Blog

Najbolji drveni koferi za iPhone 7 Plus 2021. godine

U odnosu na tanke futrole ili futrole za novčanik iPhone 7 Plus, drvene futrole možda nemaju šarm za trenutno privlačenje očiju, ali imaju pravu ljepotu. Budući da jako volim stvari koje izgledaju prirodno, imam mekani kutak za prave drvene kovčege. Drvena odijela postala su elegantnija no ikad prije. Više nisu glomazni ili imaju ružan profil. Izrezbareni od pravog drveta i obogaćeni vrhunskom završnom obradom, drveni pokrivači nevjerojatno su evoluirali tijekom godina.

 1. BELK
 2. TENDLIN
 3. YFWOOD
 4. Imikoko
 5. Woodline iz Pad & Quilla
 6. LONTECT
 7. NeWisdom
 8. Zavičajna unija
 9. iProductsUS
 10. GolemGuard

# 1. iATO

iATO je vintage drvena futrola koja se besprijekorno nalijepi na iPhone. Izrezan od drveta oraha, ima snagu izdržati neravnine i ujedno održavati struganje na priličnoj udaljenosti. S neklizajućom vanjštinom imate poboljšano prianjanje.

Izraženi gumbi vrlo su osjetljivi na pritisak, dok su izrezi precizni što vam omogućuje prikladan pristup svim funkcijama. Osim toga, iATO dolazi s 12-mjesečnim jamstvom.

USP: Pravi orah

Pogledajte na Amazonu

# 2. TENDLIN

Uživajte u tačno uklopljenom i tankom profilu s ovom drvenom futrolom koja vašem iPhoneu ne dodaje masu. Izvrsnog je jedinstvenog dizajna i nudi dobro prianjanje. To ga čini ugodnim za rukovanje i elegantnim izgledom s završnom obradom od prirodnog drveta.

Nadalje, izrez kamere dubok je da zaštiti leću od ogrebotina ili dodirivanja tla. Slično tome, podignuta usnica podiže zaslon s ravnih površina kako bi se izbjegle ogrebotine. Kućište se sastoji od furnira od drva i mekog TPU-a za trajnost.

USP: Dovoljna zaštita kamere i zaslona

Pogledajte na Amazonu

# 3. Luksuzna knjiga iz Pad & Quilla

Izlažući zapažen izvršni dizajn, "Luxury Book" vrhunska je drvena futrola za iPhone 7 Plus. Savršen je spoj stvarnog tvrdog baltičkog breza i američke kože od punih zrna.

Struktura od prave kože otporna je na UV zrake i sadrži najlonske šavove. Kada koža počne stariti, nježna patina razvija se kako bi zadržala svoj elegantan izgled netaknutim.

Prednji poklopac ima više unutarnjih utora u koje se može smjestiti do 6-8 kartica. A veliki je pretinac dovoljno dobar da u njemu drže neke novčanice od dolara. Štoviše, pet kombinacija boja pomaže vam u odabiru savršene luksuzne knjige za vaš pametni telefon.

USP: Tvrdo drvo od baltičke breze

Pogledajte na Pad & Quill

# 4. YFWOOD

YFWOOD je klasično drveno kućište. Pripremljen s tvrdim računalom i prirodnim drvetom, pruža osnovnu zaštitu vašem iPhoneu od padova. Dobro izrađen dizajn pojačava njegovu trajnost.

Možete lako instalirati i ukloniti ovaj slučaj. Prikladno se smješta na vaš uređaj i omogućuje jednostavan pristup svim tipkama. YFWOOD kućište dolazi u 14 zadivljujućih boja s različitim uzorkom.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 5. Imikoko

Imikoko možda nema privlačan dizajn za krađu očiju, ali može pružiti zaštitu od 360 stupnjeva vašem pametnom telefonu. Prirodno drvo ojačano je mekanom TPU koja kućištu omogućuje preživljavanje padova. Zakošeni rub ne dopušta da struganje ošteti zaslon osjetljiv na dodir.

Budući da je razmjerno tanak, drveni ne dodaje puno mase vašem pametnom telefonu. Čvrsto se uklapa u vaš uređaj; omogućujući jednostavan pristup svim funkcijama putem preciznih izreza.

USP: Tanak sloj prirodnog drveta

Pogledajte na Amazonu

# 6. Woodline iz Pad & Quilla

Za razliku od Luxury Book, Woodline ima minimalistički dizajn. Vrhunac ove naslovnice je ljuska tvrdog drveta s certifikatom FSC koja je dovoljno jaka da podnosi udarce. Aramidna polimerna jezgra dodatno pojačava konstrukciju.

Navlaka je uredno polirana kako bi se oduprla ogrebotinama. Svi su izrezi precizni kako bi omogućili brz pristup lukama i kameri. Osim toga, vanjska strana protiv klizanja olakšava držanje drvenog kućišta.

USP: FSC certificirano tvrdo drvo

Pogledajte na Pad & Quill

# 7. LONTECT

Ovo drveno kućište tvrtke LONTECT napravljeno je da bude vrlo čvrsto. Prirodni drveni materijal zrna jača njegovu konstrukciju. Mekana TPU ljuska ne dopušta ogrebotinama da naštete ljepoti vašeg uređaja.

Odlikuje se brušenim matiranim završnim slojem koji poboljšava njegov dizajn. Kao protuklizni, nudi bolje prianjanje koje sprječava padove. Ova drvena futrola dolazi u dvije boje poput palisandra i tikovine.

USP: Mekana TPU ljuska

Pogledajte na Amazonu

# 8. NeWisdom

Drvena futrola NeWisdom lako se može smatrati vrhunskim izborom. Izrađen od pravog drveta i mekog TPU-a, ne samo da je kvalitetan, već i otporan na udarce.

TPU guma štiti pametni telefon od ogrebotina. Precizni izrezi daju mu prikladan izgled. Tipke vrlo brzo reagiraju i lako se pritisnu.

USP: Kompaktan profil

Pogledajte na Amazonu

# 9. Zavičajna unija

Native Union ne treba predstavljanje, jer je dobro poznat po tome što nudi vrhunske drvene futrole za iPhone. Stoga možete očekivati ​​da će ovaj slučaj biti apsolutna klasa.

Izlažući dvobojne boje, izgleda tako preslatko. Izrađen je od pravog drveta i ojačan polimernim okvirom koji apsorbira udarce, dizajniran je da pruži osnovne mjere zaštite vašeg pametnog telefona.

Tu je i podignuti gumeni odbojnik kako zaslon osjetljiv na dodir nikada ne bi dodirnuo površinu kada je postavljen licem prema dolje. Nadalje, imate na raspolaganju četiri boje!

USP: Podignuti gumeni odbojnik

Pogledajte na Amazonu

# 10. iProductsUS

Vrlo mali broj proizvođača izrađuje drvenu futrolu kompatibilnu s magnetnim nosačem automobila. iProductsUS to je učinio bez napora. Ovo drveno kućište dolazi s ugrađenom nevidljivom metalnom pločicom koja se brzo pričvršćuje na magnetni nosač koji ste instalirali u automobil.

Proizvođač je ugravirao prekrasnu sliku slona na drvo trešnje kako bi kućištu dao vrhunsku eleganciju. Osim elegancije, futrola je dovoljno jaka da vaš premium telefon brani od oštećenja. Ovaj slučaj je testiran na padu s visine od osam stopa.

USP: Čarobno magnetsko kućište

Pogledajte na Amazonu

# 11. GolemGuard

Što kažete na to da pokupite visoko zaštitnu, a ultra tanku drvenu futrolu? Iako ima dvoslojnu zaštitu, drveno kućište GolemGuard izuzetno je tanko.

Savršena kombinacija prirodnog drva i nevjerojatno glatke TPU gume ojačava njegovu trajnost. Mekani odbojnik s TPU oblogom pomaže mu da apsorbira udarce i sprečava struganje. Osim toga, imate četiri boje za odabir najboljeg uloga.

USP: Utvrđeni uglovi

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelju!

Zamotati

Kvaliteta koja me najviše impresionira u ovim drvenim kutijama je preslatki dizajn. Tanak profil obogaćen glatkom završnom obradom i preciznim izrezima čini ove slučajeve vrijednima pokušaja.

Koju ćete drvenu futrolu koristiti sa svojim iPhoneom 7 Plus? Ako na ovom popisu nedostaje gornja drvena futrola, javite nam to u komentarima ispod.

Voljeli biste pogledati:

 • Najbolji iPhone 7 Plus mramorni koferi
 • iPhone 7 Plus Kućišta
 • Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 7 Plus
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 7 Plus