Blog

Najbolje simulacijske igre za iPhone i iPad 2021. godine

Život je pun neizvjesnosti i gotovo ga je nemoguće kontrolirati po želji. Međutim, to nije slučaj u virtualnom životu u kojem možete biti kralj po svom izboru. Sanjate da savršeno zapovijedate svime što utječe na vaš svijet? Zaronite u svijet najboljih životnih simulacijskih igara za iPhone i iPad kako biste postavili sve da idu vašim željenim tempom!

1. SimCity

Izgradite svoj grad i budite gradonačelnik. SimCity vam omogućuje dizajniranje i stvaranje prekrasnog gradskog grada. Vaša sposobnost donošenja pametnih odluka ovdje igra presudnu ulogu dok širite područje u svom gradu.

Morat ćete se natjecati s ostalim gradonačelnicima jer će i drugi graditi nebodere, parkove, znamenitosti, tvornice i još mnogo toga. Također možete osloboditi svoju kreativnost i stvoriti spektakularne spomenike i infrastrukturu na različitim mjestima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. The Sims ™ FreePlay

S The Simsima “možete lijepo dizajnirati svoj život i proživjeti ga punim plućima. Za početak idite u “Sims Town” kako biste ostvarili svoj san. Dajte svom simu sjajnu karijeru i učinite ga idealnom osobom za druge.

Možete sagraditi golem dvorac sa svim modernim sadržajima. Također vam omogućuje uzgoj ugodnog vrta i slatkih kućnih ljubimaca.

Štoviše, aplikacija ima podršku za nekoliko jezika, uključujući engleski, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, japanski. Stoga možete odabrati igranje igre na vašem omiljenom jeziku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Virtualne obitelji 2 Kuća iz snova

Oduvijek sam uživao igrajući “Virtualne obitelji 2”. Ono što ovu igru ​​čini tako cool je sposobnost da vam omoguće da doživite razne faze života.

Da biste osnovali svoju obitelj, usvojite bebu i pomozite joj da postane uspješna osoba. Možete osposobiti članove svoje obitelji kako bi postali pohvalni.

Vaši mali ljudi će vam poslati slatke poruke i zahvaliti vam što ste dali svu ljubav. Jedna od značajnih značajki ove igre je ta što vam omogućuje pomalo raznolik životni stil tako da možete iskusiti sve zavoje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Otočni propast

Što kažete na istraživanje udaljenog otoka? Ako imate srca pomno pogledati nove stvari, smatrat ćete da je ova igra zahvalna.

Morate izvršiti više od 1.000 izazovnih zadataka. S 40 vrsta resursa za pripremu, vaš eksperiment s novim stvarima bit će pun radosti i znatiželje.

Kao da jedete ukusnu hranu? Možete odabrati da kušate čak 28 ukusnih domaćih jela. To nije sve, dobit ćete i mogućnost izgradnje različitih farmi poput ribogojilišta i uzgajališta rakova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Grad

Ne bi li bilo sjajno kada biste mogli sagraditi prekrasnu gradsku četvrt u kojoj se sve radi prema vašoj želji? Ovom igrom ovu želju možete ostvariti - barem u virtualnom životu.

Koristite brojne različite zgrade i privlačne predmete kako biste ukrasili svoj grad. Možete uzgajati razne usjeve i prerađivati ​​ih u svojim tvornicama.

Što je s uzgojem životinja? Možete stvoriti ogroman zoološki vrt i tamo uzgajati svoje omiljene životinje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Sklonište protiv padavina

U stvarnom životu gotovo je nemoguće stvoriti savršeni trezor kako bi sve opasnosti bile na oku i vodile potpuno siguran život. Međutim, s "Fallout Shelterom" na raspolaganju, moći ćete stvoriti nevjerojatan trezor kako biste zaštitili živote.

Imate mogućnost izbora iz niza modernih soba kako biste stvorili sigurno mjesto. Osigurajte ljudima vrhunske poslove i pomozite im da uspiju u životu.

Možete obučiti ljude da budu vještiji i kompetentniji. Osim toga, također vam omogućuje da odigrate ključnu ulogu u provodadžijama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Superstar život

Jeste li spremni živjeti životom popularne superzvijezde? Ova vam aplikacija nudi potpunu slobodu da prilagodite svoj avatar i osvojite srce milijuna ljudi. Možete birati između različitih šminka, frizura i ormara kako biste izgledali blistavo.

Posjetite popularne trgovine kako biste isprobali glamuroznu odjeću i skupe dodatke. Kako biste uvijek bili zapanjujući, idite u teretanu da biste ostali u formi. Još bolje, možete odabrati lijepu osobu za budućeg životnog partnera i otići na nezaboravan datum.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Sretna ulica

Ako je jedna od želja bila stvaranje nevjerojatnog sela, probajte Happy Street. Zaista je zabavno igrati.

Aplikacija vam omogućava da izgradite sjajno selo i istražite nekoliko stvari poput šume, ribe, uzgajanja farmi i žetve. Fascinantno ćete se provesti dok gradite željezničku stanicu, fascinantan muzej, Eiffelov toranj, pa čak i Kip slobode!

Vrijedne predmete možete trgovati sa svojim prijateljima na Game Centeru i Facebooku. Želite li se izdvojiti od ostalih? Dajte finu prilagodbu svom liku kako bi mogao izgledati elegantno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Avakin život

Želja da budete modna ikona? "Avakin Life" mora biti vaš prvi odabir da biste ostvarili tu želju.

Aplikacija se može pohvaliti ogromnom bibliotekom raznih tkanina. Možete pregledavati cijelu kolekciju kako biste zapanjujuće pogledali svoj avatar.

Uživate u kupovini? Omogućuje vam kupnju brojnih najzanimljivijih predmeta poput cipela, torbi, nakita, suknji i još mnogo toga. Također možete upoznati nove ljude i biti s njima prijatelji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Simulator školskih djevojaka

Oživite nezaboravne uspomene iz svog školskog života! Pomoću ove aplikacije uživat ćete u punom životu svog školskog života.

Možete pohađati nastavu, sklapati prijateljstva i zabavljati se s njima. Igra vam također nudi priliku da zaštitite svoje prijatelje od zombija.

Imajte na umu, ako vas ugrize, pretvorit ćete se u zombija. Zato se zaštitite dok branite svoje prijatelje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Pod pretpostavkom da ste već u načinu reprodukcije, zar ne? Prije nego što se potpuno izgubite u igri, u komentarima nam recite dolje u nastavku.

Ne propustite:

  • Najbolje simulacijske igre za iPhone i iPad
  • Najbolje RPG igre za iPhone i iPad
  • FPS igre za iPhone i iPad
  • Najbolje beskrajne trkačke igre za iPhone i iPad