz

Vaš iPad Pro od 12,9 inča toliko je očaravajuć da bi svi željeli militi zaslon prstima. Srećom, Supershieldz je smislio pravo rješenje; ovaj štitnik zaslona opremljen je tehnologijom mat zaslona protiv otiska prsta i anti-odsjaja.

Još jedna značajka koja je vrijedna pažnje je japanski PET film, koji izuzetno olakšava instalaciju i ne ostavlja nikakve ostatke nakon nanošenja. Doživjet ćete prirodni osjećaj tijekom interakcije s velikim iPadom Pro i uživati ​​u pravoj osjetljivosti na dodir.

USP: Japanski PET film

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaš odabir?

Dakle, jeste li odabrali branitelja za zaslon osjetljiv na dodir? Obavijestite nas o tome.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolji iPad Pro slučajevi od 12,9 inča
  • Kućišta za tipkovnicu iPad Pro od 12,9 inča
  • Najbolji 12,9-inčni iPad Pro Folio kućišta
  • Najbolji iPad uređaji od 9,7 inča