Blog

Najbolje tipkovnice za Mac Mini 2018 [izdanje 2021]

Znam da ste upravo stavili ruke na novi Mac mini i tražite potrebnu dodatnu opremu za njega. Kako sam i ja u istom čamcu, mogu znati što može pružiti konačni mir vašem lovu. Osim vrhunskog monitora, pametnog miša, trebat će vam i jedna od najboljih tipkovnica za vaš Mac mini 2018.

 1. Macally
 2. Anker
 3. Arteck
 4. Apple Magic tipkovnica
 5. Nixeus Moda Pro
 6. Rii Mini K12
 7. iClever GK03
 8. Satechi
 9. Anne PRO 2
 10. Lucloud

1. Macally

Macally predstavlja Bluetooth tipkovnicu u punoj veličini koja vam olakšava tipkanje. Ima dizajn niskog profila i sportske taktilne tipke

Ovu tipkovnicu možete povezati s tri uređaja i neometano se prebacivati ​​između njih. Postoji 110 tipki, uključujući 20 tipki prečaca, koje su dovoljno dobre za ubrzanje tipkanja. Sadrži i brojčanu pločicu koja osigurava brz unos podataka.

Jedna značajna značajka je čvrsta ugrađena baterija koja može trajati i do tri mjeseca po prosječnoj upotrebi od tri sata svaki dan. Dugo trajanje baterije čini ga dobro vremenskim za vašu redovnu upotrebu.

USP: Taktilne tipke

Pogledajte na Amazonu

2. Anker

Želite ultrakompaktnu tipkovnicu za svoj Mac mini 2018? Čini se da je ovaj od Ankera dobra oklada.

Bluetooth tipkovnica ima lagan dizajn i tvrdi da je 30% manja od tradicionalne tipkovnice. Zahvaljujući uglavnom maloj veličini, možete je udobno nositi bilo gdje.

S tipkama koje odgovaraju mat završetku vaši će prsti uživati ​​u tipkanju. Međutim, najveći naglasak ove tipkovnice je sposobnost pružanja baterije do 6 mjeseci.

USP: Izuzetno kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Arteck

Vrlo malo pristupačnih Bluetooth tipkovnica djeluje tako impresivno kao Arteck. Sviđa mi se njegov uredan ergonomski dizajn s niskoprofilnim tipkama. Zahvaljujući upotrebi materijala od nehrđajućeg čelika, vrlo je izdržljiv.

Protuklizna baza daje joj veću stabilnost. A s jakom baterijom dovoljno je dobra da traje i šest mjeseci. Na kraju, tvrtka nudi pouzdano dvogodišnje jamstvo na ovu tipkovnicu.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Apple Magic tipkovnica

Ako ste voljni smanjiti svoj proračun u korist premium tipkovnice, idite na Apple Magic Keyboard.

Čarobna tipkovnica ima profesionalni izgled i dojam. Uz izuzetno odzivne tipke imat ćete besprijekorno iskustvo tipkanja.

Imate li naklonost brzom igranju? Tipke sa strelicama pune veličine pripremljene su da ožive vaše igranje.

Zahvaljujući uglavnom mehanizmu škara, tipke više reagiraju. Pogledajte numeričku tipkovnicu koja vam omogućuje lako upravljanje proračunskim tablicama.

USP: Makazni mehanizam za poboljšanu stabilnost

Pogledajte na Amazonu

5. Nixeus Moda Pro

Kako možete propustiti Bluetooth tipkovnicu koja obećava pružiti najbolje taktilne povratne informacije?

Nixeus Moda Pro može biti dostojan odabir za ljude koji žele pojačati brzinu tipkanja. Pa, mogu to reći jer sam se okušao na ovoj tipkovnici i smatrao je da je to prilično dobro sredstvo.

Osim glatkog tipkanja, Moda Pro dobro je izgrađen i lako podnosi redovite neravnine. Snažno aluminijsko kućište ne samo da ojačava konstrukciju već joj daje i profesionalni izgled.

USP: Dizajniran da ponudi brzo iskustvo tipkanja

Pogledajte na Amazonu

6. Satechi

Satechi je već dugo jedan od mojih omiljenih proizvođača Bluetooth tipkovnica. Kvalitete koje sam uvijek cijenio u svojoj ponudi su dobro izgrađen dizajn i vrlo glatki, kao i kliknuti tipke. A ovaj izgleda da je stekao sve osobine da bude vaša dugoročna perspektiva.

Najbolja stvar kod ove tipkovnice je ta što se istovremeno može povezati s tri uređaja i omogućuje vam lako prebacivanje između njih. Omogućuje do 80 sati radnog vremena, što je pristojan broj za uobičajenu upotrebu.

Štoviše, Satechi dolazi u četiri boje lijepog izgleda: ružičasto zlatna, srebrna, siva i svemirsko siva.

USP: Poboljšane tipke sa škarama

Pogledajte na Amazonu

7. iClever GK03

Jedan od najvećih razloga da pažljivo pogledate iClever GK03 mogao bi biti preslatki ergonomski dizajn. Kombinacija visokokvalitetnog ABS materijala i metala ojačala je strukturu. A s dobro razmaknutim četvrtastim tipkama, vaše tipkanje i dalje ostaje glatko.

GK03 pruža do 90 sati radnog vremena nakon što je potpuno napunjen. Uz bežičnu tipkovnicu dolazi i miš za poboljšanje vaše produktivnosti.

Osim dizajna i trajnosti, tipkovnica je dostupna u srebrnoj i ružičastoj boji. Uz to, iClever nudi 18-mjesečno zamjensko jamstvo na njega.

USP: Kombinacija visokokvalitetnog ABS materijala i metala

Pogledajte na Amazonu

8. Rii Mini K12

Volim koristiti dodirnu podlogu, jer mi pomaže da učinkovito obavim posao. To je razlog zašto mi je Rii Mini K12 lako zapeo za oko.

Ova bežična tipkovnica ima QWERTY tipkovnicu i veliku dodirnu pločicu. Prema onome što sam vidio, može izvrsno podnijeti vaš zadatak.

Tipkovnica je debljine 13 mm što je čini jednom od najtanjih na tržištu. Što se tiče tipki, oni prilično dobro reagiraju na pritisak. Štoviše, možete koristiti Mini K12 ne samo s Mac mini, već i sa iOS, Windows, Android i Linux uređajima.

USP: Velika dodirna pločica

Pogledajte na Amazonu

9. Anne PRO 2

Dakle, tražite li tipkovnicu koja vam može ubrzati posao? DAJTE Anne PRO 2 ozbiljan izgled.

Razlog zbog kojeg sam ovu bežičnu tipkovnicu smatrao toliko dobrom je taj što ima kvalitetu da vaše tipkanje čini jednostavnom plovidbom. S potpuno prilagodljivim pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam udobno tipkanje čak i slabo osvijetljenih okruženja.

Još jedna značajka koja ga čini idealnim za profesionalnu upotrebu - robusna baterija od 1900mAh. I na kraju, PRO 2 je dizajniran za rad s MacOS-om i Windowsom.

USP: Prilagodljivo pozadinsko osvjetljenje

Pogledajte na Amazonu

10. Lucloud

Ne mogu sve jeftine tipkovnice ispuniti osnovnu potražnju. Ali to nije slučaj s Lucloud (21,99 USD) Bluetooth tipkovnicom.

Ima mali i tanak dizajn što ga čini vrlo prenosivim. Stoga vašoj torbi neće biti nezgodno nositi tipkovnicu.

Osim lagane, tipke je ugodnije pritisnuti. A s 12 brzih tipki s lakoćom možete kontrolirati glasnoću i glazbu. Štoviše, Lucloud je otporan na prašinu kako bi dugo zadržao sjaj.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode! Koja je vaša najbolja bežična tipkovnica za Mac mini i zašto?

Donja linija…

Uvijek je dobro imati razne mogućnosti, jer one malo olakšavaju odabir točno onoga što tražite. I siguran sam da ste napokon stavili pravu ruku, zar ne?

Voljeli biste pogledati i ove postove:

 • Najbolji rukavi za MacBook Pro
 • Kako promijeniti Apple ID na iPhoneu, iPadu, Macu ili Windowsu
 • Prebacite Apple ID na iPhone, iPad, Mac ili Windows PC
 • Kako povezati čarobnu tipkovnicu s Macom, iPhoneom i iPadom