Blog

Najbolje alarme za Apple Watch 2021

Iako je filozofija "Rano u krevet i rano ustati" mudra, pomalo je teško slijediti je. Ako želite rano ustati, vaš Apple Watch može vam to pomoći bez ometanja ciklusa spavanja ili cjelodnevnog mrzovolje. Iako je ugrađena budilica prilično osnovna, ove najbolje Apple Watch aplikacije za alarm mogu učiniti čuda za vas, od pomoći u snu do buđenja u pravo vrijeme.

 1. Budilica ciklusa spavanja
 2. Jastuk
 3. AutoSleep Track Sleep na satu
 4. Tajmer +
 5. Sleepzy - Tracker ciklusa spavanja
 6. Budilnik HD
 7. MultiTimer: Više odbrojavanja
 8. Alarm za lijekove za podsjetnik na tablete
 9. Pametni budilnik za sat

1. Budilica ciklusa spavanja

Želite li pronaći način za bolji san? "Ciklus spavanja" može vam neizmjerno pomoći u spavanju s potpuno mirnim duhom i potpuno osvježenju. Ova inteligentna budilica prati vaš san i prirodno vas budi u laganom snu.

Uključujući praćenje vašeg sna, aplikacija pronalazi najbolje vrijeme za buđenje tijekom prilagodljivog prozora. Još jedna značajna značajka ovog tragača za spavanje jest da vam omogućuje odgodu alarma samo dodirivanjem uređaja. Kako je savršeno integriran s Apple Watchom, analizi spavanja i srcu možete pristupiti izravno sa sata.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Jastuk

Jastuk je izvrsna budilica koja može poboljšati vaš san i uživati ​​u divnim snovima kao nikada prije! Detaljnom analizom aplikacija vas drži u toku s vašim spavanjem.

Aplikacija je pažljiva kada je u pitanju analiza kratkog trajanja spavanja i drijemanja. Možete provjeriti koliko ste dobro spavali sinoć i stvarno stanje otkucaja srca.

Kako snima i zvukove tijekom spavanja, saznat ćete stvarno stanje opuštenosti. Štoviše, aplikacija je u potpunosti integrirana s aplikacijom Health i automatski dodaje trajanje spavanja nakon svake sesije.

Cijena: Besplatno (mjesečne premium značajke - 4,49 USD)

preuzimanje datoteka

3. AutoSleep Track Sleep na satu

AutoSleep je korisna aplikacija za praćenje spavanja koja sadrži jednostavnu i učinkovitu značajku budilice. Samo preuzmite aplikaciju, podesite postavku prema svojim željama, a ostalo će se riješiti.

Primjenom naprednog heurističkog sustava nadzire se vaše spavanje bez obzira nosite li sat ili ne. Štoviše, ne trebate aktivirati aplikaciju svakodnevno prije spavanja; automatski prati spavanje.

Koristi Appleov HealthKit i iOS okvir za bilježenje vašeg zastoja. A ako sat nosite tijekom spavanja, on nadgleda i ocjenjuje nemir, vrijeme budnosti i otkucaje srca.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

4. Timer +

Timer + je prvenstveno aplikacija za odbrojavanje vremena, ali sjajno odrađuje aplikaciju alarma. Omogućuje vam postavljanje nekoliko odbrojavanja i štoperica odjednom kako biste osigurali da budete u koraku sa svojim vremenom. Jednostavno možete dodati vrijeme svom već pokrenutom odbrojavanju.

Omogućuje ponavljanje alarma do 64 puta. Podrška značajke VoiceOver čini je vrlo korisnom za osobe s oštećenjem vida. Štoviše, aplikacija dolazi s 20 smiješnih alarma koji usrećuju djecu.

Cijena: Besplatno (Timer + Pro - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Sleepzy - Tracker ciklusa spavanja

Više od obične budilice, prilično je pametna. Sleepzy prati obrasce spavanja i budi vas tijekom najlakše faze spavanja. Zahvaljujući kojem se ne osjećate grogi ili imate rezidualne glavobolje.

Praćenje nije usredotočeno samo na to koliko dugo, već i na to koliko ste dobro spavali. Jednostavno možete postaviti ciljeve spavanja, pratiti dug spavanja, znati i poboljšati ukupnu kvalitetu spavanja.

Štoviše, niste pozdravljeni samo sa svojom omiljenom glazbom; na ekran donosi vremensku prognozu, izvještaj o stanju spavanja i svakodnevne osobne savjete.

Cijena: Besplatno (Sleepzy Premium 1 tjedan - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Budilica HD

Alarm Clock HD upravo je ono što biste trebali koristiti da biste išli u korak s vremenom. Možete pustiti svoju omiljenu glazbu kako biste se mirno probudili. Iskoristite ugrađeni mjerač vremena za spavanje kako biste zaspali.

Postoje neke boje za podešavanje sata. Pomoću RSS Google čitača možete biti u toku s najnovijim vijestima. Štoviše, Alarm Clock HD kompatibilan je s više jezika poput francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, korejskog i portugalskog.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

7. MultiTimer: Više odbrojavanja

Nažalost, jednostavno nisam mogao previdjeti MultiTimer. Ako želite istovremeno podesiti određeni broj odbrojavanja da budu ispred vremena ili nikada ne propuste obaviti neki važan posao, ovaj mora biti na vrhu vašeg popisa.

Sadrži prilagodljive ploče i rasporede koji vam omogućuju savršeno raspoređivanje odbrojavanja. Možete postaviti trajanje odbrojavanja do 100 dana u minutama, sekundama i satima. Također vam omogućuje kopiranje i premještanje odbrojavanja. Zahvaljujući integraciji Siri, omogućuje vam jednostavnije izvršavanje važnih funkcija.

Cijena: Besplatno (Multitimer Pro - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Alarm za lijekove za podsjetnik na tablete

Da li često zaboravite uzeti lijek na vrijeme? Podsjetnik na tablete je ono što trebate da biste uvijek uzimali lijek bez ikakvog neuspjeha.

Možete prilagoditi svoje tablete bojama, fotografijama i zvukovima obavijesti kako biste ostali upozoreni s lakoćom. Provjerite koliko je sati za vaš sljedeći lijek i pripremite se za njega. Pravovremeni podsjetnici pomažu vam da budete u toku.

Cijena: Besplatno (podsjetnik na tablete Plus verzije - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Pametni budilnik za sat

Ovaj je prilično pametna budilica za Apple Watch. Aplikacija iskorištava haptičnu funkcionalnost da vas probudi s potpunim mirnim svijetom.

Korištenje detektora pokreta i otkucaja srca pametnog sata nadgleda vaš ciklus spavanja i tapka vas da napustite krevet u idealno vrijeme. Tako se budite osvježeni i opušteni um.

Osim toga, možete upotrijebiti komplikaciju odbrojavanja vremena za spavanje kako biste vas upozoravali na preostalo vrijeme za spavanje ili buđenja.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je to!

Koji je tvoj najdraži?

Sada izvucite najbolje iz ovih naprednih budilica za bolji san, ostanite zdravi, radosni i uživajte u svom životu punim plućima. Nedostaje li na vašem popisu neka od vaših omiljenih budilica svih vremena? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Zavirite i u ove postove:

 • Najbolje iPhone aplikacije za praćenje spavanja
 • Fitness aplikacije za iPhone
 • Najbolje aplikacije za meditaciju za iPhone i iPad
 • Kako se koristi praćenje spavanja na Apple Watchu