Blog

Kako preuzeti Pokémon Go na iPhone ili iPad

Nintendovo najnovije čudo u igrama "Pokémon Go" je na sceni. Nakon što je već stvorio furor među ljubiteljima igara, aplikacija se pogodila nad svima koji su joj se prepustili - uključujući i mene!

Ako i dalje vjerujete da samo pretjerujem, morali biste to dati da biste vidjeli istinu. Trenutno je Pokémon Go dostupan samo u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu.

Ali ako želite isprobati ovu novu igru ​​na iPhoneu, čak i ako još nije objavljena u vašoj zemlji, postoji trik da obavite posao umjesto vas. Idemo se složiti s ovim jednostavnim koracima za preuzimanje na vaš iPhone ili iPad!

Kako preuzeti i prijaviti se za Pokémon Go na iPhone / iPad

Ako ste izvan SAD-a, Australije i Novog Zelanda, na svom iOS uređaju morate promijeniti regiju App Store-a. To možete lako obaviti slijedeći ove jednostavne korake. Nakon što uspješno promijenite zemlju, nastavite s postupkom.

Korak 1. Pokreni Trgovina aplikacijamana vašem iPhoneu.

Korak 2. Sljedeće dodirnite Top ljestvicena donjoj kartici. (Također možete dodirnuti traži i unesite “Pokémon Go”) → ​​Sada dodirniteBesplatno → Sljedeće, dodirnite Dobitinakon čega slijediInstalirati.

Korak # 3. Sada ćete morati odobriti sa svojim Dodirnite ID ili unesite lozinku.

Korak # 4. Neka se aplikacija preuzme. Vratite se na početni zaslon na uređaju.

Korak # 5. DodirnitePokémon Go → Unesite datum rođenja.

Korak # 6. Na zaslonu za prijavu morate dodirnutiIkona Google.

Korak # 7. Morate unijeti svojGoogle korisničko ime. (Ako nemate Google račun, morate dodirnutiOtvori račun i slijedite upute.)

Korak # 8. Unesite svojGoogle lozinka. (Ako ste omogućili dvofaktorski ovjera za svoj Google račun morat ćete slijediti postupak.

To je sve! Sad je vrijeme da započnete s ovom fantastičnom igrom. Počnite loviti Pokestops, teretane i još mnogo toga.

Javite nam svoje brze povratne informacije o ovoj igri u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found