Blog

Najbolje iPad Pro aplikacije za crtanje u 2021. godini

Vjerojatno ne postoji ništa tako kreativno kao crtanje, skiciranje, slikanje. Djeca koja imaju sklonost crtanju, crtanju i slikanju moraju se što više poticati da nastave. Ovo je jedna od najboljih stvari kod ljudi: naša kreativnost. Uz tehnologiju koja nam pomaže da budemo kreativniji u svom životu, pronaći ćete desetke izvrsnih iPad Pro aplikacija za crtanje za djecu. Pokušali smo suziti na pet najboljih aplikacija za crtanje na iPadu (za djecu). Pogledajte i recite nam i o svojim favoritima:

1. Pigment

Ako tražite aplikaciju za crtanje kako biste ojačali kreativnost svoje djece, Pigment bi bio vrhunska opcija. Zahvaljujući umjetničkim alatima, pomaže djeci da pokažu svoju kreativnost. Postoji 11 alata za bojanje kao što su zračni kist, blijedi, cvjetanje, akvarel, metalna četka koji crtanje čine zabavnim.

Podržava i Apple Pencil i olovku treće strane. Kako automatski prilagođava pritisak, smjer, kao i veličinu poteza pomoću Apple Pencil, vaše će dijete voljeti šarati. Ogromna kolekcija umjetničkih djela s više od 1400 demonstracija nudi potrebne smjernice o tome kako stvoriti sjajne doodle logotipe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Autodesk SketchBook

Ovaj je izrez za ljude koji žele cjelovit paket. Najveći vrhunac Autodesk SketchBook-a je opsežna kolekcija od preko 170 četkica koje vam omogućuju crtanje prekrasnih umjetnosti. Druga značajna stvar u vezi s tim je ta da možete prilagoditi svoje omiljene četke u skladu sa svojim zahtjevima.

Način brzog korisničkog sučelja omogućuje vam brz pristup alatima. Kako je optimiziran za rad s dominantnim iPad Pro i Apple Pencil, moći ćete stvoriti profesionalni dizajn. Kupnjom putem aplikacije otključat ćete profesionalne alate kako biste ovu aplikaciju učinili još smrtonosnijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Adobe Photoshop Sketch

Podignite svoju kreativnost na potpuno novu razinu s ovom zapanjujućom aplikacijom za crtanje. Ima ogromnu kolekciju olovaka, flomastera, četkica kako biste besprijekorno ukrasili svoj dizajn. Pomoću nje možete stvoriti sjajnu akvarelnu sliku. Omogućuje vam dodavanje više slika i slojeva crtanja kako bi bilo izuzetno povoljno spojiti ih ili transformirati.

Postoji 14 visokokvalitetnih alata koji vam omogućuju precizno podešavanje neprozirnosti, boje i veličine. Da biste zadatak malo olakšali, na alatnoj traci organizirajte svoje omiljene alate i boje. Još bolje, podržava nekoliko pisača kao što su Adonit, Wacom, Pencil by 53 i Apple Pencil.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Sto za crtanje

"Crtaći stol" dizajniran je za zabavu svih skupina ljudi. Sadrži četiri načina rada kao što su dječji stol, radni sto za skice, dvostruki stol i foto stol. Dječji stol djeci omogućuje udobno crtanje naljepnicama, markama, kao i nekoliko efekata.

Sketni sto omogućuje crtanje pomoću kreativne četke, akvarela, olovke. Efekti četkica i poteza uživo omogućuju vam poboljšanje kvalitete vaših fotografija. Zahvaljujući 3D četkicama, paletama u boji i markicama, to čini doodling kao izvrsno iskustvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Čarobni crtež: Boja i crtanje filma

Magic Doodle čini doodling apsolutno zadovoljstvo za malu djecu. Uz podršku 20 četkica poput duge, vatrometa, neona, četke za bojice, pruža više mogućnosti i potrebnu pogodnost za elegantno crtanje. Veličina i boja četke automatski se prilagođavaju kako bi crtanje bilo jednostavnije.

Sadrži video način rada koji roditeljima omogućuje da provjere kako je dijete stvorilo doodle logotip. Djeca mogu lako uvesti obiteljske fotografije kako bi lijepo crtala i svoju kreativnost dovela do izražaja. Ugrađena galerija pohranjuje sve fotografije crtanja, kao i postupak crtanja. Stoga možete krenuti od mjesta gdje ste krenuli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Skice Tayasuija

Alati vrhunske kvalitete jedna su od glavnih tajni impresivnog crtanja. Tayasui Sketches, s 20 vrlo jednostavnih alata, idealna je aplikacija za skiciranje preslatkog crteža. Vodeni mokri kistovi i uređivači četkica i kapica u boji daju odlučujući rub za crtanje.

Zahvaljujući potpornoj olovci za pisanje, vaš crtanje čini nevjerojatnim iskustvom dok otkrivate inovativnije četke dok koristite Apple Pencil. Omogućuje vam organiziranje crteža u mape koje možete prilagoditi prema svojoj potrebi.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

7. Grafički

Grafika je možda jedna od najskupljih aplikacija za crtanje, ali ima kvalitetu da opravda naplatu. Ono što se ističe je kolekcija velikog broja vrhunskih alata koji vam omogućuju crtanje sjajne umjetnosti. Izuzetno učinkoviti alati za četke i olovke omogućuju vam besprijekorno crtanje.

Korištenjem više slojeva možete savršeno izvući čak i zamršene dizajne. Postoji pametni alat za olovku za stvaranje urednog oblika. To nije sve, podrška za više stilova za tekst omogućuje vam uljepšavanje teksta po vašem ukusu.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

8. Inspire Pro

Zaista sam očarana preciznošću kojom vam ova aplikacija omogućuje crtanje. Nije važno imate li mnoštvo iskustva ili želite dobro uhvatiti se u stvaranju značajnog dizajna, Inspire Pro idealno će odgovarati vašim potrebama. Aplikacija za crtanje ima ogromnu biblioteku niza četkica vrhunske kvalitete koje su podijeljene u različite setove.

Sve četke možete koristiti kao mokre, suhe ili brisane. Postoji 20 postavki koje vam omogućuju prilagodbu četkica. Još bolje, na iPadu Pro možete stvoriti platno bilo koje veličine do 16K.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

9. ArtRage

Uz ArtRage, crtež bi vam došao prirodno. Slatka simulacija prave boje na iPadu ne samo da poboljšava korisničko iskustvo već i poboljšava kvalitetu crteža. Obdaren nizom praktičnih alata kao što su Google olovka, blistava cijev, ispuna, bojica, izuzetno vam pomaže u stvaranju izvrsne umjetnosti.

Sadašnja podrška omogućuje vam spremanje postavki da biste ih kasnije koristili. Postoje tone slojeva koji imaju Photoshop standardni način miješanja, neprozirnost kao i kontrole vidljivosti kako bi vaš crtež dobio ubojiti udarac.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Kutija za crtanje besplatno

Drawing Box Free vjerojatno je najbolja umjetnička aplikacija koja zavarava u trgovini. Sučelje izgleda kao da je to dječja aplikacija (ili čak i manje), ali uistinu je izvrsna aplikacija za crtanje i za djecu i za tinejdžere. Besplatna verzija ove aplikacije ima dovoljno alata i dovoljno prostora da vam omoguće stvaranje sjajnih umjetničkih djela na iPadu.

Dopunite s puno naljepnica i slika za bojanje, imate ubojitu aplikaciju koja će vaše dijete zaokupiti i raditi na nečemu kreativnom. Drawing Box Free dolazi s IAP-om za poduke crtanja. Vrijedno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaša Fav aplikacija!

Znam da su vas ove iPad Pro aplikacije za crtanje impresionirale. Ali, koji je od vas dobio maksimalan glas? Nije li neka od vaših omiljenih aplikacija za crtanje na ovom popisu? Obavijestite me to u komentarima.

Ne biste trebali propustiti:

  • Najbolje iPad Pro aplikacije za Apple Pencil
  • Aplikacije za video uređivanje za iPhone i iPad
  • Aplikacije za rukopis za iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found