Blog

Najbolje matematičke aplikacije za iPhone i iPad za djecu u 2021. godini

Matematika je tema koju mnoga djeca smatraju izazovnom ili dosadnom. Srećom, tehnologija to može učiniti zabavnijim i zanimljivijim. Stoga smo u ovom postu stvorili popis najboljih matematičkih aplikacija za iPhone i iPad za djecu.

 1. Mathway
 2. Prodigy: Dječja matematička igra
 3. Flash matematičke kartice velike matematike
 4. Odgovori na domaću zadaću iz matematike Slader
 5. Monster Math
 6. Zabavna matematika
 7. Matematičke igre za djecu
 8. Slagalica 10
 9. Djeca uče igre iz matematike
 10. Brza matematika: Učitelj matematičkih igara

1. Mathway

Mathway ima milijune korisnika i milijarde riješenih problema. Obrađuje sve, od osnovne algebre do trigonometrije, statistike i složenog računa. Pruža trenutne odgovore na bilo koji matematički problem koji unesete ili prenesete sliku.

Za detaljna korak-po-korak rješenja morate se prijaviti za verziju koja se plaća. Štoviše, omogućuje vam odabir načina na koji želite riješiti problem. To ga čini izvrsnim učiteljem koji djeci može pomoći u zadaćama iz matematike kad god je to potrebno.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Prodigy: Dječja matematička igra

Prodigy čini učenje matematike lakim i zabavnim. To je apsolutno besplatna matematička igra u kojoj djeca mogu naučiti matematiku dok idu u zadatke, igraju igrice s prijateljima i usput zarađuju nagrade.

Milijuni nastavnika i učenika širom svijeta koristili su ga kako bi zabavili matematiku. Sadržaj je prilagođen prednostima i nedostacima svakog učenika. Osim toga, pitanja su prilagođena djetetovim promjenjivim potrebama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Velike matematičke flash kartice

Ova aplikacija pomaže djeci da vježbaju matematiku uz zanimljiv format kartica. Jednostavno, čisto i jednostavno za korištenje sučelje omogućuje djeci da samostalno upravljaju igrom. Svaka kartica ima pitanje i može se preokrenuti da bi se vidjele mogućnosti odgovora.

Igra vodi evidenciju o rezultatima i vremenu kako bi učenici mogli pratiti svoj napredak. Pitanja i razine težine postavljaju se u skladu s tim. Nudi pejzažne ili portretne načine i različite teme u boji za kartice.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Odgovori na domaću zadaću iz matematike Slader

Muči li se vaše dijete zadaće iz matematike? Slader im može pomoći da to prebrode. Aplikacija pokriva milijune pitanja iz mnogih popularnih udžbenika koji se koriste na svim razinama učenja širom svijeta. Dakle, to je sjajan referentni materijal.

Štoviše, može pomoći i djeci u drugim predmetima, uključujući znanost, španjolski jezik i povijest. Aplikacija je besplatna za upotrebu, ali morate platiti iskustvo bez oglasa ili ekskluzivne profesionalne značajke.

Cijena: Besplatno (Slader Pro - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Monster Math

Monster Math neizmjerno pomaže u poučavanju djece više od 67 vještina. To uključuje geometriju, zbrajanje, oduzimanje, množenje, dijeljenje, čimbenike, višekratnike, proste brojeve, razlomke, decimale i još mnogo toga.

Aplikacija je idealna za vrtić do 5. razreda. Aplikaciju možete prilagoditi i svojim potrebama. Osim toga, postoji i jednostavan prekidač za prebacivanje između naprednih i osnovnih vještina.

Cijena: Besplatno (otključaj punu verziju - 7,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Zabavna matematika

Zabavna matematika prilično je jednostavna, ali vrlo učinkovita u poučavanju matematičkih vještina djeci. Ima dobar broj igara za izoštravanje uma djece. A postoje različite razine težine koje se razlikuju prema različitim vještinama učenika.

Kako ima stotine razina, djeci nikada neće dosaditi i uvijek će imati nešto novo za istražiti. Možete otključati još više funkcija kupnjom putem aplikacije koja dodatno dodaje zabavu.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Matematičke igre za djecu

Ova je izvrsna matematička aplikacija za učenike Pre-K. Sadrži nekoliko fascinantnih igara i interaktivnih pjesama. Vaša će djeca naučiti matematičke koncepte kao što su brojanje, prepoznavanje oblika, prepoznavanje uzoraka itd.

Svih 60 igara u ovoj igri temelji se na kurikulumu. Na primjer, djeca će učiti brojeve igrajući igre poput pucanja, iskakanja, spajanja točkica, bojanja. I naučit će geometriju rješavajući zagonetke.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Slagalica 10

Puzzle 10 uzbudljiva je matematička aplikacija i vaše bi dijete voljelo da je probate. Pravilo igre je prilično jednostavno - samo spajajte brojeve dok ne dobijete 10. Novčići i bonusi donose više začina u igru.

Štoviše, Puzzle 10 podržava više jezika, uključujući engleski, arapski, nizozemski, francuski, njemački, hindski, talijanski, japanski, portugalski, ruski, pojednostavljeni kineski, španjolski, turski i ukrajinski.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Djeca uče matematičke igre

Ako tražite aplikaciju za podučavanje osnovnih aritmetičkih operacija mladim učenicima, ova je izvrsna opcija. Aplikacija sadrži razne zabavne igre koje plijene maštu djece.

Sve se igre temelje na kvizu - zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje. Šareni zaslon, glazbeni zvukovi i nevjerojatna animacija osiguravaju im izvrsno zabavu tijekom učenja.

Cijena: Besplatno (otključaj sve matematičke operacije - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Brza matematika: Učitelj matematičkih igara

Brza matematika pomaže djeci da svladaju matematiku po jednu razinu. Zabavne i zanimljive lekcije temelje se na školskom programu za pred-K do 6. razreda.

Obuhvaća pojmove poput brojanja, vrijednosti mjesta, usporedbe, sabiranja, oduzimanja, množenja, dijeljenja, geometrije itd.

Izvrsna značajka je korektivna radnja u stvarnom vremenu. U slučaju pogrešnog odgovora, objašnjenje točnog odgovora odmah slijedi.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 14,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Postoje li druge korisne matematičke aplikacije za djecu koje upotrebljavate na iPhoneu ili iPadu? Javite nam svoje favorite u komentarima ispod.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

 • Obrazovne igre za djecu
 • Najbolje aplikacije za pisanje
 • Najbolje aplikacije za rječnike
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found