Blog

Najbolji iPad uređaji za zrak u 2021. godini

Pokrili smo priključne stanice za iPad Air. Postoji i mnoštvo slučajeva koji će poslužiti kao postolje za iPad. Ali ništa ne može nadmašiti posebno dizajnirane iPad Air postolje. Nažalost, ili je tržišna potražnja za iPad postoljima niska ili nema puno proizvođača koji sudjeluju u izradi postolja za iPad Air. Na tržištu je vrlo malo kvalitetnih iPad postolja, ali ima dovoljno potencijala i obećavaju da će se suditi po načinu na koji se proizvodi pojavljuju. Pokušali smo utvrditi najbolje iPad Air postolje trenutno dostupne na tržištu. Evo tog popisa:

1. Lamicall

Lamicall je dizajniran da vam pruži maksimum od vašeg iPada. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala legure aluminija i ima čvrstu konstrukciju.

Tablet možete postaviti vertikalno i vodoravno kako biste imali praktičniji kut gledanja. Gumeni jastučići štite uređaj od ogrebotina, dok protuklizni jastučić pruža potrebnu stabilnost.

Ovaj stalak možete odabrati u četiri impresivne boje poput crne, sive, ružičastog zlata i srebra. Povrh svega, Lamicall dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Visokokvalitetni materijal od legure aluminija

Pogledajte na Amazonu

2. ZELENO

Što se tiče postolja za iPad, ono što tražimo je dobro držanje. Ovaj stalak iz Ugreena svojim je dizajnom prekriven tlom i neće skliznuti ili pasti. Osim toga, postolje možete podesiti pod različitim kutom gledanja kako bi odgovarao vašim potrebama gledanja.

Trajnost postolja opravdana je vrhunskim ABS materijalom i mekanim, ali čvrstim silikonskim gelom na dnu. Također su dostupne dvije opcije boja - crna i bijela.

USP: Vrhunski ABS materijal

Pogledajte na DesignMI

3. OMOTON

Kad govorite o vrhunskim tabletnim postoljima za iPad, OMOTON s lakoćom može ući u sastav. Ono što je čini tako dobrom opcijom je prilično uredna izgrađenost.

Stalak je izrađen od vrhunskog aluminija i izuzetno je izdržljiv. Može držati vaš iPad i okomito i vodoravno kako bi pružio poboljšane kutove gledanja.

Zahvaljujući ljepljivoj podlozi, ostaje čvrsto netaknut dok drži vaš uređaj. Sa silikonskim jastučićima vaš tablet ima potrebnu zaštitu od ogrebotina. Uz to, ovaj preslatki stalak možete odabrati u šest boja lijepog izgleda poput crne, zlatne, sive i drugih.

USP: Silikonski jastučići

Pogledajte na Amazonu

4. TechMatte

TechMatte je u osnovi univerzalni stalak za tablete, mini tablete, pa čak i pametne telefone. Dizajniran je da stane i na iPad Air. TechMatte ima jednostavan dizajn, ali izvrsno funkcionira. Nema stezaljki i držača i slično: samo otvorite postolje i na njega postavite iPad.

Kako bi osigurao iPad na svom mjestu, TechMatte dolazi s neklizajućim jezičcima i oblogama. To ne funkcionira poput mikro usisavanja, ali vrsta ponavlja ovo ponašanje kako bi se iPad sigurno držao čak i dok prelazite prstima kroz aplikacije i web stranice.

TechMatte vam također omogućuje da iPad Air držite u pejzažnom načinu za videozapise, filmove i prezentacije. Stalak je manji od većine ostalih (što ga čini vrlo jednostavnim za nošenje bilo gdje), a također je i vrlo lagan.

USP: 270 stupnjeva rotacije

Pogledajte na Amazonu

5. Podnožje nosača tableta za osnove Amazona

AmazonBasics nudi neke od najprikladnijih i najpristupačnijih dodataka za vaše uređaje. Ovo iPad postolje izuzetno je prijenosno i stane u bilo koju torbu ili džep.

Nadalje, izvedba baze protiv klizanja drži postolje sigurnim na ravnim površinama. Omogućuje udobnije podupiranje iPada tijekom dugog rada - štoviše, potkrijepljeno je jednogodišnjim jamstvom Amazon Basics.

USP: Lagan i prenosiv

Pogledajte na Amazonu

6. MiStand

MiStand je bio prvi stalak za mikro usisavanje na koji smo naletjeli na Kickstarteru (prije Slopea). Između Slopea i MiStanda postoji jedna velika razlika: fleksibilnost. Dizajn Slope popravlja orijentaciju iPada. MiStand dolazi s rasporedom kugličnih utičnica koje vam omogućuju okretanje iPad Air-a do bilo kojeg stupnja. To ga čini savršenim za čitanje (portret) i gledanje filmova (pejzaž) na iPadu, bez da ga morate uklanjati / popravljati na postolju (kao u slučaju Slope).

MiStandov dizajn također uključuje dvije mikro usisne zakrpe umjesto jedne velike. Potonje se čini daleko sigurnijim i boljim u dizajnerskom smislu. Ipak, MiStand također ima hladan izgled s metalnom obradom. Postoji i više opcija u boji.

USP: Raspored kugličnih ležajeva

Pogledajte na DesignMI

Čitaj više: MiStand je najslađi i najbolji iPad Air Stand ikad

To je to!

Vaš omiljeni štand?

Dakle, koja vam je od gore navedenih podloga za tablete zapela za oko? Bilo bi mi zadovoljstvo znati njegovo ime.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolji 9,7-inčni iPad Pro slučajevi
  • Najbolji 9,7-inčni iPad Pro Folio kućišta