Blog

Najbolje vijesti za Apple Watch 2021

Kada Apple Watch sjedi točno na zapešću, možete udobno skenirati vijesti i saznati što je u trendu u cijelom svijetu. Tehnički je to puno lakše nego kopati džep da biste izvadili iPhone i potom zavirili u vruće priče. Zato; Mislio sam da biste voljeli baciti pogled na ovaj premium popis najboljih vijesti za Apple Watch. Ono što ove vrhunske vijesti o Apple Watchu čini prilično jedinstvenima jest to što vas s lakoćom ažuriraju. Možete ih u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Pomoću prilagođenih upozorenja ostat ćete u toku sa stvarima na kojima želite zadržati karticu.

1. CNN

Bilo koji popis najpopularnijih aplikacija za vijesti bio bi nepotpun bez CNN-a! Dopisnici i zavodi koji izvještavaju iz cijelog svijeta pružaju najpouzdanije vijesti. CNN također možete gledati uživo na svom uređaju. Korištenjem prilagođenih postavki upozorenja lako ćete ostati u toku s vijestima koje vas zanimaju.

Pregledajte detaljne priče, galerije fotografija i isječke vijesti. Štoviše, zabavlja vas i posebnim CNN-ovim serijama i nagrađivanim filmovima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. SAD DANAS

Kako bi najnovije vijesti iz SAD-a i cijelog svijeta bile na dohvat ruke, "USA TODAY" više je nego sposoban ispuniti potražnju. Najbolji dio ove aplikacije je uredno sučelje i potpuno personalizirani feed vijesti. To znači da nećete morati puno putovati da biste pronašli priče koje volite čitati.

Uz uslugu uvijek pouzdanih upozorenja o vijestima, aplikacija ne dopušta da vam bilo koja priča izađe iz vida. Osim toga, možete nadograditi na premium verziju SADA DANAS (2,99 USD mjesečno ”da biste je koristili bez oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Fox News

Zasluženo rangirani na šestom mjestu u kategoriji vijesti, "Fox News" vas je u potpunosti pokrivao. Aplikacija pruža potpun pristup glavnim pričama dana. Stoga ćete moći pratiti sve glavne naslove.

Pogledajte videozapise na zahtjev da biste dobili dublji uvid u stvar. Štoviše, možete se uključiti u Fox News Radio i slušati podkastove poznatih ličnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. ESPN

Ako želite imati jedinstvenu sportsku vijest, imajte na umu "ESPN". Koristite ovu aplikaciju za trenutni pristup rezultatima iz nekoliko igara kao što su Nogomet, Kriket, F1, NBA, NFL, Tenis, Golf, MLB itd.

Zavirite u trendovske priče svojih omiljenih timova. Pogledajte kratki prikaz kako biste saznali kako je cijela utakmica ispremetana i tko je sve preokrenuo. A pravovremenim obavijestima, ESPN vas drži u korak s najnovijim događanjima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Flipboard

Flipboard je dom svega što biste željeli istražiti! Da biste maksimalno iskoristili aplikaciju i lako pristupili pričama koje volite čitati, možete stvoriti Smart Magazine.

Odmah ćete pristupiti svojih devet najboljih pametnih časopisa u redizajniranom vrtuljku Home. Čitajte vijesti poznatih robnih marki poput The New York Timesa, CNN-a, The Washington Posta, Forbesa, Wireda, National Geographica, Rolling Stonea i još mnogo toga.

Još bolje, Flipboard možete koristiti u 25 lokalnih izdanja, uključujući posebne verzije za Indiju, Australiju, Brazil, Kinu i Tursku, itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. AP vijesti

Associated Press (AP) uvijek je bio pouzdan izvor vijesti na globalnoj razini. Štoviše, agencija također širi vijesti drugim lokalnim novinskim agencijama, emiterima i vijestima na cijelom svijetu.

Brzo ćete pristupiti pričama koje volite čitati u svom feedu. Prilagođena upozorenja o vijestima nikad vam neće dopustiti da propustite teme koje uživate čitati. Iskoristite središta tema kako biste imali dubok uvid u sve vijesti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Washington Post Select

"Washington Post" vrsta je vijesti koja pruža široku pokrivenost glavnim vijestima. Dakle, ako imate sklonosti ka analitičkim pričama, ne propustite ni ovu.

Zahvaljujući uglavnom čistom sučelju, navigaciju čini izuzetno jednostavnom. Aplikacija također donosi pametno kurirane priče na temelju vaših interesa, stoga je sve što želite pročitati samo jedan pogled. Nadalje, moći ćete spremati članke i prilagoditi veličinu teksta kako biste poboljšali čitanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. NYTimes

NYTimes je jedna od najboljih aplikacija za vijesti za vaš Apple Watch. Omogućuje vam da s lakoćom pregledavate vijesti. Samo prijeđite prstima koje želite pročitati. Štoviše, ako želite pročitati istu priču na većem zaslonu svog iPhonea, upotrijebite Handoff ili dodirnite Spremi za Kasnije i dodajte ovu vijest na svoj osobni popis za čitanje.

Slušat ćete audio serije, pa čak i personalizirati omiljene odjeljke. Obavještava vas o glavnim pričama u razvoju. Osim toga, idealno ga možete fino podesiti da biste dobivali obavijesti o temama koje volite čitati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Vijesti360

Možete vjerovati da će "News360" biti u tijeku s najnovijim vijestima. Pomoću značajke pametne personalizacije moći ćete prilagoditi aplikaciju za trenutni pristup željenim člancima.

Podrška za više od 100 000 izvora čini praćenje vijesti iz cijelog svijeta praktičnijim. Osim toga, svoje omiljene priče možete ispustiti i u spremljeni odjeljak kako biste ih kasnije sustigli.

Zahvaljujući obavijestima u stvarnom vremenu, News360 upozorava čim provale glavne vijesti. Dakle, nema šanse da vam velika priča propusti radar.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Apple vijesti

Budući da je Apple News izvorna aplikacija, namjerno sam je zadržao zadnjom na popisu. Sadrži sve sastojke koji vam omogućuju da budete sinkronizirani s najnovijim događanjima. Jedna od značajnih značajki ove aplikacije je prilagođenija priprema koja vam čini ugodnijim pristup omiljenim člancima u vašem feedu.

Koristeći napredno strojno učenje, Apple News prikazuje priče koje volite pratiti. Uz pomoć uredne bočne trake možete otkriti nove kanale i teme koje želite čitati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Vaša omiljena?

Dakle, ostanite na vrhu vijesti i budite u toku s najnovijim događanjima pomoću ovih premium aplikacija za vijesti za watchOS! Jesam li propustio na ovaj popis uvrstiti neku poznatu vijest? Obavijestite me u komentarima ispod.

Možda biste se htjeli uputiti na ove postove:

  • Najbolje aplikacije Apple Watch Finance
  • Vremenske aplikacije za Apple Watch
  • Najbolje aplikacije za računalo Apple Watch
  • Koristite prečace na Apple Watchu (watchOS 7)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found