Blog

Najbolje banke napajanja USB-C za MacBook Pro 2021. godine

Čak i kad izađem iz stanice, ostajem povezan sa svojim poslom. Stoga nosim svoj MacBook Pro gdje god da krenem. Još jedna stvar koju nikad ne propustim je punjač velikog kapaciteta kako ne bih ostavio da laptop ostane bez pare. Čisto zasnovane na prijenosnom dizajnu, robusnoj bateriji i pouzdanim performansama, ovo su moje najbolje USB-C banke napajanja za novi MacBook Pro.

 1. Sirova snaga
 2. Anker PowerCore
 3. Zendure
 4. iMuto
 5. OMNI
 6. MAXOAK
 7. AUKEY
 8. Charmast
 9. Omars
 10. ZeroLemon

1. RAVPower

RAVPower je apsolutna zvijer. Pohvali se ogromnom baterijom od 20100mah, vanjski punjač nudi obilje nadoplate za prijenosnik.

Omogućuje vaš MBP brzo i s potrebnom učinkovitošću. Postoje četiri LED indikatora kako biste lako mogli pratiti stanje napajanja. Naprednim dizajnom sklopa nudi potpunu sigurnost od kratkog spoja ili prekomjernog punjenja. Osim sigurnosti, RAVPower ima mali i kompaktni dizajn što ga čini izuzetno prijenosnim.

USP: Visoka efikasnost

Pogledajte na Amazonu

2. Anker PowerCore

Anker PowerCore + briljira u pružanju rješenja za brzo punjenje i dolazi s baterijom od 13000mAh koja pruža dosljedne performanse. Vanjski punjač uključuje PowerIQ i VoltageBoost kako bi vaš prijenosnik napio vrhunsku brzinu.

Odlikuje se prilično malim dizajnom i lako se može ubaciti u malen džep. Aluminijsko kućište s mat površinom ima ergonomski dizajn koji nudi bolje prianjanje. Sustavom s više projekata osigurava da prijetnje poput kratkog spoja, niskog napona ili prekomjernog punjenja ostanu daleko. Na kraju, PowerCore dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Sustav višestruke zaštite

Pogledajte na Amazonu

3. Zendure

Pomoću Zendure banke napajanja kapaciteta 20100mAh možete MacBook Pro napuniti gotovo 1,5 puta. 45-W USB-C s 3A omogućuje brzo punjenje vaše zvijeri. Osim toga, svoj iPhone možete puniti kao što podržava oba. Najbolje je to što je odobren od strane TSA tako da ga možete bez problema nositi u avionu.

Power bank je opremljen baterijama vrhunske kvalitete, održavajući 95% snage čak i nakon šest mjeseci mirovanja. To je nesumnjivo jedna od najboljih USB-C Power banka za MacBook Pro. Na kraju, tvrtka također nudi dvije opcije boja: crnu i srebrnu.

USP: Kvalitetne baterije koje ne troše energiju u stanju pripravnosti

Pogledajte na Amazonu

4. iMuto

S monstruoznom baterijom od 30.000 mAh, iMuto je snažni vanjski punjač. Tehnologija Qualcomm Quick Charge 3.0 pomaže mu puniti podržane uređaje četvero brže od standardnog punjača.

Izlaz 3A dovoljno je dobar da svoj uređaj punite pristojnom brzinom. Postoji tipka za napajanje koja vam omogućuje lako pokretanje i završetak punjenja. Digitalni zaslon prikazuje preostalu snagu, dok napredni sustav zaštite čuva vaš uređaj tijekom punjenja. Nadalje, iMuto dolazi s 12-mjesečnim jamstvom.

USP: Monstruozna baterija

Pogledajte na Amazonu

5. OMNI

Pogledajte ovo cjelovito USB-C rješenje za napajanje koje je idealno za vaš MacBook već i za druge uređaje poput fotoaparata i telefona. Može se pohvaliti kapacitetom baterije od 20000mAh i puni sigurno i učinkovito.

Štoviše, dolazi u paketu koji uključuje USB kabel za punjenje, USB-C kabel za punjenje, brzi punjač i zaštitnu futrolu.

USP: Kapacitet baterije od 71 wh (20000 mAh)

Pogledajte na Amazonu

6. MAXOAK

MAXOAK je namijenjen ljudima koji žele imati tone dodatnog soka kako bi bilježnicu stalno punili. Masivna baterija od 36000mAh puni vaš laptop brzinom brzinom. Imate četiri USB priključka (uključujući Type-C) kako bi svi vaši uređaji bili uključeni.

Integriran s pametnim IC čipom, ovaj vanjski punjač nudi maksimalnu zaštitu vašeg MBP-a od uobičajenih opasnosti poput prekomjernog punjenja i prekomjerne struje. Stoga ćete uvijek ostati zabrinuti za sigurnost svog uređaja. Osim vrlo sigurnog punjenja, MAXOAK je podržan i pouzdanim 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Trajna izgrađenost

Kupite od Maxoaka

7. AUKEY

AUKEY-ova banka napajanja visoko je cijenjena zbog pružanja pouzdanog rješenja za punjenje. Opskrbljen ogromnom baterijom od 30000 mAh, sposoban je ponuditi puno punjenja vašem prijenosniku.

Uključivanje AiPower tehnologije punjenja omogućuje joj sigurno punjenje. Podržava i Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologiju za punjenje podržanih uređaja brzinom munje. Vanjski punjač dolazi s visoko učinkovitim sinkronim IC-om za poboljšanje vijeka trajanja baterije. Prošle značajke, AUKEY je dostupan s jamstvom od 24 mjeseca.

USP: Sinkroni IC s visokom učinkovitošću

Pogledajte na Amazonu

8. Charmast

Kvaliteta koja se ističe u Charmastu je visoka učinkovitost. Privezana je prilično robusnom baterijom od 26800mAh koja se ističe u brzom punjenju uređaja. Inteligentni priključak brzo prepoznaje vašu bilježnicu i nudi prikladno punjenje.

Također se opire prijetnjama poput prenapona, tako da prijenosno računalo ima potrebnu obranu u svim opasnostima. Laganim i kompaktnim dizajnom pružate željenu praktičnost dok nosite punjač.

USP: Brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. Omars

Omars predstavlja prilagođenu USB-C banku napajanja za vaš MacBook. Ovaj dolazi s 80W AC priključkom, dva 5V / 4.2A USB-A porta koji podržavaju tri izlaza istovremeno. Litij-ionska baterija vrhunske kvalitete ima kapacitet od 24000mAh, osiguravajući performanse i sigurnost.

Slijedeći druge sigurnosne mjere, ova banka napajanja štiti vaš uređaj od prekomjernog punjenja. Omars je upotrijebio naprednu zaštitu od kratkog spoja za potpunu zaštitu vaših uređaja. Osim vašeg Mac računala, može puniti i bilo koji vaš kućanski aparat od 110 V.

USP: Sigurno i izdržljivo

Pogledajte na Amazonu

10. ZeroLemon

Ako često putujete i želite nastaviti raditi na Macbook Pro-u, ZeroLemon je powerbank koji biste trebali imati. Ima ogromnu bateriju od 30000mAh koja održava vaš uređaj gotovo cijelo vrijeme živim. Banka napajanja također ima dovoljno sigurnosnih mjera da zaštiti Macbook od problema povezanih s punjenjem.

Osim toga, postoji pet dodatnih USB priključaka za punjenje vašeg iPhonea ili bilo kojeg drugog uređaja. S obzirom na kapacitet i broj luka, ova je pomalo glomazna, ali možda savršena za ljude koji rade satima.

USP: Pet dodatnih USB priključaka

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Vaša omiljena?

Jeste li uzeli bilo koju od ovih banaka za svoj MBP? Možete li nam reći svoje ime i osobine koje su vam se svidjele u njemu? Bilo bi cool znati svog odabira.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Power banke za iPhone
 • Najbolji postolja za MacBook Pro
 • USB-C ispravljači za iPhone
 • Najbolji slučajevi MacBook Air 2020
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found