Blog

Skriveni widget vremenskog zaključavanja zaslona u iOS-u 12 na iPhoneu

Jeste li znali da iOS 12 ima widget Lockscreen za vremenske prilike? Prije nego što počnete razmišljati o tome da odmah probate, dopustite mi da vam kažem da je malo prikriven. Pa, kako doći do skrivenog widgeta za vrijeme na vašem iOS uređaju?

Još jedna važna stvar koju treba napomenuti jest da widget za vrijeme ne možete koristiti kako i kada želite. Mislim, možete ga vidjeti tek na kraju Ne ometaj prije spavanja.

Kako otključati skriveni widget zaslona za zaključavanje vremena na iPhoneu sa sustavom iOS 12

Osigurajte da aplikacija Weather uvijek može pristupiti vašoj lokaciji

Prvo što biste trebali učiniti je postaviti aplikaciji da uvijek pristupa vašoj lokaciji. Održavat će lokalno vrijeme ažurirano.

Korak 1. Otvoren Aplikacija Postavke → Dodirnite Privatnost na vašem iOS uređaju.

Korak # 3. Zatim dodirnite Usluge lociranja.

Korak # 4. Sljedeće prema gore pomaknite se prema dolje i dodirnite Vrijeme.

Korak # 5. Sljedeće odaberite Stalno.

Omogućite način Ne ometaj prije spavanja

Skriveni widget za vrijeme pojavit će se samo kad je omogućen način Ne ometaj prije spavanja. U osnovi sakriva obavijesti, a također zatamnjuje zaslon. Na zaslonu su samo vrijeme i datum kada je UKLJUČEN. Osim toga, prikazuje i widget za vrijeme sljedećeg jutra. Krenite ovamo da uključite DND za vrijeme spavanja.

Imajte na umu da će se widget prikazati tek na kraju DND sesije. Da biste provjerili radi li ili ne, možete postaviti kratku sesiju od nekoliko minuta. I, čim završi, widget će se pojaviti na zaslonu. Otići će nakon što se uređaj otključa.

To je poprilično to!

Odjava

Kakav je vaš stav o ovom skrivenom widgetu za vrijeme? Želite li ga imati puno radno vrijeme ili zadovoljiti onim što sada nudi? Bacite svoje misli u komentarima.

Željeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Kako koristiti slušanje uživo s AirPods
  • Kako podijeliti iCloud foto album sa bilo kime s iPhonea