Blog

Najbolje aplikacije za imena za bebe za iPhone i iPad u 2020

Vaše dijete ponovno započinje vaš svijet. Novo je s djetetom koje ste rodili. I tada započinje vaša sreća. Imenovanje svoje bebe prvi je korak koji podelite da podijelite svoju radost sa svijetom. S najboljim pametnim telefonom u rukama, ne trebate se oslanjati na to da će bilo koja osoba imenovati vašeg anđela. To je razlog, prikupili smo neke od najboljih aplikacija za imena djeteta za iPhone i iPad kako bismo vam pomogli da odaberete savršena imena za bebe.

Život u digitalnom svijetu ima svoje pogodnosti, a jedan od njih koristi najbolje iPhone i iPad aplikacije za odabir imena djeteta. Aplikacije imaju repertoar imena s njihovim podrijetlom, izgovorom, značenjem, popularnošću, jedinstvenošću i još mnogo toga. To je doživotno iskustvo za svakog roditelja, učinite ga nezaboravnim pomoću iOS aplikacija za imenovanje djeteta.

Najbolje iOS aplikacije koje će vam pomoći u odabiru imena za bebe

# 1. Dječja imena tvrtke Schatzisoft

Dječja imena tvrtke Schatzisoft pružaju vam bogatu biblioteku imena; u ovoj je aplikaciji više od 60 000 imena za dječake i djevojčice. Možete odabrati bilo koje ime za svoju bebu putem prilagođene značajke pretraživanja aplikacije, dobiti rezultate prema trendovima, popularnosti, dijelovima imena, podrijetlu itd.

Popis imena također uključuje božićna imena, sezonska imena, jaka imena, imena prirode i tisuću drugih popisa koji će vam pomoći da odaberete dječja imena. Dok očekujete bebu, pomoću ove aplikacije možete stvoriti popis omiljenih, a zatim urediti i preurediti taj popis.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. BabyName od Učini nešto dobro

Pronađite savršeno ime za svoju bebu pomoću BabyName Do Something Good. Ova aplikacija omogućuje vam povezivanje sa svojim partnerom koji bi se volio pridružiti vašem projektu odabira lijepog imena za bebu. Ova je aplikacija namijenjena zauzetim parovima koji zajedno mogu prelaziti kroz kartice s imenom djeteta.

Ako se i budućoj mami i -papi sviđa isto ime, podudara se i ime se dodaje na njihov popis favorita. Vaše odabrano ime zauvijek će biti pohranjeno u aplikaciji. Odaberite najbolje ime s popisa aplikacije s 30 tisuća jedinstvenih imena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Dječja imena BabyCenter

BabyCenter može se pohvaliti milijunima članova, koji su već koristili ovu aplikaciju i njezin generator imena. Možete dobiti najbolje ideje za ime kako biste cijeli postupak imenovanja beba učinili zabavnim. Jednom kada počnete koristiti ovu aplikaciju, njezina umjetna inteligencija dat će vam više imena koja volite.

Aplikacija uči vaš stil; volite popularna ili jedinstvena imena; vaša sklonost značenjima imena i još mnogo toga. Na temelju tog znanja, kreator imena za bebu aplikacije predložit će imena za vašu bebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Imena za bebe‼ Napisala Sevenlogics, Inc.

Učinite svoje ime uzimanje beba zabavnim i nezaboravnim uz Baby imena tvrtke Sevenlogics. Ova aplikacija ima više od 30 000 imena sa značenjem, izgovorom, spolom i podrijetlom. Kad vaša beba odraste, trebala bi znati značenje svog imena. Popularnost bilo kojeg imena možete provjeriti bilo koje godine unatrag do 1880. godine.

Nakon što popravite ime za svoju bebu, to ime možete podijeliti s budućim roditeljima na Facebooku ili e-poštom. Značajna značajka ove aplikacije je prikaz karte podrijetla bilo kojeg imena. To roditeljima daje jasnoću o pravom značenju imena njihove bebe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Dječja imena Winkpass-a

Ovu su aplikaciju razvili mozgovi koji su već pokazali svoje sposobnosti u iPregnantu i iPeriodu. Ogromna baza podataka dječjih imena potpuno je besplatna i možete istražiti više od 25000 imena za svoje novorođeno dijete. Tijekom pregledavanja baze podataka možete naučiti značenje imena.

Upotrijebite njegov odjeljak Favoriti da biste dodali nova imena koja ste odabrali za svoju bebu. Nakon što spremite dovoljno imena za svoje dijete, Favorite možete dijeliti putem Facebooka, Twittera, E-pošte i SMS-a. Ova vježba pomoći će vam da potražite savjete i preporuke od svojih prijatelja i članova obitelji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Imena za bebe tvrtke Nametrix Premium

Dječja imena tvrtke Nametrix Premium doista su nevjerojatna. Aplikacija je bogata značajkama koja vam na mnogo načina pomaže odabrati najbolje ime za novorođenče. Preporučena imena možete provjeriti na osnovu favorita koje su označili roditelji, a koji su već pokupili imena.

Poznata imena možete pronaći po zemljama; ova vam značajka omogućuje filtriranje najčešćih imena u vašoj zemlji. Možete glatko odabrati jedinstveno ime za svoje divno dijete. Također, provjerite stogodišnji graf popularnosti svakog imena.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 7. Savršeno traženje imena za bebe

Pozvati svog partnera u pronalaženje savršenog imena za bebu najzadovoljnije je iskustvo u vašem životu. Perfect Baby Name Finder omogućuje vam da odaberete lijepo ime za svoju bebu zajedno sa svojim partnerom. U ovoj aplikaciji možete prelaziti prstima nadesno i sviđati im se.

Dalje, podijelite svoj popis imena s partnerom; aplikacija ima bogatu biblioteku imena, uključujući 30.000 imena dječaka i djevojčica. Popis je podijeljen prema nekoliko zemalja. Ime svog djeteta možete podijeliti sa svojim partnerom na iPhoneu u stvarnom vremenu. Značajna značajka ove aplikacije je automatsko sigurnosno kopiranje na iCloud.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. CharliesNames

Kad preuzimate ime svoje bebe, brojna su slova bitna. CharliesNames vam pomaže odabrati imena djeteta koja nisu duža od pet slova. Što manje, to bolje! Kratko ime vaše bebe lako je izgovoriti i ljudi se mogu sjetiti takvih imena.

Za razliku od drugih aplikacija za imenovanje beba, ova vam daje popis imena koja odgovaraju vašem prezimenu ili prezimenu. Nakon pregledavanja mnogih imena, također možete pozvati prijatelje, stariju djecu, obitelj i druge da vam pomognu odabrati dijete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To su svi roditelji!

Koji je vaš prijedlog?

Imenovanje bebe jedan je od najemotivnijih i najuzbudljivijih trenutaka vašeg života. Zajedno sa svojim partnerom pažljivo odlučujete o imenu koje će biti povezano s vašim djetetom cijeli život. Prije nego što registrirate ime svoje bebe, upotrijebite jednu od najboljih aplikacija za iPhone i iPad kako biste pomogli odabrati prikladno ime.

Voljeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za odbrojavanje za iPhone i iPad
  • Smiješne vremenske aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za traženje posla za iPhone i iPad
  • Najbolje dječje aplikacije za iPhone i iPad