Blog

Najbolje aplikacije za zamjenu lica za iPhone i iPad 2021. godine

Zamijeniti lice s osobom kojoj se uvijek divite san je. No, za razliku od onoga što se događa u holivudskoj akcijskoj drami Face / off iz 1997. godine, zapravo ne možete zamijeniti lica poznatih ličnosti. Srećom, svijet tehnologije omogućio je ljudima da mijenjaju lica na svojim iPhoneima i iPadima. Programeri iOS-a razvili su neke aplikacije za zamjenu lica koje možete koristiti za razmjenu lica. Snapchat ima zadanu značajku za zamjenu lica, ali možda ćete voljeti istražiti druge iOS aplikacije koje vam pomažu u razmjeni lica. Nakon zamjene lica, svoj novi avatar možete podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Bez ikakvog odlaganja, istražimo pregled!

# 1. FaceApp - AI Uređivač lica

FaceApp je vjerojatno jedna od najboljih aplikacija za zamjenu lica u App Storeu. Tehnološki je vrlo napredan jer koristi umjetnu inteligenciju (AI) za transformiranje vašeg lica jednim dodirom. Najbolja stvar u ovoj aplikaciji je što možete ostati mlađi, barem na fotografijama. Štoviše, možete promijeniti spol i dodati lijep osmijeh na lice.

Iako je aplikaciju besplatno preuzeti, u aplikaciji postoje neke kupnje putem kojih se mogu otključati neki korisni filtri.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 2. Snapchat

Snapchat jedna je od najpoznatijih aplikacija za zamjenu lica na svijetu. Senzacija među tinejdžerima, Snapchat nudi repertoar drugih značajki za stvaranje smiješnih lica. Za promjenu lica trebate podnijeti malo boli. Snapchat nudi mnogo filtara, a najpopularniji je nedavno dodan dječji filtar.

Nakon što pokrenete aplikaciju, dodirnite selfie kameru; nakon što mrežaste linije analiziraju vaše lice, možete provjeriti mogućnost zamjene lica prevlačenjem ulijevo. Možete koristiti biblioteku fotografija ili zamijeniti lice s bilo kime u stvarnom vremenu.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 3. B612 - Kamera za uljepšavanje i filtriranje

Iako B612 možda nije prikladan za uvrštavanje na ovaj popis, neke izvanredne značajke natjerale su me da razmislim o aplikaciji. U ovoj aplikaciji postoji više od 1500 naljepnica; možete ih koristiti za iskrivljenje ili urezivanje vašeg lica u slatku životinju. Popularna među djevojkama, ova je aplikacija prepuna sjajnih efekata i modernih analognih filtara.

Koristeći AR naljepnice, suočit ćete se licem u lice sa simpatičnim likovima. Međutim, ova je značajka dostupna na uređajima sa sustavom iOS 11 i novijim verzijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. MRRMRR - Faceapp filtri za lice

Maskirajte se pomoću MRRMRR. Osim zamjene lica, ova aplikacija nudi video selfieje, animacije i maske. U ovoj je aplikaciji dostupno više zabave od emojija, animojija i filtara. Nakon promjene izgleda, svoju kreaciju možete pokazati prijateljima putem Facebook Messengera, WhatsAppa, Instagrama, Twittera i drugih aplikacija na društvenim mrežama.

Kupovinama u aplikacijama možete istražiti čitav niz premium filtara, neograničenih emojija i drugog sadržaja. Primajte ažuriranja svaki tjedan, koristite sve značajke i f i videozapise.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 5. Faceover Lite: zamjena lica lica

Faceover Lite pruža beskrajne mogućnosti za stvaranje zabave. U aplikaciji Fotografije na iOS uređaju možete brzo kopirati lica između ljudi. Ova besplatna aplikacija za zamjenu lica ima nevjerojatne efekte uređivanja za stvaranje smiješnih novih fotografija.

Možete kopirati, zalijepiti, zamijeniti, okretati i rotirati slike; i sve to možete brzo. Rezultat će biti realan, ali i smiješan. Možete kopirati i koristiti određeni dio s lica bilo koje osobe; Na primjer, možete uzeti usne Angeline Jolie i zalijepiti ih na svoje kako biste stvorili ubojiti napuh.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 6. Kabina za zamjenu lica - izmjenjivač lica

Bog je u detaljima! Face Swap Booth to zna i zato vam ova aplikacija nudi najbolje alate i filtre za dubinske promjene na vašim licima. Za razliku od drugih aplikacija koje mijenjaju cijelo vaše lice, Face Swap Booth ulazi u detalje i omogućuje vam promjenu očiju, usana i nosa. Dakle, možete promijeniti cijelu kao i dijelove lica.

Možete zamijeniti onoliko lica koliko želite. Da biste postigli savršenstvo, možete prilagoditi ton kože. Dalje, idite na besprijekornu integraciju Facebooka.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 7. Zamjena lica uživo

Jeste li zaljubljeni u bilo koju slavnu osobu? Upotrijebite Face Swap Live, koji vam omogućuje da lice postavite na mjesto slavne osobe i to također u video zapisu uživo. Mladi korisnici zasigurno bi željeli ovu aplikaciju jer im omogućuje da budu poput njihovih ikona iz svijeta filmova i televizije.

Osim poznatih osoba, možete koristiti fotografije svojih prijatelja ili bilo koje slike s Interneta. Možete izmijeniti lica uživo iz video feeda iPhone kamere. Ako volite svoje kućne ljubimce, pokretna usta možete staviti na sliku svog psa ili mačke.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 8. Zamjena lica Live Lite

Face Swap Live je aplikacija koja se plaća. Ako ne želite koristiti premium verziju, idite na Lite. Ova besplatna aplikacija donosi ograničenu zabavu u vašem životu; međutim, za početnike je dobar trening prije nego što skoče na igralište.

Možete koristiti bilo koju popularnu sliku koja je nedavno postala virusna. Preuzmite s Interneta i upotrijebite njihove fotografije za stvaranje smiješnog mema.

Cijena: Besplatno / nudi kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vrijeme je za zamjenu lica ...

Sve dok u našem životu postoji element zabave, aplikacije za zamjenu lica ostat će na iOS uređajima. Ljudi mogu dijeliti korisne sadržaje uz trun humora i smijeha. Ne zaboravite da je smijeh najbolji lijek!

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje iPhone aplikacije za filtriranje fotografija
  • Najbolje aplikacije za Instagram priče za iPhone
  • Aplikacije za dizajn tetovaža za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone aplikacije za dizajn logotipa

Koju biste aplikaciju za zamjenu lica željeli preuzeti na svoj iPhone ili iPad? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare ispod.