Blog

Kako omogućiti LED bljeskalicu za upozorenja na iPhoneu

Značajke pristupačnosti na iPhoneu moćne su i korisne. Jedna takva opcija omogućuje vam da UKLJUČITE LED diodu fotoaparata da treperi kad primite poziv ili obavijest. To je posebno korisno ako imate problema sa sluhom. Slično tome, ova je značajka korisna i kada ne želite propustiti obavijest dok je uređaj u nečujnom načinu ili s jako niskom glasnoćom zvona. U tim situacijama LED lampica trepće i daje vam do znanja o dolaznom pozivu ili obavijesti. Pogledajmo kako ga uključiti.

Kako uključiti LED svjetlo za obavijesti o pozivima i tekstovima na iPhoneu

Korak 1. Pokrenite Postavke aplikaciju na vašem iPhoneu.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Pristupačnost.

Korak # 3. Sada dodirnite Audio / vizualno.

Korak # 4. Ispod Vizualno, uključite prekidač za LED bljeskalicu za upozorenja.

Ovdje također imate mogućnost UKLJUČITI ili ISKLJUČITI upozorenja LED bljeskalice za nečujni način rada. Ako želite da svjetlo treperi u nečujnom načinu, zadržite Bljesak u tišini prebacivati NA a ako ne želite bljeskati svjetlosna upozorenja u nečujnom načinu, isključite ovaj prekidač.

Postoje poruke i ostale obavijesti pet brzih bljeskova a za pozive LED lampica nastavlja treptati sve dok zvono ne završi ili dok telefon ne utišate.

Bilješka:

  • Ako ste ton zvona ili ton nove pošte postavili kao nijedan u odjeljku Zvukovi i haptika, nećete vidjeti LED bljeskalicu kada primite iMessage ili e-poštu
  • LED trepće samo kada je vaš iPhone zaključan
  • Nadalje, LED bljeskalica za upozorenja je također dostupno za iPad Pro modeli predstavljeni 2016. ili nakon toga

Završavati…

To sam prvi put vidio 2014. godine na jednom od mojih prijatelja iPhone 5, koji je imao uključenu ovu značajku. LED lampica koja treperi na pozive i obavijesti izgledala je tako cool! U to sam vrijeme koristio Android telefon i to sam želio na svom uređaju, koji sam kasnije dobio preuzimanjem aplikacije iz Trgovine Play. Čak i ako nemate problema sa sluhom, željeli biste upotrijebiti ovu značajku omogućavanja upozorenja LED bljeskalicom.

Možda biste voljeli pročitati ove ...

  • 20 Super cool iOS 13 i iPadOS 13 skrivene značajke
  • Kako koristiti prečac za pristupačnost na iPhoneu

Koje je vaše mišljenje o LED bljeskalici za pozive i poruke? Jeste li vidjeli da ga koriste vaši prijatelji ili drugi ljudi? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found