Blog

Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone Xs 2021. godine

Iz jednog velikog razloga silno mi se sviđaju odbojnici. Dopustili su mi da se razmetam svojim iPhoneom, a da pritom ne utječem puno na zaštitu. Kad god poželim da pametni telefon s malo truda privuče pažnju, oni postaju opcija za pristup. Pripadate li istoj školi mišljenja kao i ja? Ako je odgovor da, pronaći ćete ove najdelikatnije futrole za iPhone Xs!

1. SUPCASE Jednobojna futrola za odbojnike

Ako odlučite dati malo dodatnog jastuka svom iPhoneu Xs, SUPCASE Unicorn Beetle može biti izvrstan odabir. Ovo kućište odbojnika ima izuzetno izdržljivo kućište koje mu omogućuje da bez napora preživi padove. Robusni okvir dodatno osnažuje njegovu konstrukciju.

Pogledajte čistu poleđinu koja iPhoneu omogućuje da s lakoćom privuče pažnju. S podignutom usnom, dvostruka kamera i zaslon imaju štit za zaštitu od ogrebotina.

Osim zaštite, Unicorn Beetle dolazi u više boja: prozirna / bijela, crna i više.

USP: Izuzetno robustan profil

Pogledajte na i-Blasonu

2. ESR

Izuzetno solidnog dizajna, ESR se besprijekorno uklopio u vaš iPhone Xs. Izrađen je od aluminijske legure i odlikuje se TPU unutrašnjošću. Iako robusna vanjska strana pomaže braniku da se odupre udarcima, nježna unutrašnjost sprječava ogrebotine.

Ima prednju usnicu koja nudi dodatnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir od ogrebotina. I da, ESR također dolazi u tri lijepe boje poput zlatne, srebrne i svemirske sive.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

3. RhinoShield CrashGuard

Što se tiče pružanja beskompromisne zaštite, RhinoShield CrashGuard je na samom vrhu s najboljima. Ono što ga čini tako izdržljivim je visokokvalitetni polimerni materijal. Zahvaljujući dizajnu saća, sposobniji je izdržati udar.

Zakošeni rub savršeno funkcionira nudeći dodatnu zaštitu protiv ogrebotina. Što se tiče izreza, čini se da su prilično točni. A gumbi nude bolje povratne informacije kako biste osigurali da uživate u korištenju uređaja. Štoviše, CrashGuard dolazi u više opcija u boji poput crne, tamnoplave i više.

USP: Dizajn saća

Pogledajte na Amazonu

4. Humixx

Odličnog dizajna, Humixx se savršeno obavija oko iPhonea Xs. Što se tiče zaštite, ovom kućištu odbojnika možete u potpunosti vjerovati da s lakoćom odbija utjecaj slučajnih padova.

Integracija legure aluminija i silikona ojačala je njezinu strukturu. Uz mekanu unutrašnjost, pametnom telefonu može pružiti potrebnu njegu.

Podignuta usna pruža dodatnu obranu za kameru i zaslon osjetljiv na dodir. Osim toga, izrezi su dovoljno precizni da vam omogućuju upotrebu uređaja bez ikakvih problema.

USP: Dizajn koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

5. Mkeke

Mkeke je za vaš iPhone dizajnirao jednostavnu, ali lijepu futrolu od branika. Kućište elegantnog izgleda tanko je i izrađeno je od mekog i fleksibilnog TPU-a. Ovaj materijal osigurava dodatnu zaštitu i otpornost na ogrebotine. Jastuk za zračni prostor otporan na udarce štiti vaš telefon od slučajnih padova.

Možete brzo pristupiti svim bitnim priključcima, kontrolama i gumbima na iPhoneu jer je kućište precizno izrezano. Kućište nije kompatibilno s bežičnim punjenjem, stoga ga morate ukloniti prije nego što svoj iPhone stavite na podlogu za bežično punjenje.

USP: Jastuk za zračni prostor otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

6. Gospodine Lei

Značajka koja mi je privukla pažnju u „Mr. Lei ”je robustan dizajn. Izrezbaren je iz japanskog TPE i tvrdog računala. Zahvaljujući dvoslojnoj konstrukciji, nepodnošljivo podnosi neravnine.

Tu je i dodatni sloj obrane i za OLED zaslon i za dvostruku kameru. Osim zaštite, nudi i pojačano prianjanje. Kao rezultat toga, vaš pametni telefon neće vam iskliznuti iz ruku.

USP: Robustan dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. RANVOO

Kvaliteta zbog koje sam poželio RANVOO je blistav dizajn. Izrađen je od svemirske legure aluminija i TPU-a. Iako mu metal omogućuje apsorbiranje udara, mekani TPU osnažuje odbojnik kako bi spriječio da ogrebotine naruše eleganciju pametnog telefona.

Još jedna značajna stvar kod RANVOO-a je ta što se bez problema škljocne po uređaju. Izrezi za Lightning port i zvučnike na mjestu su, dok naglašeni gumbi djeluju vrlo osjetljivo na pritisak. Nadalje, ovaj čvrsti odbojnik dolazi u dvije boje crnoj i srebrnoj.

USP: Svemirska aluminijska legura

Pogledajte na Amazonu

8. MoKo

Riječ koja idealno može opisati branik "MoKo" je "stilski". Prilično je lagan i elastičan. Kao rezultat, moći ćete instalirati okvir bez ikakvih gnjavaža.

Gumbi su vrlo glatki i nude taktilne povratne informacije. Osim toga, glatki kutovi osiguravaju da se osjećate ugodno dok držite novi iPhone. Iako nije čvrst, može spriječiti izazove kapi i ogrebotina. Osim toga, MoKo možete odabrati u više varijanti boja.

USP: Atraktivan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. JETech

JETech je poznato ime u svijetu iPhone opreme. Ovo kućište odbojnika izrađeno je od računala i TPU-a, što ne samo da tanko drži futrolu već i apsorbira udare. Izuzetno prozirno kućište može odoljeti ogrebotinama.

Dizajneri i inženjeri u JETechu izradili su ovaj slučaj sa savršenim izrezima tako da iPhone možete upravljati bez muke. Precizno koristite sve priključke, gumbe i kontrole.

USP: Impresivan hibridni dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. SALAWAT

Jednostavno kućište odbojnika može izgledati tako zabavno. SALAWAT prozirnom kućištu dodaje boje kako bi vam život učinio živopisnijim i živopisnijim. Ova futrola za branik ima ojačane kutove kako bi zaštitila vaš premium telefon od udaraca. Uređaj možete koristiti ležerno, bez brige o oštećenju telefona.

Kućište ne blijedi i ne deformira se; možete ga koristiti dugo vremena. Tvrdi PC i mekani TPU sprječavaju ogrebotine da oštete vaš premium telefon. Uživajte u boljem stisku dok šetate gradskim ulicama prepunim.

USP: Ojačani kutovi

Pogledajte na Amazonu

11. Jesgo

Yesgo je još jedan odbojnik s prozirnim leđima. Glavni razlog zašto sam odabrala ovaj slučaj je taj što izgleda trendovito.

Integracija PC i TPU materijala osnažila je njegovu konstrukciju da brani iPhone od slučajnih padova. Sva četiri ugla imaju jastuk za širenje udara.

Mat završetak ne samo da krasi njegov dizajn, već ga čini i otiskom prsta. Još je bolje, Yesgo dolazi u više boja kako biste odabrali super podudaranje za pametni telefon.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaša najelegantnija maska ​​na braniku?

Prije nego pritisnete gumb "kupi", javite nam o slučaju koji će se upariti s vašim phabletom. Osim toga, recite nam nešto o kvalitetama po kojima se ova naslovnica ističe. I samo u slučaju da u gore navedenom pregledu ne pronađete neke od svojih omiljenih, ne zaboravite nam reći i o njima.

Možda biste željeli istražiti i donji sastav:

  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone Xs
  • Futrole za novčanik za iPhone Xs
  • Najbolji iPhone Xs Clear Case
  • iPhone 12 Mini branik kućišta