Blog

Kako prenijeti Spotify popise za reprodukciju u Apple Music

Spotify i Apple Music široko su koristili usluge streaming glazbe. Prije Apple Music, Spotify je bio jedan od omiljenih za korisnike iPhonea i iPada. Imali su dugački popis pjesama za slušanje, ovisno o njihovom raspoloženju. Problem je započeo kad su odlučili prijeći na Apple Music. Što je sa svim pjesmama koje su pažljivo birali tijekom godina? Srećom, neke aplikacije i usluge trećih strana to čine jednostavnim prenesite Spotify popise za reprodukciju na Apple Music.

Postoje dva načina za postizanje željenog rezultata - besplatni - internetski postupak, a drugi je putem aplikacije koja se plaća. Ovisno o vašim tehničkim mogućnostima, odaberite onu koja vam odgovara. Oba postupka detaljno smo opisali u nastavku; Pogledaj.

Kako besplatno prenijeti Spotify popise za reprodukciju na Apple Music

Bilješka: Postupak se može pratiti i na iPhoneu i iPadu, ali preporuča se slijediti ovaj vodič na vašem Mac ili Windows računalu. Lakše će se kretati određenim stvarima pomoću tipkovnice i miša.

Korak 1. Otvorite bilo koji preglednik po vašem izboru, a zatim idite na TuneMyMusic i kliknite na "Počnimo."

Korak 2. Na sljedećem koraku kliknite na Spotify i unesite svoj Spotify vjerodajnice u skočnom prozoru.

Korak # 3. Odavde slijedite upute na zaslonu za migrirajte popise za reprodukciju Spotify na Apple Music.

Ako ne želite dugo prolaziti kroz ručne dosadne stvari, gore spomenuti postupak je gotovo automatski, ali se plaća. Pogledajte i odlučite sami.

Kako premjestiti svoje spotificirane popise pjesama u Apple Music pomoću aplikacije SongShift

Bilješka: Aplikacija je besplatna za početak, ali morate izvršiti kupnju u aplikaciji ako ste zadovoljni rezultatima koje aplikacija pruža.

Korak 1. Prvo je preuzeti SongShift.

Korak 2. Otvoren SongShift a zatim dodirnite Započnite.

Korak # 3. Dodirnite Ikona Spotify a zatim unesite svoj Spotify detalji računa za prijavu.

Korak # 4. Sljedeće je tapkanje Pristani za odobrenje pristupa aplikaciji.

Korak # 5. Sada dodirnite Ikona Apple Music→ dodirnite Ovlastiti kako bi SongShift omogućio pristup biblioteci Apple Music.

Korak # 6. Sljedeće je tapkanje U reduNastaviti za prelazak na sljedeći korak.

Korak # 7. Počnimo s odabirom popisa za reprodukciju. Da biste to učinili, dodirnite Ikona Spotify a zatim odaberite popis za reprodukciju želite prebaciti na Apple Music.

Korak # 8. Nakon odabira popisa za reprodukciju dodirnite Odredište → dodirnite Apple Music.

Korak # 9. Sljedeće je tapkanje Stvorite novi popis za reprodukciju a zatim na zaslonu za konfiguraciju trebate dodirnuti Odredište. Uđi prilagođeno ime za popis za reprodukciju. Ime će biti prikazano u Apple Musicu.

Korak # 10. Napokon, dodirnite u redu → dodirnite Postupak. Ovisno o broju pjesama koje imate na popisima za reprodukciju, postupak može biti trenutni ili potrajati. Možete nastaviti koristiti iPhone za druge stvari, ali nemojte prisilno zatvarati aplikaciju.

To je to. Popisi za reprodukciju Spotify uspješno su migrirani na Apple Music.

Video: Prenesite Spotify popis za reprodukciju u Apple Music ili obratno

Završavati…

Nema sumnje da su i Spotify i Apple Music jedan od najboljih servisa za streaming glazbe. No Apple Music, dio je iOS ekosustava, zasigurno ima prednost nad konkurencijom. Pomoću gore spomenutih metoda možete lako prelaziti između njih dvije.

Čitaj više:

  • Najbolji Siri prečaci za Spotify
  • Kako dodati Spotify Widget na iPhone
  • Kako napraviti mape popisa za reprodukciju na Spotifyu
  • 30 cool spotify savjeta i trikova za iPhone (koristite ga kao profesionalca)