Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone 8 Plus i X u 2021. godini

Mnogi od nas vole slušati glazbu i čini mi se da je nikad nemaju dovoljno. Čak i kad se moj uređaj napaja, želim nastaviti interakciju s njim ili sustići svoje omiljene pjesme bez ikakvih zapreka. Zbog toga sam smatrao da bi bilo cool napraviti popis najboljih priključnih stanica za iPhone X, iPhone 8/8 Plus sa zvučnicima kako biste nastavili uživati ​​u glazbi u punopravnom obliku čak i kada je vaš uređaj zadužen.

Već sam sastavio dugački popis najboljih priključnih stanica za iPhone X, 8 i 8 Plus. Dakle, pogledajte ovu kolekciju ako želite uključiti više uređaja odjednom. Kad govorimo o ovim postoljima za punjenje, oni su vrlo učinkoviti i pružaju zvuk visoke vjernosti. Osim toga, većina njih dolazi i s dvostrukim alarmima. Želite li ih zaviriti? Krenimo preko!

1. iHome iPLWBT5B

iPLWBT5B najučinkovitija je priključna stanica sa zvučnikom iHome. Dock punjač napaja i vaš Apple Watch i iPhone s pristojnom brzinom i potrebnom sigurnošću.

Opremljen komorama zvučnika Reson8, zvučnik nudi zadivljujući zvuk. Ugrađeni mikrofon čini ga vrlo korisnim za telefoniranje bez korištenja ruku. Također dolazi sa šest unaprijed postavljenih FM postaja. Pristanište ima dvostruke alarme za različita vremena buđenja. Osim značajki, iHome iPLWBT5B dostupan je u dvije varijante. Iako model u punoj veličini košta 129,95 dolara, model male veličine košta 95,95 dolara.

USP: Zvučničke komore Reson8

Pogledajte na Amazonu

2. Azpen DockAll D100

Azpen DockAll D100 ocjenjujem vrlo visoko i kao bežični punjač i kao zvučnik. Prvo, dock ima tri ugrađene zavojnice. Kao rezultat, možete iPhone uključiti i okomito i vodoravno. Savršeno za ljude koji žele imati fleksibilnije hands-free iskustvo.

DockAll ima dva dodatna USB priključka tako da možete napuniti dva druga uređaja. Još je bolje što dock također ima ugrađeni mikrofon koji pruža kristalno čist zvuk.

USP: IPhone bežično punite vertikalno i vodoravno

Pogledajte na Amazonu

3. iHome iPL24

Odaberite iHome iPL24 kako biste poboljšali svoje glazbeno iskustvo. Obdaren tehnologijom Reson8, pruža vrhunsku kvalitetu zvuka. Također dolazi s USB priključcima (1A) koji vam omogućuju punjenje uređaja za praćenje kondicije i ostalih uređaja.

Sadrži šest memorijskih stanica, a također omogućuje međunarodno podešavanje radio frekvencija. Postoje dvostruke budilice za odvojena vremena buđenja. Način mirovanja omogućuje vam da ga lako resetirate. Dolazi s doživotnim jamstvom, a dostupan je u dvije boje: sivoj i ružičastom zlatu.

USP: Tehnologija Reson8

Pogledajte na Amazonu

4. InstaBox W33

InstaBox W33 je kompetentan bežični punjač koji ujedno služi i kao zvučnik. Dakle, možete koristiti ovu priključnu stanicu da ne samo da vaš pametni telefon ostane uključen, već i da nikada ne dopustite da vam vrijeme glazbe nestane. Pristanište ima USB priključak sa stražnje strane za punjenje ostalih uređaja.

Dvostruki zvučnici nude dobar zvuk s poboljšanim basovima. Svjetlinu LCD zaslona možete prilagoditi svom ambijentu. Na primjer, možete održavati svjetlinu na visokoj razini tijekom dana, a noću je postaviti na nisku.

Uživate u podešavanju omiljenih radijskih programa? Pa, InstaBox W33 omogućuje vam pohranjivanje do 20 stanica.

USP: Pohranite do 20 radio stanica

Pogledajte na Amazonu

5. Homtime (bežično punjenje)

Jeste li spremni prihvatiti tehnologiju bežičnog punjenja? Homtime vam predstavlja visoko učinkovit i siguran bežični punjač certificiran od FCC, CE i ROHS.

Budući da je Homtime kompatibilan sa slučajevima, nećete morati skinuti poklopac sa svog iPhonea X prije nego što ga stavite na punjenje. Veliki zaslon ima četiri razine kontrole svjetline.

S ugrađenim mikrofonom na raspolaganju ćete uživati ​​u pozivima bez ruku. I baš kao i većina kolega, ova priključna stanica također ima korisnu budilicu.

USP: Sigurno bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Koji je tvoj najdraži?

Od svih ovih najfinijih priključnih stanica, koju ste odabrali za pripremu uređaja i uživanje u glazbi? Bilo bi lijepo znati svog odabira. Osim toga, također nam javite kvalitete koje želite vidjeti na visokokvalitetnom postolju za punjenje iOS uređaja.

Možda biste željeli istražiti i ove popise:

  • Najbolje priključne stanice za iPhone X, 8 i 8 Plus
  • Najbolji iPhone X, iPhone 8, 8 Plus auto punjači
  • iPhone X, iPhone 8, 8 Plus Power banke

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.