Blog

Najbolji VPN-ovi za iPhone i iPad u 2021. godini

VPN (virtualna privatna mreža) je izuzetno korisna u zaštiti vaše privatnosti prilikom pregledavanja Interneta. Sigurno šifrira vaše podatke tako da vas treće strane ne mogu špijunirati ili pratiti vaše aktivnosti. Također je korisno kada želite pristupiti web mjestima s ograničenom regijom. Postoji mnogo VPN aplikacija za koje se možete odlučiti, ali neophodno je nabaviti jednu s odgovarajućim značajkama, brzinom i pouzdanošću kako biste nastavili s produktivnošću. Stoga odaberite između ovih najboljih VPN-ova za iPhone i iPad.

 1. VPN super neograničeni proxy
 2. X VPN
 3. Nord VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Surfshark
 6. Express VPN
 7. Privatni pristup Internetu
 8. TunnelBear
 9. SurfEasy
 10. VPN Cyber ​​Ghost

1. VPN super neograničeni proxy

Ovo je jedna od najjednostavnijih i najjednostavnijih VPN aplikacija koja ne zahtijeva registraciju ili prijavu. Nudi neograničeno vrijeme, neograničene podatke i neograničenu propusnost. To ga čini idealnim načinom za sigurno i učinkovito pregledavanje weba.

Omogućuje vam uspostavljanje sigurne veze s drugom mrežom putem Interneta jednostavnim postupkom jednim dodirom. Višestruki protokoli jamče zaštitu, a anonimni globalni poslužitelji osiguravaju vašu privatnost.

Cijena: Besplatno (ja 11,99 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

2. X VPN

Privatno i sigurno surfajte mrežom bez ograničenja pomoću ove VPN aplikacije za iPhone i iPad. Svoju internetsku privatnost možete zaštititi brzom i stabilnom vezom. Podržava do 5 uređaja i nudi devet protokola na izbor.

Štoviše, može se pohvaliti s preko 8000 poslužitelja na više od 50 globalnih lokacija, iako je besplatna verzija ograničena. I automatski odabire najbrži za vas kako bi osigurao učinkovito iskustvo pregledavanja. Anonimno surfanje ovom aplikacijom pružit će vašoj internetskoj privatnosti najsnažniju zaštitu.

Cijena: 7,99 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

3. Nord VPN

Ovo je jedna od najpopularnijih VPN usluga koja nudi održivo rješenje za zadržavanje hakera i spajanje na javni WiFi s potrebnim zaštitnim mjerama. Ima više od 700 poslužitelja raširenih u preko 50 zemalja.

Stoga se možete odmah povezati sa željenom mrežom kako biste odabrali najbolji raspoloživi poslužitelj. Omogućuje vam provjeru svih dostupnih poslužitelja u određenoj zemlji. Korisnički izbornik omogućuje vam trenutno provjeravanje podataka o vašem računu i upravljanje prilagođenim postavkama prema potrebi.

Cijena: 11,99 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

4. Ivacy VPN

Evo značajnog, učinkovitog i pristupačnog VPN-a s više od 1000 poslužitelja na više od 100 lokacija. Možete uživati ​​u neograničenoj širini pojasa i zadovoljavajućim brzinama za prijenose, preuzimanja i streaming.

Nadalje, ne čuva nikakve zapisnike vaših podataka, što je značajno sa stajališta privatnosti. Povoljnu ponudu možete postići ako se odlučite za dvogodišnji ili petogodišnji plan. Također se može pohvaliti korisničkom podrškom 24/7 putem ulaznica za podršku, e-poštom i chatom uživo. Za više detalja možete pogledati našu cjelovitu recenziju.

Cijena: 1,16 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

5. Surfshark

Surfshark je nedavno upao u brzorastuće tržište virtualnih privatnih mreža. Svojim izvrsnim značajkama i uslugama Surfshark dobiva sve veće mjesto među mladim korisnicima koji žele zadržati svoju privatnost netaknutom. Surfshark učinkovito briše vaše digitalne otiske stopala, zamagljujući vas od hakera.

Surfshark je prisutan u više od 50 zemalja s preko 800 poslužitelja. Dvije značajne značajke ove VPN usluge su MultiHop i Camouflage Mode. Pomoću njih dvoje možete se brzo sakriti i preskočiti s jedne virtualne mreže na drugu. Evo detaljnog pregleda.

Cijena: 2,49 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

6. Express VPN

Evo još jedne najbolje ocijenjene VPN aplikacije za iPhone i iPad. Prikladna je opcija za pregledavanje Interneta uz potrebnu privatnost i sigurnost. Nadalje, nudi 130 mjesta spajanja u 87 zemalja radi vaše udobnosti. Pruža šifriranje s UDP, TCP i IPsec protokolima.

Budući da nema ograničenja na preklopnicima poslužitelja, lokacije možete mijenjati s potpunom slobodom. 24-satna korisnička podrška osigurava odgovor na sve vaše upite bez odgađanja.

Cijena: - 12,99 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

7. Privatni pristup Internetu

Ova aplikacija pruža nekoliko slojeva zaštite od njuškala i hakera kako bi ih spriječila da vas prate. Dodajte privatnost i sigurnost svim mrežama kojima pristupate kod kuće i na javnim mjestima.

Neke od atraktivnih značajki uključuju velike brzine, neograničenu širinu pojasa, podršku za do 10 uređaja istodobno i visoko profesionalnu 24-satnu korisničku podršku.

Cijena: 6,99 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

8. TunnelBear

Pristupite svojim omiljenim web mjestima i aplikacijama i osiguravate vezu na javnim WiFi žarišnim točkama s ovom najboljom VPN aplikacijom za iPhone i iPad. Prikladno je mirno pregledavati s bilo kojeg mjesta znajući da su vaše mrežne aktivnosti privatne i povjerljive.

To je prva VPN usluga na svijetu koju nezavisna revizija vrši nezavisna stranka kako bi se osiguralo da su vaši podaci doista sigurni. Nadalje, jednostavno ga je koristiti za povezivanje jednim dodirom na poslužitelje u preko 22 zemlje.

Cijena: Počinje od 6,99 USD

preuzimanje datoteka

9. SurfEasy

S preko 350 milijuna korisnika i više od 20 godina dragocjenog iskustva, "SurfEasy" je jedna od najboljih VPN aplikacija na svijetu. Aplikacija skriva vašu IP adresu, štiti vašu privatnost i blokira sav promet na vašem iPhoneu.

SurfEasy VPN sprječava druge da znaju što radite na mreži i omogućuje vam sigurno pregledavanje bez praćenja. Štoviše, nikad se ne zadržava na vašim vjerodajnicama za prijavu i maskira vašu IP adresu.

Cijena: 1,99 dolara mjesečno

preuzimanje datoteka

10. Cyber ​​Ghost VPN

S više od 2500 brzih poslužitelja u preko 60 zemalja, CyberGhost vas je u potpunosti pokrio. Aplikacija radi neometano i omogućuje vam pregledavanje Interneta uz osnovne mjere zaštite.

Kako za sobom ne ostavlja nikakve zapisnike, vaša povijest pregledavanja ostaje privatna. Još je bolje što se brzo podudara sa sigurnijom i najbržom VPN vezom na temelju vašeg mjesta kako biste mogli

Cijena: 2,75 USD / mjesečno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Volite li više koristiti VPN aplikacije na iPhoneu i iPadu? U komentarima u nastavku recite nam koji vam najbolje odgovara. Također biste trebali provjeriti najbolje aplikacije WiFi analizatora da biste dobili uvid u svoju mrežu.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
 • 12 savjeta za zaštitu iPhonea i iPada
 • Aplikacije za udaljenu radnu površinu za iPad i iPhone
 • Što je VPN i kako ga koristiti na iPhoneu?