Blog

Najbolji Thunderbolt 3 kablovi za iMac Pro u 2021. godini

Želite li kupiti kvalitetan Thunderbolt 3 kabel za svoj novi iMac? Sjajno! Odabrali smo najbolje Thunderbolt 3 kabele za iMac Pro kako bismo vam olakšali zadatak pronalaženja pravog za vaše specifične potrebe.

Apple također nudi 0.8m Thunderbolt 3 kabel po cijeni od 39 dolara, što je u svim aspektima do visine. Ali ako vam se čini skupim i želite imati jednako dobru opciju po nižoj cijeni, možete je nabaviti iz sljedeće kolekcije. Ako vam je najvažnija kvaliteta, tu su i neki vrhunski Thunderbolt 3 kabeli koji će se pobrinuti za vašu pažnju.

 1. Belkin
 2. CHOETECH
 3. Kabelska pitanja
 4. Anker
 5. GodSpin
 6. Plugable
 7. StarTech
 8. Žiko
 9. Wavlink
 10. SIIG

1. Belkin

Belkin je jedan od najpouzdanijih proizvođača dodatne opreme, a njegov Thunderbolt 3 kabel dobio je sve kvalitete koje biste očekivali od visokokvalitetnog kabela. Prvo i najvažnije, podržava brzinu prijenosa podataka do 10 Gbps. Međutim, kada povežete dva Thunderbolt 3 uređaja, brzine prijenosa podataka mogu se popeti na 20 Gbps.

Budući da je kompatibilan s visokokvalitetnim zaslonom 4K ili Ultra HD, uživat ćete u video zapisima u njihovom punopravnom obliku. Štoviše, Belkin Thunderbolt 3 kabel omogućuje napajanje vašeg uređaja do 60 W bez podrške dodatnog napajanja.

USP: Brzine prijenosa podataka do 20 Gbps

Pogledajte na Amazonu

2. CHOETECH

Ako tražite trajniji i učinkovitiji kabel, idite na CHOETECH. Pa, po čemu se izdvaja od ostalih? Prvo što mi je zapelo za oko u ovom Thunderbolt 3 kabelu je sposobnost prijenosa podataka brzinom do 40 Gbps između dva Thunderbolt uređaja.

Nudi do 100W (5A / 20V) napajanja za brzo punjenje vašeg Mac računala ili prijenosnog računala. Uz podršku zaslona 4K i 5K omogućuje vam snimanje filmova u visokoj rezoluciji. Budući da se potpuno ne zapetljava, kabel traje dugo.

USP: Prijenos podataka brzinom do 40 Gbps

Pogledajte na Amazonu

3. Kabelska pitanja

S jakom ugrađenom tehnologijom i sposobnošću prijenosa podataka do 20 Gbps između Thunderbolt 3 uređaja, "Cable Matters" je jednostavno fini kabel koji bi bez ikakvih problema trebao ispuniti vaš zadatak. Može isporučiti snagu do 100 W za punjenje vašeg robusnog računala.

Ovaj USB C kabel može pružiti 15 W snage Thunderbolt RAID kućištu poput Akitio Thunder3 Duo Pro. Nećete imati problema s gledanjem 4K videozapisa. Ovim kabelom možete povezati do šest uređaja. Kalupljeni konektori za rasterećenje vrlo su jaki. Fleksibilna jakna dodaje joj dodatnu zaštitu, pomažući joj da duže traje.

USP: Savitljiva jakna

Pogledajte na Amazonu

4. Anker

Anker je poznata marka za kvalitetan iPhone pribor, a ni ovaj Thunderbolt 3 kabel se ne razlikuje. Podržava brze struje punjenja do 100 W s kompatibilnim punjačem za napajanje vašeg iMac-a što brže i učinkovitije.

Glazbu, filmove ili cijele sezone TV emisija možete prenijeti u sekundi brzinom od 40 Gbps. Nadalje, može vam pomoći prikazati video sadržaj na jednom zaslonu u 5K ili istovremeno na dva zaslona u 4K. Za ovaj proizvod dobivate i bezbrižno 16-mjesečno jamstvo.

USP: Izvrsna korisnička usluga i podrška

Pogledajte na Amazonu

5. GodSpin

GodSpin ima sve značajke kao pouzdani kabel za vaš iMac Pro. Omogućuje vam prijenos podataka brzinom do 40 Gbps i ubrzavanje rada računala uz isporuku snage od 100 W.

Kabel je dovoljno jak da se odupre naprezanju i neće se zapetljati. Najlonskim pletenim kabelom lako je upravljati i izdržljiv je za 10 000+ nabora. To pokazuje kvalitetu i trajnost proizvoda. Na kraju, dostupno je nekoliko varijanti.

USP: Brzo i sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. Plugable

Priključni (0,5 m) pristojan je kabel koji omogućuje prijenos podataka maksimalnom brzinom od 40 Gbps. Isporuka snage 60 W dovoljna je da svoj Mac dobro napunite.

Možete povezati do šest uređaja kao što su priključne stanice, vanjske grafičke kartice i zaslon kao dio lančane veze. Podržava 10Gbit umrežavanja i dostupan je u tri varijante: 0,5m, 1m i 2m. I na kraju, dobivate jednogodišnje ograničeno jamstvo na priključni kabel.

USP: Podržava 10Gbit umrežavanje

Pogledajte na Amazonu

7. StarTech

U usporedbi s tradicionalnim kabelom, StarTech (0,5 m) može vam omogućiti prijenos podataka četiri puta brže pri brzini od 40 Gbps kad je povezan s Thunderbolt 3 uređajima. Međutim, kada je kabel povezan s USB 3.1 uređajima, omogućuje vam prijenos podataka brzinom od 10 Gbps.

USB C kabel napravljen je tako da savršeno odgovara videozapisima od 4K 60Hz ili 5K 60Hz. Stoga ćete doživjeti uživljavajuće iskustvo dok gledate videozapise visoke rezolucije. Pruža 100 W snage za brzo punjenje vašeg iMac-a. Nadalje, Thunderbolt 3 kabel podržava lanac tratinčica za do šest uređaja.

USP: Lanac tratinčica do šest uređaja

Pogledajte na Amazonu

8. Žiko

Ovaj kabel tvrtke Zikko dobio je Thunderbolt certifikat od Intela, jer u potpunosti zadovoljava standarde. Kabel može isporučiti gotovo 100 W izlazne snage punjenja, uz brzinu prijenosa podataka od 40 Gbps. Osim toga, može pružiti 5K ultra visoke razlučivosti s kompatibilnim uređajima.

Osim tih neobičnih karakteristika, ukupna kvaliteta izrade kabela prilično je izdržljiva i održat će to dugo vremena. Na kraju, duljina kabela je 0,5 metara.

USP: Intel certificiran

Pogledajte na Amazonu

9. Wavlink

Wavlink je kabel certificiran za Thunderbolt 3 koji ima brzinu prijenosa do 40 Gbps između kompatibilnih uređaja. S vanjskim uređajima kao što su tvrdi diskovi, brzina može doseći i do 10 Gbps. Kabel nije kompatibilan s USB-C priključcima, potražite grmljavinski ispis na konektoru da biste potvrdili Thunderbolt 3 mogućnosti.

Što se tiče punjenja, kabel može doseći snagu od 100 W, što je idealno za većinu Thunderbolt 3 kabela. Za prikaz podržava 4K @ 60hz ili 5K UHD kvalitetu. I na kraju, dugačak je 1,65 metara.

USP: Dovoljno dugačak

Pogledajte na Amazonu

10. SIIG

Tražite li duži Thunderbolt 3 kabel? Evo 3,3 metra dugačkog SIIG-a. Kao i gotovo svi ostali kabeli, i ovaj je Thunderbolt certificiranog standarda i može se pohvaliti brzinom prijenosa podataka do 40 Gbps između kompatibilnih uređaja.

Izlazna snaga za punjenje također je ista kao i kod ostalih kabela, koja iznosi 100W. Kvaliteta izrade kabela također je dovoljno izdržljiva za dugotrajnu uporabu. Sve u svemu, ako vam treba duži kabel, ovo je pravi proizvod za kupnju.

USP: Podrška za 5K UHD

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaša omiljena?

Pa, koji od ovih Thunderbolt 3 kabela vrijedi vašeg vremena? Bilo bi lijepo znati njegovo ime u komentarima ispod.

Možda ćete voljeti istražiti i:

 • Najbolji USB C kablovi za grom
 • HDMI kabeli za Apple TV
 • Najbolji iMac Pro stalci
 • Najbolji dodaci za kabelske vodove