Blog

Najbolji USB-C kablovi za grom u 2021. godini

Možda je najvitalnija dodatna oprema za vaš iPhone i iPad gromobranski kabel za njegovo punjenje. Postoje u nekoliko varijanti, a USB C kabel za grom može povećati brzinu punjenja uređaja i povećati brzinu prijenosa podataka. Nadalje, ovi moderni kabeli mogu izdržati pregrijavanje i prekomjerno strujanje, sprečavajući sve vrste štete nastale uslijed punjenja. Budući da postoji toliko raznolikost što se tiče ovih proizvoda, olakšali smo vam odabir između ovih najboljih USB-C i gromobranskih kabela.

 1. Jabuka
 2. Belkin
 3. Spigen
 4. ESR
 5. AUKEY
 6. Anker
 7. POWERADD
 8. JSAUX
 9. Xcentz
 10. ZELENO

1. Apple USB-C kabel za grom

Originalni Appleov pribor najpouzdaniji su pratitelji vaših uređaja, pa je ovo zasad najbolji USB-C kabel za grom koji možete dobiti. Dug je metar i možete ga priključiti u Apple-ov adapter snage 29 W, 61 W ili 87 W USB-C za punjenje kompatibilnog iOS uređaja.

Dalje, dolazi u verziji od dva metra za prošireni pristup vašim uređajima tijekom punjenja. Ovim kabelom na raspolaganju možete u potpunosti iskoristiti mogućnosti brzog punjenja na kompatibilnim iPhone uređajima.

Cijena: $19.00

Pogledajte na Amazonu

2. Belkin USB-C kabel za grom

Evo USB-C kabela za pojačanu napunjenost s konektorom za grom. Možete iskoristiti najnoviji standard brzog punjenja za brzo pojačavanje snage ili sinkronizirati fotografije i videozapise sa svojim MacBookom.

Najbolje je to što je to 4-metarski kabel duži od kratkih kabela, tako da možete udobno povezati i napuniti iPhone u automobilu, na noćnom ormariću i još mnogo toga. Možete ga dobiti u bijeloj i crnoj boji.

Cijena: $19.99

Pogledajte na Amazonu

3. Spigen DuraSync USB C na Lightning kabel

Evo još jednog kabela s MFi certifikatom koji osigurava savršenu kompatibilnost prilikom punjenja bilo kojeg Lightning uređaja. Dizajniran je da podnese prekomjerno savijanje i može izdržati više od 30.000 zavoja kako bi dugo trajao.

Istovremeno, ima i ergonomski dizajn za praktično uključivanje bilo gdje. Dug je 3 metra i nudi najbrže brzine punjenja do 30 W za vaš premium iPhone ili iPad.

Cijena: 23,99 dolara za dvoje

Pogledajte na Amazonu

4. ESR opleteni najlonski kabel USB-C za grom

Napunite iPhone ovim kabelom koji će vam bateriju oduzeti od 0 do 50% u samo 30 minuta. Ovaj kabel ima MFi certifikat i testiran je u rigoroznim situacijama kako bi se osiguralo sigurno punjenje uz potpunu kompatibilnost s brzim punjenjem za vaše Apple uređaje. Dostupan je u različitim duljinama.

Ovaj kabel izrađen je od pletenog najlona, ​​za dodatnu trajnost i stil, jer priznajmo Slona u sobi, Apple kabeli su najtrajniji od svih. Aluminijsko kućište oko iglica za punjenje testirano je kako bi moglo izdržati uključivanje preko 5000 puta.

Cijena: $12.99

Pogledajte na Amazonu

5. AUKEY trajni najlonski kabel USB-C za grom

Upotrijebite kabel USB-C za grom i brže uključite telefon ili ga brzo prenesite s telefona na prijenosno računalo. Podržava prijenos podataka do 480 Mb / s između vašeg Mac-a opremljenog USB-C-om i iPhone-a, iPada ili iPod-a s omogućenim Lightningom.

Nadalje, može se pohvaliti fleksibilnim i izdržljivim dizajnom zahvaljujući najlonskim pletenicama. Može izdržati više od 12000 zavoja tijekom svog životnog vijeka kako bi vam dugo trajao. Izvorni Apple USB-C adapter za napajanje podržava ovaj kabel.

Cijena: $11.99

Pogledajte na Amazonu

6. Anker Powerline USB C to Lightning kabel

PowerLine II sposoban je za punjenje brzinama koje su 2,5 puta brže od standardne Lightning tehnologije. Također traje dvanaest puta duže od ostalih kabela i dokazano je da podnosi preko 12000 zavoja u strogim laboratorijskim ispitivanjima.

Nadalje, MFi certifikat i stroga ispitivanja kvalitete osiguravaju da se vaši Apple uređaji pune sigurno najbržom mogućom brzinom. Možete biti sigurni u to jer dolazi s doživotnim jamstvom u slučaju problema s kvalitetom.

Cijena: $16.99

Pogledajte na Amazonu

7. POWERADD najlonski USB C kabel za grom

Ovaj kabel dolazi s novom tehnologijom C94 munje za USB-C. Puni vaš iOS uređaj izuzetno velikom brzinom i prenosi datoteke brzinom od 480 Mbps. Vrhunska kvaliteta najlonskih pletenica osigurava brže i sigurnije punjenje.

Traje 15 puta duže od ostalih redovnih kabela. IPhone možete napuniti od 0% do 50% za 30 minuta. Naravno, to je i Apple MFi Certified tako da možete biti sigurni u kvalitetu i pouzdanost. Izaberite između crvene ili crne boje.

Cijena: $9.99

Pogledajte na Amazonu

8. JSAUX USB C kabel za grom

Evo USB kabela za munje s Apple MFi certifikatom i JSAUX strogim ispitivanjem kvalitete koji osigurava sigurnost vaših Apple uređaja čak i pri brzom punjenju najvećom brzinom. Koristi najnoviji kraj groma C94, koji je posebno dizajniran za brzo punjenje,

Vaš kompatibilni iPhone može potrajati od 0% do 50% za samo 30 minuta. Sada biste svoj iPhone mogli napuniti 2,5 puta brže od uobičajenog USB-A kabla za munje koji dolazi sa svim iPhone uređajima, osim s iPhone 11 Pro i 11 Pro Max.

Cijena: $9.99

Pogledajte na Amazonu

9. Xcentz najlonski opleteni USB C kabel za munje

Ovaj Xcentz USB-C kabel za osvjetljenje savršen je izbor za vas ako ste ljubitelj proizvoda vrhunske kvalitete. Može prenositi podatke velikom brzinom od 480 Mbps za krajnju praktičnost svaki dan. Dostupan je u četiri opcije boja.

Žice su opletene vrhunskom najlonom i mogu izdržati preko 30.000 savijanja. Štoviše, može preživjeti težinu do 175 kilograma koja je jednaka 80 kg. Stoga ovaj slučaj traje 30 puta dulje od ostalih kabela.

Cijena: $15.99

Pogledajte na Amazonu

10. UGREEN najlonski kabel USB-C za grom

Evo još jednog izvrsnog kabela s brzinom prijenosa podataka od 480 Mb / s. To znači da se čak i velike datoteke poput 1 GB mogu prenijeti u roku od 25 sekundi. Idealan je dodatak za punjenje i sinkronizaciju većine postojećih USB-C uređaja za vaš najnoviji iPhone.

Dalje, kabel uključuje ugrađenu zaštitu od prenapona i ispitan je do 15.000 zavoja. To ga čini sigurnim i trajnim proizvodom za sve vaše Apple uređaje. Možete ga dobiti u crnoj ili zelenoj boji.

Cijena: $12.99

Pogledajte na Amazonu

Sumirati

Koje ste od ovih kabela USB C za grom odabrali za svoje Apple uređaje? Javite nam u komentarima ispod. Ako imate Mac, provjerite i najbolje thunderbolt kabele.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje USB C slušalice
 • Pribor za kabelske vodove
 • Najbolji USB-C punjači za iPhone 11
 • USB-C ispravljači za iPhone