Blog

Ispravite grešku iTunes 4014/4013 i uspješno nadogradite iPhone

Korisnici iPhonea povremeno nailaze na neobičnu pogrešku - 9, 4005, 4014/4013 - koja vam onemogućava nadogradnju na najnoviju verziju iOS-a putem iTunesa. Ako zabranimo OTA ažuriranja, svako ažuriranje izvršeno putem iTunesa riskira nekoliko pogrešaka, a jedna od njih, 4013/4014, ovdje nas brine.

Jednostavno rečeno, greška je povezana s hardverom, ali kao i sve digitalne stvari, i ovu ne možete ispraviti bez udjela u glavi. Postoje razna rješenja koja su djelovala za razne ljude. Ono što ovdje pokušavamo jest osigurati da ih ne pokušavate slučajno, već na uređeni način. To olakšava popravljanje.

Prije nego što započnete

Kao uvijek:

 • Upotrijebite najnoviju verziju iTunesa
 • Provjerite ima li iPhone dovoljno prostora za donošenje novog ažuriranja. Preporučuje se svirka ili više
 • Također, pripazite da iPhone ne prazni bateriju
 • Ažurirajte svoj Mac ili PC ako postoji dostupno ažuriranje

Kako ispraviti pogrešku iTunes 9, 4005, 4014/4013

Pravi problem

Pogreška 9, 4005, 4013 ili 4014 mogla bi biti posljedica određenih razloga poput neispravnog kabela / priključka ili loše Wi-Fi mreže. Na površini se vaš iPhone povezuje s računalom, iTunes prepoznaje uređaj, ali negdje dolje iTunes misli da kabel zapravo nije tako dobar ili Wi-Fi odjednom počinje loše funkcionirati. Čak i vaše računalo može se pokazati pravim negativcem.

Rješenje br. 1: Ponovo pokrenite iPhone

 • Odvojite iPhone od računala i ponovno ga pokrenite. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i držite tipku Početna i tipku za spavanje / buđenje odjednom desetak sekundi. Na modelima 7 i 7 Plus pritisnite i držite tipku za utišavanje zvuka i odjednom pređite u stanje mirovanja / buđenja
 • Nakon što se vaš iPhone ponovo pokrene, ponovno ga spojite na računalo. I pokušajte ga ažurirati / obnoviti kao i obično

Rješenje br. 2: Provjerite neispravan kabel / priključak

 • Provjerite neispravan kabel i priključak jer i oni mogu stvarati probleme. Pokušajte s drugim kabelom i upotrijebite drugi priključak

Rješenje # 3. Radi li Wi-Fi mreža ispravno?

 • Ako Wi-Fi ne radi ispravno ili je loš, postupak ažuriranja može se prekinuti i zato ćete dobiti poruku o pogrešci. Stoga se pobrinite za pravilnu Wi-Fi vezu
 • Odspojite Wi-Fi na računalu i iPhoneu i pokušajte ih povezati s mrežom nakon nekog vremena
 • Probajte i drugu mrežu; ako je tamo

Rješenje br. 4: dr.fone - popravak

Kada imate posla s iPhoneom, trebali biste koristiti samo najpouzdanije metode oporavka. Kao takav, dr.fone - Popravak je poželjan jer se radi o aplikaciji koju je pokrenula Wondershare tehnologija, pouzdana tvrtka koja je čak dobila kritičke ocjene časopisa Forbes. Najvažnije je da ga možete koristiti za ispravljanje pogreške 4013 bez gubitka podataka!

Kako popraviti iPhone grešku 4013 pomoću dr.fone - iOS System Recovery

Korak 1. Pokrenite dr.fone i odaberite Popravak.”

Korak 2. Spojite iPhone na Mac i kliknite na "Početak."

Korak # 3. U sljedećem ćete prozoru pronaći sve detalje vašeg iPhonea, uključujući model, verziju itd. Jednostavno kliknite "Dalje".

Korak # 4. Trebate pokrenuti svoj iPhone do ulazak u DFU način.

 • Istodobno pritisnite tipke za napajanje i Početna
 • Nakon 10 sekundi otpustite gumb za uključivanje, ali ne i gumb za početnu stranicu
 • Držite pritisnutu tipku Početna dok vas dr.fone ne obavijesti da ste ušli u DFU način

Korak # 5. U sljedećem prozoru odaberite svoj model iPhonea i omogućite dr.foneu odabir najnovijeg firmvera za preuzimanje datoteka.

Korak # 6. Nakon preuzimanja firmvera kliknite na "Popraviti sada" tako da dr.fone može započeti popravak vašeg iPhonea.

Korak # 7. Sada će se nastaviti na popraviti iPhone grešku 4013. Nakon što završite, možete ponovo pokrenuti iPhone i koristiti ga normalno.

Ovaj jednostavan postupak s pet dijelova osigurat će da vaš iPhone nije samo riješen problemom iTunes pogreške 4013, već je i ispravno nadograđen. I ne brinite, vaši su podaci sigurni i netaknuti.

Rješenje br. 5: Očistite iPhone

 • Pogreška se može pojaviti zbog nedostatka prostora na vašem iPhoneu radi prilagodbe ažuriranju. Stoga, očistite ga
 • Slijedite ovaj cjeloviti vodič da biste preuzeli dovoljno prostora za pohranu bez brisanja fotografija i aplikacija

Rješenje br. 6: Ponovo pokrenite računalo, resetirajte iPhone

 • Ako vam prva dva rješenja ne pomognu u rješavanju problema, ponovo pokrenite računalo i resetirajte sve postavke na iPhoneu

(Postavke → Općenito → Poništi → Poništi sve postavke.)

Ako sve drugo zakaže ...

Ako vam svi gore navedeni trikovi ne pomognu u ispravljanju pogreške, morate kontaktirati Apple. Tehnički div pobrinut će se za problem i ponuditi bolje rješenje za njega.

Možda biste voljeli pročitati:

 • Kako upravljati postavkama lozinki za iTunes i App Store u iPhoneu

Ostanite u kontaktu s nama za još takvih korisnih savjeta i slobodno u svoje komentare unesite i svoje vrijedne povratne informacije.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found