Blog

Najbolje kriket igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Poznat kao gospodska igra, kriket je nastao u 16. stoljeću i nastavlja osvajati srca širom svijeta. Ako ste zbunjeni kao i ja, morate isprobati neke od najboljih kriket igara za iPhone i iPad koje simuliraju stvarno iskustvo. Od izgradnje vještina do pomaganja svom timu u napredovanju i osvajanja trofeja, u svemu možete uživati ​​gotovo! Savršeno je rješenje kada ne možete sami izaći na teren. Zato zagrijte ruke i pripremite se za okretanje lopte i postavite neke granice u ovim najboljim kriket igrama za iOS.

 1. Sachin Saga prvaci u kriketu
 2. Svjetsko prvenstvo u kriketu 2
 3. Stick kriket Super liga
 4. Novi zvjezdani kriket
 5. Kriket megazvijezda
 6. Razbijanje cvrčka
 7. Bitka kod Chepauka 2
 8. Pravi kriket 20

1. Sachin Saga kriket prvaci

Ova vrhunska iOS kriket igra omogućuje vam igranje u stvarnom vremenu s 14 milijuna igrača širom svijeta! Preuzeti ćete ulogu poznatog Sachina Tendulkara da pojača te trke i razbije neke granice. Štoviše, njegove ikonične utakmice možete igrati u istim postavkama i na stadionima kao i on.

Uživao sam u formatu priče u kojoj započinjete kao mladi 16-godišnji Sachin, a zatim napredujete kroz njegovo slavno kriket putovanje. Vrhunska grafika i realistične animacije učinile su ovu igru ​​nevjerojatno zaraznom za mene. Podržava sve formate igara, od testnog i jednodnevnog kriketa do T20, indijske Premier lige i Svjetskog kupa. Možete izgraditi svoj tim iz snova i skupljati karte igrača.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za pretplatnički paket)

preuzimanje datoteka

2. Svjetsko prvenstvo u kriketu 2

Evo 3D igre u kriketu koja vam omogućuje da pogodite sve poznate kadrove jedinstvene za vaše omiljene igrače. Možete prilagoditi igrače i uživati ​​u uzbudljivim animacijama na pravim kriket mjestima. Zabavite se igrajući različite formate igre sa 18 međunarodnih momčadi na 42 različita stadiona.

Nadalje, kinematografske kamere i dinamično osvjetljenje poboljšavaju vizualnu privlačnost igre, čineći je primamljivijom za igranje. Možete iskusiti preko 40+ kutova kamere u igri zajedno s profesionalnim komentarima na engleskom i hindskom, uključujući zvukove zemlje. Nadalje, možete dijeliti i spremati najvažnije dijelove igre generirane na kraju meča. Ne postaje stvarnije od ovoga!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Stick kriket Super liga

Ovu kriket igru ​​volim zbog širokog spektra prilagodbi koje nudi, od toga da igrači izgledaju upravo onako kako vi želite, do izgradnje vašeg tima sa zvijezdama iz 70 svjetskih gradova. Možete čak iskusiti i poslovnu stranu igre pregovarajući o sezonskim ugovorima s najboljim svjetskim igračima.

Provjerite statistiku karijere i sezone kako biste pratili vaš napredak. Usput ćete osvajati trofeje i priznanja da biste postali najbolji od najboljih. A kad se stvari ponove i ako se umorite od gledanja, možete brzo pratiti igranje do kraja izmjena. Prilično povoljno! Lako ga je pokupiti, ali i dalje izaziva vaše vještine što ga čini ovisnim i zabavnim!

Cijena: Besplatno (kupnje tokena u aplikaciji za kupnju igrača)

preuzimanje datoteka

4. New Star Cricket

Vrijeme je da započnete svoju virtualnu kriket karijeru kao perspektivni mladi igrač akademije. Izgradite svoje vještine i krenite do vrhunca igre, baratajući palicom na natjecanjima širom svijeta. Ova je igra osvježavajući novi pothvat stvaratelja hita New Star Soccer.

Sviđa mi se kako vam ova igra omogućuje da na profesionalni način kriketa doživite život. Kako vaša karijera napreduje, morate upravljati ne samo igrom, već i odnosima s drugima, održavajući sretne suigrače, trenere i sponzore. U priči postoje stvarne dileme i uzbudljivi preokreti koji čine ovo više od pukog kriketa i zabavne sage o igranju uloga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kriket megazvijezda

Podignite se i potrudite se da to učinite kao profesionalni igrač kriketa. Ovo nije vaša vodeća kriket igra, već bilježi vaše jedinstveno osobno putovanje prema međunarodnoj slavi.

Odaberite svog igrača, igrajte svoj najbolji kriket i budite zapaženi od strane najvećih timova World Cricketa. S jednostavnim kontrolama prevlačenja prstima i igranjem, razinama vođenim pričama i pristupačnim igranjem, to je aplikacija koja će odgovarati igračima svih razina vještina.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije za pojačanje)

preuzimanje datoteka

6. Razbijanje cvrčka

Ova kriket igra za iPhone i iPad može se pohvaliti zaštićenim algoritmom za otkrivanje sudara loptice i realan odgovor. Možete čak i gledati svoje snimke u očaravajućim super usporenim snimkama. Osjećate se kao da ste dio stvarne fizičke utakmice!

Štoviše, možete birati iz mnogih kutova kamere i vidjeti izbliza lopte kako udara palicu pri super niskim brzinama ponavljanja. Intuitivne kontrole čine puhanje povjetarca čak i samo jednom rukom. Možete udariti loptu s milisekundom preciznosti i testirati koordinaciju oko-ruka. Nadalje, matrična kontrola rešetke omogućuje vam brzo postavljanje lopte gdje god želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Bitka kod Chepauka 2

Ako volite indijsku Premier ligu, evo prilike da posjedujete momčad Chennai Super Kings. Odaberite svoju igru ​​11 i postanite spremni za osvajanje Chepauka, domaćeg stadiona momčadi koji je zabilježio toliko povijesnih pobjeda!

Možete isprobati nekoliko uzbudljivih načina igre, a to su Super Over, Super Matches, Super Multiplayer, Super Chase, Super Slog i Super Card Clashers. Možete se igrati sa slučajnim igračima na mreži ili stvoriti privatnu sobu s prijateljima. Također možete vidjeti najbolje rezultate svog prijatelja i izazvati ih da pobijede vaše. Ova fleksibilnost čini ga obaveznim pokušajem za sve ljubitelje kriketa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pravi kriket 20

Potpuno nova profesionalna kamera u ovoj kriket igri omogućuje vam da igrate s gledišta udarača i iskusite uzbuđenje lopte koja vam juri brzinom od 90 milja na sat! Nadalje, uživate u autentičnim stadionima koji vam pružaju to realno iskustvo igranja.

Jedan od najjedinstvenijih i najzapaženijih aspekata ove aplikacije je taj što nudi ženske komentare, što je po mom iskustvu prvo za sportske igre! Pune bodove za inkluzivnost. Istodobno, to je dovoljno izazovno za profesionalne igrače i nudi vrhunsku simulaciju koja vas drži spojenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Najbolje kriket igre za iPhone i iPad koje biste trebali igrati!

Jeste li već isprobali neku od ovih iOS kriket igara? Podijelite svoje favorite sa mnom u komentarima ispod! Možda biste željeli isprobati i druge sportske igre na iPhoneu i iPadu.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

 • Interaktivne igre s pričama za iPhone i iPad
 • Igre za dva igrača za iPhone i iPad
 • AR puzzle igre za iPhone
 • Igre zasnovane na strategiji za iPhone