Blog

Najbolje tipkovnice za iPhone i iPad u 2021. godini

Zadana iOS tipkovnica prilično je impresivna s korisnim značajkama kao što su podrška za više jezika i Memoji. Ali možete dramatično povećati broj dostupnih opcija kada tipkovnicu promijenite u opcije treće strane. Mogu se kretati od aplikacija koje vam omogućuju brže pisanje do specijaliziranih za GIF-ove, emojije, fontove i prilagođene teme. Provjerite sve što je moguće s ovim najboljim aplikacijama na tipkovnici za iPhone i iPad.

 1. GIF tipkovnica
 2. Microsoftova tipkovnica SwiftKey
 3. Bolje fontove s cool tipkovnicama
 4. FancyKey
 5. Gboard
 6. Grammarly tipkovnica
 7. Novi emojiji i fontovi - RainbowKey
 8. Teme tipkovnice Avatar, emojiji
 9. GO tipkovnica-Emodžiji i cool teme
 10. Tipkovnica u boji: teme i obloge
 11. Aplikacija za fontove - tipkovnica Cool Fonts
 12. WordBoard - tipkovnica za fraze
 13. Tipkovnica FlickType
 14. ReBoard tipkovnica
 15. Zračna tipkovnica

1. GIF tipkovnica

Dodajte novu dimenziju svojim tekstovima s ovom nevjerojatnom GIF tipkovnicom za iPhone, iPad i iMessage. Živimo u sve više audio-vizualnom svijetu, a GIF-ovi su zabavan način da prenesete točno ono što želite reći.

Ova aplikacija funkcionira poput GIF alata i omogućuje vam stvaranje savršenih video isječaka izravno s tipkovnice. Možete ih prilagoditi rukom napisanim bilješkama, doodle logotipima ili tekstom. Dalje, GIF-ove možete pretvoriti u naljepnice i izrađivati ​​pakete svojih omiljenih naljepnica i GIF-ova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoftova tipkovnica SwiftKey

Koristeći umjetnu inteligenciju, tipkovnica automatski uči vaš stil pisanja, emojije koje puno volite i riječi koje više volite. Stoga aplikacija pruža prikladnije riječi i emojije dok tipkate. Prijelaz prstom za tipkanje nevjerojatno je jednostavan za tipkanje!

Podrška dvojezičnih ispravljanja na više od 90 jezika dodatno poboljšava reputaciju SwiftKey-a kao vrlo jednostavne aplikacije za tipkovnicu. Također ga možete prilagoditi na desetke tema koje možete odabrati. Naravno, podržava i emojije i GIF-ove.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Bolje tipkovnice s fontovima

Ova aplikacija ima kolekciju od više od 119 nevjerojatnih fontova, tako da svom pisanju možete dati jedinstveni izgled izravno s tipkovnice. Izvrsno funkcionira za tekstove, e-mailove, pa čak i objave na društvenim mrežama na Instagramu, Facebooku itd.

To moraju imati kreativne duše koje se žele bolje izraziti. Imajte na umu da besplatna verzija ove aplikacije s tipkovnicom ima ograničenja. I morat ćete se odlučiti za kupnje putem aplikacije da biste otključali značajke kao što su kolači, emotikoni, slatke riječi i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. FancyKey

Za one koji traže cjelovitu personalizaciju čini se da je FancyKey glavna oklada. Nudi preko 50 lijepo dizajniranih tema i mnoštvo fontova kako bi vaše iskustvo bilo vizualno privlačnije.

Istodobno je vrlo funkcionalan, s korisnim predviđanjima i automatskim ispravcima za ubrzavanje tipkanja. Tu je i potpuno integrirana emoji tipkovnica koja zabavlja poruke. Podržava sve vrste aplikacija, pa čak i način rada jednom rukom na vašem iPhoneu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Gboard

Za čisto i visoko funkcionalno korisničko sučelje, Googleova tipkovnica ili Gboard moraju se imati. Ponosi se mnoštvom impresivnih značajki poput tipkanja klizanjem, naljepnica, smiješnih emojija, GIF-ova i još mnogo toga.

Nadalje, podržava više jezika kao što su engleski, arapski, katalonski, kineski (Hong Kong), hrvatski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački i grčki. Najuočljivija značajka je integracija Google pretraživanja koja vam omogućava da brzo pronađete vijesti, sportske rezultate, članke itd. Koje ćete u trenu podijeliti s drugima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Grammarly tipkovnica

Riješite se svih osnovnih gramatičkih pogrešaka i ispravno upišite poruke pomoću tipkovnice Grammarly. Pametna provjera gramatike omogućuje vam brzo otkrivanje pogrešaka i njihovo uklanjanje. Napredna ispravka interpunkcije i poboljšanja rječnika pomažu vam da tipkate s više samopouzdanja.

Precizna i jasna objašnjenja osiguravaju vam lako razumijevanje ispravka. Aplikacija tipkovnice daje vam do znanja kada se automatski ispravlja, tako da učite na pogreškama i ne ponavljate ih.

Cijena: Besplatno (mjesečni paket - 20,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Novi emoji i fontovi - RainbowKey

Ova vrhunska aplikacija za tipkovnicu za iPhone i iPad koja vam omogućuje izražavanje niza emocija s preko 5000 emojija i naljepnica. Postoje i teme tipkovnice, GIF-ovi i fontovi za daljnju prilagodbu vašeg iskustva.

Nadalje, čak možete stvoriti vlastitu tipkovnicu sa svojim omiljenim slikama. Za dodatnu praktičnost upotrijebite geste prevlačenja i tipkanje jednom rukom. Također podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski, arapski, portugalski itd.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Teme tipkovnice Avatar, emojiji

Riječi ponekad nisu samo dovoljne! Dakle, evo tipkovnice koja vam omogućuje da prenesete svoje osjećaje zabavnim emoji sličicama Avatar. Prilično je sličan Memojiju, ali postoji nekoliko dodatnih pogodnosti poput šireg raspona izraza lica.

Možete odabrati crtani izgled ili realističniji dizajn skice. Također možete stvoriti prilagođene tipkovnice s pozadinom, oblicima tipki, fontovima, bojama, zvukom i 3D efektima po vašem izboru. Dajte slobodu svojoj kreativnosti!

Cijena: Besplatno (AVATAR VIP - 7,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. GO tipkovnica-Emodžiji i cool teme

Ovo je višenamjenska aplikacija za tipkovnicu koja uključuje sve, od naljepnica i emojija do prilagođenih tipkovnica i tema koje vaše iskustvo tipkanja podižu na višu razinu. Podržava tipkanje prstom, automatsko ispravljanje i predviđanje teksta.

Nadalje, tu je i Aging Shutter koji pomoću analize lica omogućuje da vidite što biste željeli kad ostarite. Stvorite emoji avatare koji izgledaju baš poput vas i ushićeni su u aplikacijama društvenih medija. Dostupno na preko 40 jezika.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Tipkovnica u boji: teme i obloge

Kao što i samo ime govori, ova aplikacija donosi bljesak boje na tipkovnicu. Odaberite živopisne teme i pozadine, boje gumba, fontove i još mnogo toga. Možete tipkati na više od 40 jezika i koristiti niz emojija.

Uz to, nudi intuitivno brže i precizno tipkanje radi lakšeg korištenja. Radi u bilo kojoj aplikaciji, a premium korisnici stalno dobivaju ažuriranja sadržaja kako bi stvari bile svježe i funkcionalne.

Cijena: Besplatno (tjedno - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Aplikacija za fontove - tipkovnica Cool Fonts

Istaknite se na društvenim mrežama i drugdje s najfinijim fontovima koji odražavaju svako vaše raspoloženje. Istodobno, ova aplikacija za fontove također ima široku paletu tema tipkovnice za personalizirano iskustvo tipkanja.

Štoviše, GIF-ove također možete odabrati i dijeliti izravno s tipkovnice. Nepotrebno je reći da su dostupni i emojiji. Ono po čemu se ova tipkovnica ističe je čisto, ali elegantno korisničko sučelje koje se lako koristi.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

12. WordBoard - tipkovnica za fraze

Evo jedinstvene iOS tipkovnice koja vam olakšava tipkanje. Možete ga prilagoditi i programirati za kontrolu unosa tipki i uštedu vremena za tipkanje. Spremi isječke, predloške, često korištene fraze i još mnogo toga.

Štoviše, možete organizirati prečace i brze odgovore u lako dostupne mape. Dakle, bez obzira razgovarate li s kupcem ili prijateljem, pripremljeni predlošci i fraze bit će vam spremni nadohvat ruke.

Cijena: Besplatno (Pro - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

13. Tipkovnica FlickType

Ova nije samo tipkovnica za iPhone i iPad, već i za Apple Watch. Može vam pomoći da tipkate do tri puta brže nego inače. Duboke prilagodbe, prečaci za emoji sličice i tekst stvaraju zabavno i fluidno iskustvo tipkanja, čak i na malom zaslonu vašeg sata.

Ova se aplikacija posebno ističe značajkama pristupačnosti koje pomažu osobama s oštećenim vidom. Postoje mogućnosti za velike tipke, boje s visokim kontrastom, istaknute slike, pa čak i povratne informacije o VoiceOveru. Doista impresivno!

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

14. Tipkovnica ReBoard

Uživajte u poboljšanom multitaskingu s kolekcijom od 27 mini aplikacija koje dolaze s ovom tipkovnicom. Na primjer, mini-aplikaciju Međuspremnik možete koristiti za spremanje kopiranog teksta ili traženje i slanje slika s interneta tijekom chata.

Neke druge mini-aplikacije uključuju Kalkulator, Kalendar, Todoist, Dropbox, Podsjetnike, Wikipediju, Slack, OneDrive, pretraživanje rječnika, lokalno pretraživanje glazbe, zabavno pretraživanje emojija i još više!

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

15. Zračna tipkovnica

Ovaj se razlikuje od svih ostalih. To je tipkovnica koja pretvara vašu iPhone tipkovnicu u bežičnu daljinsku tipkovnicu i dodirnu pločicu za vaše računalo. To znači da telefonom možete koristiti za upravljanje radnom površinom / prijenosnim računalom na istoj WiFi mreži.

Mnogo je prednosti i koristi od toga. Na primjer, tijekom prezentacije možete lako prelaziti s jednog dijapozitiva na drugi. Ili dok igrate igre, možete udobno sjediti i igrati se s telefona. Morat ćete instalirati program na računalo s web mjesta.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 0,99 USD) - Preuzmite na iPhone

Cijena: 2,99 USD - Preuzmite na iPad

Sumirati

Pa, jeste li već isprobali bilo koju od ovih iPhone i iPad aplikacija za tipkovnicu? Voljeli bismo znati o vašem iskustvu u komentarima u nastavku. Također možete pogledati neke sjajne aplikacije iMessage kako biste posebno poboljšali svoje iskustvo slanja poruka i razgovora.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Pregled tipkovnice za iOS prilagođenu tipkovnicu
 • Tipkovna tipkovnica PRO App za iPhone
 • Kako koristiti Memoji na iPhoneu i iPadu Pro
 • Kako popraviti da se iPhone tipkovnica ne pojavljuje