Blog

Kako koristiti Apple Music bez da jedete mobilne podatke

Još od pokretanja Apple Music na iOS 9 beta 3 i iOS 8.4, milijuni su korisnika koji su se pretplatili na ovu aplikaciju za streaming glazbe iz Applea. Usluga je dostupna po jeftinoj cijeni kupcima širom svijeta, ali Apple Music zahtijeva Wi-Fi da bi pokrenuo ovu streaming aplikaciju. I na taj način potrošač nadoknađuje svoju jeftinu glazbenu uslugu.

Međutim, postoji način za spremanje mobilnih podataka ili Wi-Fi podataka. Ovdje smo u ovom uputstvu za obradu imale dvije mogućnosti za slušanje Apple Music bez sagorijevanja internetskih podataka. Ovo možete isprobati i na iPhoneu i Macu.

Kako slušati Apple glazbu bez sagorijevanja mobilnih / mobilnih podataka na iPhoneu

Aplikacijom Apple Music relativno je lakše upravljati. Pokrenite aplikaciju na iPhoneu i pustite bilo koju pjesmu s "For You", "New" ili bilo kojeg drugog popisa za reprodukciju.

Dok se pjesma reproducira na vašem iPhoneu, slijedite dolje navedene jednostavne korake.

Korak 1. Dodirnite elipsu viđenu s desne strane staze.

Korak 2. Otvorit će se veliki prijelazni meni.

Korak # 3. Dodirnite Učini dostupnim izvan mreže.

Ovom će se radnjom preuzeti odabrana glazbena datoteka i istovremeno će se dodati u Moju glazbu. Pjesmu možete reproducirati na svim svojim uređajima Apple Music.

Kako slušati Apple Music bez sagorijevanja internetskih podataka na Macu

Korak 1. Dodirnite iTunes.

Korak 2. Kliknite album, pjesmu ili popis pjesama.

Korak # 3. Kada je album, pjesma ili popis za reprodukciju uključen, kliknite na elipsu i odaberite Dodaj u moju glazbu.

Korak # 4. Sada kliknite karticu Moja glazba s vrha prozora iTunes.

Korak # 5. Stazu možete preuzeti klikom na ikonu iCloud.