Blog

Najbolje aplikacije za dizajn logotipa za iPhone i iPad u 2021. godini

Jeste li kreativni profesionalac ili poduzetnik? Logotip je najosnovniji aspekt identiteta vaše marke, pa je stoga važan za stvaranje visokokvalitetnog. Srećom, postoji puno besplatnih aplikacija koje vam mogu pomoći. Štoviše, ističu se kao izvrsni alati za stvaranje markiranih postova na društvenim mrežama, plakata i drugog tiskanog materijala. Ako to zvuči intrigantno, evo najboljih aplikacija za dizajn logotipa za iPhone i iPad.

 1. Canva
 2. Izrađivač logotipa
 3. Trgovina logotipa
 4. Adobe Photoshop Sketch
 5. LogoScopic Studio
 6. Izrada logotipa akvarela
 7. Hatchful - Izrađivač logotipa
 8. Izrada logotipa: Dizajner vodenih žigova
 9. STVORI: Grafički dizajn + Krstionica
 10. Stvoritelj logotipa: Izrađivač naljepnica

1. Canva

Canva je krajnje besplatno rješenje ako tražite cjelovitu aplikaciju za grafički dizajn za izradu visokokvalitetnih logotipa, plakata, postova na društvenim mrežama, brošura i još mnogo toga. Najbolje je to što je jednostavna za upotrebu, a daje profesionalne rezultate.

Bez obzira na vaše zahtjeve za dizajnom, na raspolaganju je mnoštvo predložaka koji su u potpunosti prilagodljivi. Možete pristupiti mnoštvu slika i ilustracija bez autorskih prava koje će poboljšati izgled vaših kreacija.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Izrada logotipa

Čak i ako nemate nikakvog dizajnerskog iskustva na svojoj strani, Logo Maker vam pomaže vizualizirati i priopćiti vrijednost svoje marke zapanjujućim prilagođenim logotipima i ikonama. Nudi preko stotinu potpuno uređivih i prilagodljivih predloga i fontova logotipa.

Možete eksperimentirati s raznim vrstama tipografskih umjetničkih djela, plakatima i karticama. Na raspolaganju je mnoštvo predložaka, tako da nikad ne gubite ideje. Možete čak dodati i prekrivače i filtre, što je ovo jedna od najboljih aplikacija za dizajn iOS logotipa.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Trgovina logotipa

Logo Maker Shop uključuje sve vrste dizajna logotipa, od jednostavnih do složenih. Sadrži različite kategorije, kao što su Okrugli, Vintage, Doodle, Životinjski, Sažetak, Šareni, Rukopis itd.

Štoviše, svaki aspekt dizajna je prilagodljiv prema vašim prilagođenim zahtjevima. Postoji više od 5.000 resursa za dizajn fonta, simbola i pozadine koji uređuju vaš logotip i čine ga profesionalnim i jedinstvenim.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Adobe Photoshop Sketch

Ovaj je puno više od puke aplikacije za izradu logotipa za iPhone i iPad. Nudi moć Photoshopa da vam omogući usmjeravanje vaše kreativnosti s 24 ugrađena kista s prilagodljivim postavkama veličine, boje, neprozirnosti i miješanja.

Dalje, možete ponovno složiti, preimenovati, transformirati i spojiti slojeve da biste stvorili sofisticirano umjetničko djelo. Skica je izvrsna opcija ako želite stvoriti nešto od nule. Optimiziran je za rad s Apple Pencilom, što ga čini izvrsnom iPad aplikacijom za crtanje.

Cijena: Besplatno (CC pohrana (20 GB) - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. LogoScopic Studio

LogoScopic je jedna od najboljih aplikacija za dizajn logotipa i poput je osobnog dizajnerskog studija. Pomaže vam da vizualizirate svoj brend i stvorite jedinstveni logotip koji komunicira njegove vrijednosti. Postoji osam različitih kategorija logotipa i tisuće predložaka koje možete lako prilagoditi.

Možete iskoristiti napredne alate za uređivanje i neometani tijek rada za dizajn svega, od minimalnih logotipa do logotipa s potpisima i akvarelima, kao i prilagođenih postova na društvenim mrežama. Čisto korisničko sučelje čini ga užitkom za korištenje.

Cijena: Besplatno (Logoscopic Studio Godišnje - 39,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Izrada logotipa za akvarel

Ako ste vlasnik kreativnog posla, ovo je jedna od najboljih aplikacija za izradu logotipa koju biste trebali provjeriti. Omogućuje vam izradu prekrasnih akvarela koji se ističu u mnoštvu i mogu se prilagoditi vašim potrebama.

Aplikacija omogućuje jednostavno i brzo stvaranje vašeg logotipa pružanjem kategorija. Nakon što odaberete kategoriju, prijeđite prstom dok ne pronađete stil logotipa koji vam se sviđa. Zatim ga možete uređivati ​​različitim teksturama, fontovima i ilustracijama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Hatchful - Logo Maker

Shopify je posebno dizajnirao ovu aplikaciju za dizajn logotipa za poduzetnike u pokretu! Pomaže vam u izgradnji identiteta vaše marke u nekoliko sekundi, zahvaljujući moćnim alatima za uređivanje koji se lako koriste.

Istaknite se i na mreži i izvan nje različitim objavama na društvenim mrežama, letacima, web sadržajem i još mnogo toga. Postoji mnoštvo predložaka koje možete prilagoditi prema svojoj estetici s različitim profesionalnim elementima.

Cijena: Besplatno (premium predlošci logotipa - 7,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Izrada logotipa: Dizajner vodenih žigova

Ovaj izrađivač logotipa ujedno je i aplikacija za dodavanje vodenog žiga vašim fotografijama, snimkama zaslona ili drugim javno podijeljenim slikama. Postoji 2000+ uzoraka logotipa za veću personalizaciju i jedinstveni fontovi za zapanjujuću tipografiju.

Štoviše, sučelje je jednostavno za upotrebu i nudi neograničene kombinacije tako da možete inteligentno generirati odgovarajuće dizajne. Zbog toga je povjetarac u stvaranju atraktivnih, markiranih postova za razne društvene medije, i zato je jedna od najboljih aplikacija za izradu logotipa.

Cijena: Besplatno (Logo Maker Pro - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. STVORI: Grafički dizajn + fontovi

Evo opsežne aplikacije za nadobudne digitalne umjetnike koji žele stvarati i dijeliti sofisticirane projekte dizajna i crtanja. Omogućuje vam poigravanje s riznicom fotografija, oblika, filtara i fontova.

U ovoj vrhunskoj aplikaciji za dizajn logotipa za iOS možete koristiti profesionalne tehnike poput raspoređivanja više slojeva fotografija, dodavanja prozirnih pozadina, izvoza vektora itd. Dizajnirajte precizno i ​​spojite svoju kreativnost s produktivnošću.

Cijena: Besplatno (CREATE PRO mjesečno - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Stvoritelj logotipa: Izrađivač naljepnica

Ako prodajete proizvode ili želite stvari organizirati označavanjem, morate provjeriti ovu aplikaciju za dizajn logotipa za iPhone i iPad. Ima više od 100 prilagodljivih predložaka s kojima je nevjerojatno prikladno raditi.

Zahvaljujući raznim dizajnerskim materijalima poput fontova, ikona i boja, profesionalni materijali čine vaš logotip jedinstvenijim i izvrsnijim. Postoje i zadane palete boja zbog kojih vaš dizajn izgleda profesionalno dizajniran.

Cijena: Besplatno (mjesečna premija - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Koja je od ovih aplikacija za izradu logotipa po vašem mišljenju najbolja za izradu vašeg robnog sadržaja? Podijelite svoje misli s nama u komentarima u nastavku.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

 • Najbolje iPhone aplikacije za crtanje sebe
 • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPad
 • Aplikacije za filtre fotografija i efekte za iPhone
 • Najbolje iPhone aplikacije za fotografije