Blog

Kako izvući Apple News App izvan SAD-a na iPhoneu ili iPadu

Otkako je Apple najavio uključivanje aplikacije News, svaki je entuzijast želio otvoriti i istražiti ovu aplikaciju. Ali čekaj! Apple je ovu aplikaciju učinio dostupnom u nekoliko odabranih zemalja. To znači da ako netko tko nije iz SAD-a ili Velike Britanije ne može koristiti aplikaciju Vijesti na svom iPhoneu.

Pronašli smo put do ovog problema. Sve što trebate je slijediti vrlo jednostavan postupak spomenut u nastavku.

Kako izvući Apple News App izvan SAD-a

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Postavke na vašem iPhoneu → Dodirnite Općenito.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Jezik i regija opcija.

Korak # 3. Dodirnite Region ispod REGION FORMATS.

Korak # 4. Na popisu zemalja dodirnite Sjedinjene Države, a zatim dodirnite Gotovo.

Izbornik će prijeći prstom od dna prema gore. Vidjet ćete dvije mogućnosti: Promijenite na engleski (Sjedinjene Države) i Zadržite "Jezik" (Vaša postojeća država).

Korak # 5. Dodirnite Promijeni u engleski (Sjedinjene Države).

Na nekoliko sekundi vaš iPhone će se ugasiti; nakon ovoga, vaš će se telefon razvedriti. Bit ćete na ekranu Language & Region, gdje će Region biti odabran kao Sjedinjene Države.

Sada idite na početni zaslon i provjerite sve aplikacije; možete vidjeti Aplikacija za vijesti zajedno s drugim aplikacijama. U slučaju da ne vidite aplikaciju Vijesti, možete ponovo pokrenuti iPhone i provjeriti ponovo. Aplikacija Vijesti pojavit će se na vašem iPhoneu.

Bilješka: Imajte na umu da će, ako jezik i regiju vratite u matičnu zemlju, aplikacija Vijesti nestati s vašeg iPhonea / iPada. Također imajte na umu da će nakon odabira SAD-a u jeziku i regiji vaš iPhone ili iPad prikazati američku valutu.

To je sve narode!

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.