Blog

Najbolje Azan aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Znanje tačnog vremena namaza, posebno za vrijeme ramazana, je neophodno jer je presudno uzimanje brzog i napuštanje aktivnih oblika. Ovisno o dužini i zemljopisnoj širini prebivališta, vremena se razlikuju. Stoga smo došli do popisa najboljih Azan aplikacija za iPhone i iPad kako bismo vam pomogli da brzo saznate stvarno vrijeme molitve na bilo kojem mjestu. Ove su azan aplikacije izuzetno jednostavne za upotrebu. Omogućuju vam praćenje vaših molitava, postavljanje alarma i podsjetnika koji će vam pomoći da budete u potpunosti usklađeni sa svetim dužnostima. Doznajmo više o ovim vrhunskim adhan aplikacijama za iOS!

1. Muslim Pro

Visoko ocijenjeno od preko 30 milijuna korisnika, "Muslim Pro" je impresivna azan aplikacija. Prikazuje točno vrijeme molitve prema vašem trenutnom mjestu. Možete brzo pristupiti vremenu molitve iz prikaza Today na vašem iOS uređaju.

Sadrži kompletni Kur'an, zajedno s audio recitacijama, fonetikom i prijevodima. Tajweed u boji pomaže vam u poboljšanju izgovora dok čitate Kur'an. S animiranim Qibla kompasom, kao i zemljovidom, prikazuje i smjer Meke. Ima cjeloviti muslimanski hidžretski kalendar koji prikazuje svete datume.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Athan

Athan ne samo da pokazuje točno vrijeme molitve, već vam omogućuje i praćenje izvedbe molitve. Pomoću nje možete postići više molitvene discipline.

Brzo ćete saznati obližnje džamije, škole, organizacije s njihovim kontakt podacima i uputama. Dodatak za današnji pogled omogućuje vam da s lakoćom pratite svoju molitvu. Islamski kalendar vas obavještava o svim predstojećim islamskim događajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Athan Pro

Athan Pro je obavezna aplikacija za muslimane. Možete pratiti i svoje ponuđene i propuštene molitve. Zahvaljujući alatima koji se temelje na lokaciji, moći ćete udobnije saznati upute za Qibla.

Aplikacija prikazuje stvarna vremena molitvi za stotine gradova svijeta. Pristupit ćete kontakt podacima i uputama do obližnjih džamija. Zanimljivo je da ćete otključati i značke i postići elitni status prema vašem osobnom rezultatu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Moja molitva

"Moja molitva" je ono što biste trebali koristiti da biste odmah saznali vrijeme molitve na bilo kojem mjestu i izvršili svoju molitvu s potpunom predanošću. Izravno s početnog zaslona aplikacije saznat ćete smjer Qibla, vrijeme molitve kao i preostalo vrijeme vaše sljedeće molitve. Pruža vam potrebnu slobodu da prilagodite i vrijeme molitve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Azan Alarm

"Azan Alarm" može vam biti od velike pomoći u održavanju zadatka kako vašom disciplinom, tako i Azanom. Pomoću nje možete lako pratiti vrijeme molitve i podesiti alarm tako da nikada ne zakasni.

Možete odabrati između 14 punih ezan alarma. Ako želite nešto drugačije, imate mogućnost odabrati svoj omiljeni zvuk i iz svoje glazbene biblioteke. Još važnije, moći ćete lako pronaći upute za Qiblu i odabrati između sedam različitih metoda izračuna, poput Islamskog društva Sjeverne Amerike, muslimanske svjetske lige.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Azan

Ova je izuzetno korisna azan aplikacija. Korištenjem GPS-a prikazuje točno vrijeme molitve. Prema vašoj potrebi, možete prilagoditi vrijeme molitve i ostati predani postavljenim pravilima. Koristite molitveni alarm kako biste se na vrijeme pripremili za molitvu i nikad ne zakasnite. Osim engleskog, podržava i arapski jezik.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Ramazanska vremena

Aplikacija Ramadan Times pruža vam vremena za iftar i sehar za mjesec ramazan. Lako ćete upoznati preostalo vrijeme za Iftar.

Aplikacija podržava različite metode izračuna vremena kako bi vam olakšao zadatak poznavanja pravog vremena svetog događaja. Možete postaviti alarme koji će vas podsjećati na važne stvari i pripremiti se na bolji način. Hidžretski kalendar prikazuje sve nadolazeće svete događaje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Azan MP3

Poput slušanja Adzana? Ako je odgovor da, trebali biste preuzeti Azan MP3 jer je to kompletan paket.

Dolazi s opsežnom kolekcijom azana. Možete se kretati čitavom knjižnicom i slušati svoju omiljenu molitvu. Na primjer, uživat ćete u slušanju athana iz Meke (Meke) ili medine ili al-mesdžid al-harama i još više.

S 40 različitih zvukova ezana u ponudi, nikada vam neće biti cijeli ovaj paket dosadan!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Sunce i Mjesec

Aplikacija "Sunce i Mjesec" prikazuje vremena izlaska, zalaska, zalaska i zalaska mjeseca. Korisni kompas prikazuje položaj sunca i mjeseca.

Omogućuje vam da odredite bilo koje mjesto na četiri različita načina. Na primjer, možete koristiti Google Maps, geografsku širinu i dužinu, odabrati bilo koji grad iz dostupnih opcija ili upotrijebiti GPS ili usluge lokacije da biste saznali pravo vrijeme izlaska ili zalaska sunca određenog mjesta. Aplikacija također prikazuje prošle i buduće datume za južne / sjeverne krajnosti.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

10. Dnevna salata

Sviđa mi se odgovarajuća funkcionalnost "Daily Salata". Aplikacija možda nije bogata značajkama, ali vrlo je funkcionalna kada je potrebno prikazati pravo vrijeme molitve na temelju vašeg određenog mjesta. Budući da automatski ažurira vrijeme molitve, nemate problema s upoznavanjem tačnog vremena vašeg namaza. Također možete postaviti podsjetnik prije azana da ostane savršeno sinkroniziran s vašim rasporedom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Odjava

To je sve narode!

Vaša omiljena?

Sada upotrijebite ove vrhunske ezan aplikacije za poboljšanje molitvene discipline. Najbolje iskoristite hidžretski kalendar i podsjetnike da budete ispred i dobro se pripremite za svete događaje. Koja je od ovih aplikacija osvojila više glasova od vas? Postoji li neka aplikacija azan koju želite vidjeti na ovom popisu aplikacija? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje Qibla aplikacije za iPhone
  • Božićne aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za Halloween za iPhone i iPad