Blog

Najbolji bežični punjači za iPhone X 2021

Prošireno bežično punjenje zbog napokon je konačno stiglo na iPhone X, 8 Plus i 8. Kako Appleovi novi pametni telefoni podržavaju Qi standard bežičnog punjenja, morate pronaći učinkovitiju podlogu za punjenje kako biste brzo i udobno napajali uređaj. Kako bismo vam olakšali zadatak pronalaska prave opcije, prikupili smo najbolje bežične punjače za iPhone 8/8 Plus i iPhone X.

 1. CHOETECH iPhone X bežični punjač
 2. LETSCOM iPhone X bežični punjač
 3. Spigen iPhone X bežični punjač
 4. Anker iPhone X bežični punjač
 5. ELLESYE bežični punjač za iPhone X
 6. Anker bežični punjač
 7. mophie Charge Force
 8. Belkin bežični punjač
 9. NANAMI bežični punjač za iPhone X
 10. JETech iPhone X bežični punjač
 11. Jastučić za punjenje bežičnog punjača Anker

1. CHOETECH

CHOETECH je vrlo učinkovit i pokreće vaš iPhone sa željenom sigurnošću. Stoji uspravno i nudi široko područje za punjenje, omogućujući vam ugodno postavljanje telefona u pejzaž ili portret tijekom punjenja.

Ima način brzog punjenja koji vam omogućuje brzo punjenje uređaja. Čvrsto izgrađen, u potpunosti je sposoban izdržati udar. Kako je lagan i kompaktan, možete ga udobno nositi bilo gdje. Ovaj bežični punjač dolazi s mikro-USB kabelom.

USP: Mala težina i kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. LETSCOM iPhone X bežični punjač

Napunite telefon brzo i sigurno s ovim bežičnim punjačem dizajniranim za punjenje četiri puta brže od uobičajenih punjača. Svidjet će vam se brzo iskustvo punjenja koje vašem životu dodaje praktičnost. Četiri silikonska jastučića na dnu bežičnog punjača drže ga na mjestu i sprječavaju klizanje.

Dalje, dolazi s AC adapterom od 18 W i radi sa širokim spektrom uređaja. Podloga za punjenje elegantna je i debela samo 0,3 inča, a telefon možete puniti čak i s kućištem debljine do 6 mm.

USP: Tanak i lagan

Pogledajte na Amazonu

3. Spigen Essential F300W

Prvo što ćete primijetiti na Spigen Essential F300W je impresivan dizajn postolja koji vam omogućuje ugodnu interakciju sa vašim pametnim telefonom kada se puni. Ovaj bežični punjač potpuno je kompatibilan za rad s uređajima s omogućenom Qi. Dolazi s 3 zavojnice koje nude široko područje punjenja; čime je olakšano postavljanje uređaja za glatko punjenje.

Minimalni otisak potpomognut je čvrstom konstrukcijom koja može podnijeti padove. Uključeni LED indikator pokazuje status punjenja. Crni jastučići za grip osiguravaju da bežični punjač ostaje stabilan.

USP: Čvrsto držanje baze

Pogledajte na Amazonu

4. Anker

Anker je dizajniran da ponudi izvanredno rješenje za punjenje. Uz vrhunski dizajn i izdržljivu građu, impresivan je izgled. Neklizajuća podloga nudi joj veću stabilnost.

Blagoslovljen načinom brzog punjenja, Anker može isporučiti 10-vatnu snagu; što je dvostruka brzina punjenja od standardnog punjača. Ugrađena LED lampica naglašava stanje napunjenosti i upozorava vas kad se vaš uređaj potpuno uključi. Osim toga, nudi sprečavanje prenapona i kratkog spoja te dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Ugrađena prenaponska zaštita

Pogledajte na Amazonu

5. ELLESYE

Turbot / ELLESYE je vrlo funkcionalna bežična podloga za punjenje. Dizajn držača pruža optimalan kut gledanja; omogućujući vam ugodno gledanje vašeg omiljenog videozapisa. Dolazi s ugrađenim tri zavojnice koje vam omogućuju savršeno postavljanje uređaja za sigurno punjenje.

Ako želite povećati brzinu punjenja, možete upotrijebiti i adapter 2A. Višebojna LED svjetla olakšavaju prepoznavanje statusa punjenja. Ako svoj iPhone ne uspijete pravilno uskladiti, LED svjetlo će se iz plave u zelenu upozoriti. Štoviše, ovo postolje za punjenje možete odabrati u dvije boje: crnoj i srebrnoj.

USP: 3 ugrađene n zavojnice za punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. Anker

Ankerov Qi bežični punjač odlikuje se jednostavnim, ali elegantnim dizajnom. Dizajn postolja nudi optimalan kut gledanja. Jastučić za bežično punjenje nudi izuzetno veliku površinu kako biste ugodnije smjestili telefon. Možete postaviti iPhone okomito ili vodoravno za punjenje, nema ograničenja.

Zahvaljujući robusnoj strukturi, ne gubi lako svoj šarm. Glatka površina ne dopušta ogrebotinama da oštete vaš uređaj. I na kraju, osigurava uređaj od pregrijavanja, prekomjernog punjenja i zračenja povezanih s bežičnim punjenjem.

USP: 18-mjesečno jamstvo

Pogledajte na Amazonu

7. Jastučić za punjenje bežičnog punjača Anker

Bežični punjač Anker sadrži energetski učinkovit način rada u praznom hodu koji nikada ne prenapuhuje vaš iPhone, a također sprječava trošenje energije.

Aktivira kontrolu temperature na 107 ° Fahrenheita kako bi vaš uređaj bio siguran tijekom punjenja. LED svjetla olakšavaju vam praćenje stanja napajanja. Izuzetno mali i lagani dizajn osigurava vam udobno nošenje bilo gdje. Osim značajki, bežični punjač Anker dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Kontrola temperature za zaštitu od pregrijavanja

Pogledajte na Amazonu

8. Belkin

Jastučić za bežično punjenje Belkin ima izuzetno kompaktan dizajn koji bi udobno pronašao sigurno mjesto na vašem stolu. Izdržljiva konstrukcija čini ga dugotrajnim pratiteljem vašeg uređaja. Izlaz od 1 ampere dovoljno je dobar da se uređaj uspije sokom pristojne brzine.

Ljubaznošću meke površine sprječava ogrebotine, a također ne dopušta klizanje. LED indikatorska lampica omogućuje vam da li se vaš iPhone uređaj puni i kada je potpuno napunjen. Nadalje, dolazi sa zidnim adapterom i mikro-USB-na-USB kabelom koji vam omogućuju sigurnije napajanje uređaja.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

9. NANAMI

Ono što se ističe za NANAMI je sposobnost isporuke 1,4 puta bržeg punjenja. Još jedna značajna značajka ovog postolja za bežično punjenje je da je kompatibilan s većinom slučajeva (debljina manja od 5 mm). Stoga nećete morati ukloniti futrolu da biste uključili pametni telefon.

Možete staviti iPhone pod bilo koji kut (i vertikalno i vodoravno) da biste nastavili komunicirati s njim bez ikakvih prepreka. Protuklizna podloga daje joj veću stabilnost. Korištenjem QC 2.0 adaptera moći ćete ubrzati brzinu punjenja.

USP: Kompatibilno s većinom slučajeva

Pogledajte na Amazonu

10. JETech

Izaberite ovu vrhunsku ovu bežičnu podlošku za punjenje tvrtke JETech da ne samo brzo uključite iPhone, već mu nudi i osnovnu zaštitu kako biste ostali zaštićeni od kratkog spoja. Dolazi s energetski učinkovitim načinom mirovanja kako biste spriječili prekomjerno punjenje uređaja. Omogućuje izlaz 5V / 1A.

LED indikator prilagođen je spavanju. Neklizne pločice dodaju veću praktičnost igri. Ovaj bežični punjač dolazi s mikro USB kabelom i 6-mjesečnim jamstvom.

USP: Neklizajuća podloga za punjenje

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaš odabir?

Pod pretpostavkom da ste pronašli odgovarajući bežični punjač za svoj iPhone X / 8 Plus. Mogu li znati njegovo ime i osobine koje su vam se svidjele u njemu? Osim toga, javite nam ime bilo kojeg vrhunskog punjača koji smo propustili uključiti.

Možda ćete htjeti uputiti i ove postove:

 • Najbolji iPhone X slučajevi
 • Najbolji iPhone X zaštitnici zaslona
 • Torbice za novčanik iPhone 8
 • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8 Plus

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found