Blog

Najbolje aplikacije za dizajn tetovaža za iPhone i iPad u 2021. godini

Tetovaže su sada u trendu zauvijek i koliko smo često imale potrebu to obaviti. No, odustali bismo od ideje tetoviranja jednostavno zato što nismo uspjeli pronaći pravi dizajn koji bi nam odgovarao. Sastavili smo popis najboljih aplikacija za dizajn tetovaža za iPhone i iPad.

1. INKHUNTER Isprobajte dizajne tetovaža

Ovo je jedna od najčešće korištenih dostupnih aplikacija za dizajn tetovaža. Koristi proširenu stvarnost kako bi vam u stvarnom vremenu prikazao tetovažu na tijelu. Možete odabrati dizajn iz široke mogućnosti dostupne u aplikaciji ili stvoriti i prenijeti vlastiti.

Jedina mana ove aplikacije je što ima previše oglasa, što bi moglo smetati. Ali sve ovo je zaista dobra aplikacija ako razmišljate o tetoviranju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Tetovaža

Ovo je više od puke aplikacije za dizajn tetovaža. To je poput društvenih mreža za ljubitelje tetovaža. Dakle, u osnovi, osim samog dizajniranja tetovaže, zapravo biste mogli prenijeti svoje dizajne kako bi ih ljudi mogli vidjeti i svidjeti, isto biste mogli učiniti i s drugima, prijatelje možete pronaći u blizini studija za tetoviranje i još mnogo toga.

Tako možete otkriti ili biti otkriveni, nadahnuti ili nadahnuti ovu aplikaciju. To je korisničko sučelje prilično je sličan Pinterestu i čini se kao da pregledavate igle na Pinterestu.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

3. Tetovirajte se

Ovo je uzbudljiva aplikacija koja vam omogućuje dodavanje tetovaža na vaše fotografije. Na izbor je mnoštvo dizajna, poput zmajeva, plemenskih uzoraka, anđela, lubanja, životinja itd. Izaberite svog omiljenog i zabavite se uređujući svoje tijelo.

Svakoj fotografiji možete dodati više tetovaža, a ona može poslužiti kao nadahnuće za ulazak u stvarni život. Skalirajte, preokrenite, rotirajte i preuredite svoje tetovaže kako želite i ne zaboravite ih podijeliti na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Tattoo Designs App

Odabir savršene tetovaže je poput odabira vašeg partnera; to je životna obveza. Mogu zamisliti nervozu i vrstu stresa kroz koje djevice prolaze dok odabiru svoju prvu tetovažu. Ali ova vam aplikacija znatno olakšava zadatak.

Uz mnoštvo kategorija i opcija za koje želite odabrati svoj dizajn, ovo bi trebala biti vaša aplikacija za dizajniranje tetovaža. Ne samo unaprijed dizajnirane opcije, već također omogućuje stvaranje vlastitih dizajna.

Cijena: Besplatno / nudi kupnju u aplikaciji

preuzimanje datoteka

5. Tattoo fontovi - dizajnirajte svoju tekstualnu tetovažu

Ako se radujete što ćete sebi tetovirati citat, frazu ili ime, onda je ovo jedina aplikacija koju biste trebali tražiti.

Aplikacija se isporučuje s preko 120 visokokvalitetnih fontova kojima možete prilagoditi veličine. Fontovi posebno dizajnirani dajući vašoj tetovaži osjećaj individualnosti i jedinstvenosti.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

6. Tetovaža matrice

Aplikacija Tattoo Stencil zapravo je san svakog umjetnika. Stvara matrice za tetoviranje za umjetnike u pokretu.

Ova će aplikacija vrlo dobro doći ambicioznim umjetnicima tetovaža jer im štedi puno novca. Bilo bi vrlo korisno i ima mogućnost zamijeniti one skupe i otmjene izrađivače šablona.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

7. Pokret kože

Ovo je jedinstvena iOS aplikacija za dizajn tetovaža koja pretvara vaš zvučni isječak u zvučni val pomoću svoje tehnologije proširene stvarnosti. Također pruža prikaz zvuka na vašem tijelu u stvarnom vremenu.

Može pretvoriti zvučne isječke do 30 sekundi u zvučni val. Dakle, tetovirajte na sebi glas svojih najmilijih ili kućnih ljubimaca i uvijek nosite nešto od njih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Inkskvad

Ova relativno nova aplikacija prilično je slična aplikaciji Tattoodo. Također ima zajednicu dizajnera i umjetnika tetovaža. Budući da je relativno nov, nema veliku zajednicu, ali ima nekoliko lijepih i zamršenih dizajna tetovaža.

Ono što mi se stvarno sviđa kod ove aplikacije je sposobnost da predložim umjetnika za tetoviranje na temelju vaših zahtjeva i potreba. Jer traženje dobrog umjetnika jednako je važno kao i pronalaženje savršene tetovaže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Tetoviraj moju fotografiju

Aplikacija Tattoo My Photo savršena je za ljude koji planiraju prvi put dobiti tintu. Ova aplikacija integrira Dizajne i daje savršenu umjetnost tetovaža koju možete isprobati na svojoj fotografiji.

Možete odabrati sliku iz knjižnice ili snimiti sliku koja najbolje odgovara vašem stilu. Kada završite, možete ga isprobati s različitim umjetnostima tetoviranja iz aplikacije. Nakon što ste zadovoljni dizajnom, možete ga odnijeti umjetniku tetovaža ili prenijeti svoju sliku i samo se razmetati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

To su bili momci s popisa. Nadam se da će ove iOS aplikacije biti korisne svim ljubiteljima tetovaža vani. Recite nam o svojim omiljenim aplikacijama u komentarima u nastavku.

Možda biste željeli pročitati:

  • Najbolje aplikacije za njegu kućnih ljubimaca za iPhone i iPad
  • Nogometne aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za fotografiranje hrane za iPhone i iPad