Blog

Najbolje bubnjarske aplikacije za iPhone i iPad 2021. godine

iPhone i iPads otvorili su se horizontima za profesionalne glazbene playere ili glazbene entuzijaste općenito. Srećom, bavljenje i učenje glazbenih instrumenata sada je postalo vrlo lako, posebno bubnjevi. Da biste ranije naučili bubnjeve, trebao vam je ogroman set bubnjeva i puno prostora u vašem domu, ali sada je na App Storeu dostupan niz bubanj aplikacija. Stoga smo kurirali neke od najboljih aplikacija za bubnjanje za iPhone i iPad.

1. Mi bubnjamo

Svirajući Solo ili želite Jam s prijateljima ili želite slobodno, odaberite i uživajte u sviranju stimulativnih bubnjeva. Ne trebaju vam nikakve prethodne lekcije bubnjanja, ova besplatna aplikacija za bubnjanje odgovara svim vrstama bubnjarskih vještina, pa ako ste početnik, srednji ili profesionalni igrač, ova iOS aplikacija za vas će biti zabavna aplikacija.

Možete svirati s omiljenim melodijama s odgovarajućim savjetima i savjetima, a što bolje možete svirati, više biste postigli. Aplikacija također ima vrlo realistično veselje publike koje će vam povećati samopouzdanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Bubnjevi

Postanite profesionalni bubnjar u trenu s ovom besplatnom iOS bubnjarskom aplikacijom. Ima vrlo pojednostavljeno i minimalističko sučelje za vašu lakoću. S raznim glazbenim žanrovima kao što su rock, jazz, pop, metal, djembe, rock-hard itd.

Već ste uspjeli na svim lekcijama bubnjanja? Počnite ometati svoje prijatelje i stvarajte ubojite melodije. Možete spremiti te melodije i podijeliti ih s prijateljima. Također možete prebacivati ​​između vrsta bubnjeva, uz neke super HD zvukove i vrlo realan osjećaj sviranja bubnjeva.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. DrumKnee 3D bubnjevi

DrumKnee 3D Drums jedna je od najrealističnijih aplikacija za bubanj dostupna u App Storeu. Da biste dobili ono pravo iskustvo sviranja bubnja, mogli biste svirati bubanj nogom. Da, dobro ste pročitali. Ne šalim se, podesite iPad ili iPhone na koljeno i napravite udarac. Djeluje, ali uvijek biste ga mogli svirati i samo prstima.

Također možete povezati vanjske pedale putem Bluetootha da biste postigli onaj pravi bubanj. Aplikacija ima fantastičnu kvalitetu zvuka i najbolja je aplikacija za vježbanje bubnjeva za bubnjare u pokretu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kartice i akordi Songsterr

Ova aplikacija nesumnjivo je među "Najboljim aplikacijama za učenje sviranja glazbe" nesumnjivo aplikacija za sve nadobudne glazbenike i bubnjare. Iako nije posvećen samo bubnjarima, ali je ujedno i jedna od najboljih iOS aplikacija za učenje sviranja bubnjeva.

Songsterr dolazi s ogromnim katalogom od preko 500.000 bubnjarskih kartica i najboljom kvalitetom transkripcije (samo jedna verzija verzije po pjesmi). Ima solo način rada, kao i način rada s više instrumenata za samostalno sviranje ili zaglavljivanje s prijateljima. Naučite najkvalitetnije trikove s ovom aplikacijom i razmećite se s ponosom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Stroj bubnjastih pločica

Ako ste već bubnjar i želite producirati ili stvarati svoju glazbu, Drum Pad Machine je savršen izbor. Ova je aplikacija posebno napravljena za ljude koji žele stvoriti svoje jedinstvene ritmove i pjesme.

Upotrijebite bubnjeve, klavire i druge instrumente za stvaranje zvučnih efekata na svojoj pjesmi. Ne brinite ako ne znate kako stvoriti pjesme ili ritmove, jer aplikacija također ima detaljan obilazak i vodič za optimalno korištenje. A ako zapnete dok pravite ritam, nadahnite se audio uzorcima koje su stvorili drugi profesionalni svirači i glazbenici.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Bubnjevi s ritmovima

Pretvorite svoju sobu u rock koncert s ovom besplatnom aplikacijom bubnjeva na iPhoneu. Ako ste ikada poželjeli svirati u rock bendu, ovo je vaša prilika da to učinite, instalirajte ovu aplikaciju i postanite rockstar. Ili ako ste već jedan od njih, onda četkajte bubanje.

Pritisnite jače bubnjeve za glasnije taktove i lagano za tihe udarce. Također možete prebacivati ​​naprijed-natrag između tradicionalnih snare bubnjeva ili sidekick tehnike radi jazz efekta. Također se isporučuje s kompletnim bubnjem, uključujući bubnjeve, činele i zvono.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Nevjerojatan polagani downer

Dakle, ako ste glazbenik i volite naučiti melodije i tehnike novih pjesama slušajući ih iznova i iznova, onda je ovo savršena aplikacija za vas. Ova aplikacija bubnjanja omogućuje vam usporavanje melodije tako da možete naučiti tehnike korištene u određenoj pjesmi.

Ova aplikacija nije namijenjena samo bubnjarima ili glazbenicima, već je savršena aplikacija i za plesače i prepisivače. Aplikacija podržava streaming reprodukciju iz Spotifya i Applea; petlje možete stvoriti i tapkanjem gumba ‘Set’ tijekom reprodukcije glazbe.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

8. Trener za čitanje ritma vida

Loše li čitate vid dok svirate bubnjeve i želite ga poboljšati? Brzo naučite i poboljšajte svoje vještine čitanja vida pomoću ove besplatne aplikacije za učenje bubnjeva. S mnogim naprednim značajkama možete vježbati i izoštravati svoje vještine bilo kad i bilo gdje.

Aplikacija ima više od 200 fiksnih vježbi koje će vam pomoći da postanete profesionalac s vježbama poput odmora, veza, sinkopacija, dupleta, trojki, četverostruka itd. Osim toga, postoje i tisuće drugih slučajnih vježbi, pa da, ovo je obavezna aplikacija za sve koji žele naučiti svirati bubnjeve.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. STVARNI BUBANJ: Elektronički set bubnjeva

Pretvorite svoj iPhone / iPad zaslon u realističnu simulaciju bubnjarskog kompleta. Vrhovima prstiju koristite batake i tucite reket ovom aplikacijom. Podloške aplikacije možete u potpunosti prilagoditi vlastitim slikama i zvukovima.

Štoviše, novi personalizirani kompleti izlaze svaki tjedan. Idealno je za vježbanje bez zauzimanja previše prostora ili uznemiravanja drugih previše bukom. Postoji trinaest jastučića za bubanj, širok spektar toma i zamki, i još mnogo drugih značajki.

Cijena: Besplatno (2,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

10. Naučite svirati bubnjeve

Ako ste netko tko se raduje učenju osnovnih koncepata bubnjanja, onda bi ova aplikacija trebala biti vaš odabir. Naučite svirati Blues, Jazz, Rock, Funk, Latino glazbu, Fusion u samo nekoliko lekcija i postanite profesionalni bubnjar.

Ova fantastična aplikacija za učenje sviranja bubnjeva prikazuje vam animaciju koja će vas voditi kako točno trebate svirati taj određeni dio bubnjeva. Ima i animacije koje će vas naučiti čitati glazbu dok svirate. Aplikacija također ima novo dodani odjeljak ‘Bubanj postavljene note’ ​​koji će vam pokazati kako pisati bilješke na notnom listu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Preko tebe

Pa, došli smo do samog kraja ovog posta, ali još vas neću pustiti, želim znati koja bi od njih bila vaša aplikacija za pristup ako ste bubnjar ili želite to postati. Javite mi u komentarima u nastavku i osvojite priliku da nas povičete na našim ručicama za društvene medije.

Možda biste voljeli i pročitati:

  • EZTrigger iPhone glazbena aplikacija za bubnjare za live izvedbe
  • Najbolje aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad u 2020