Blog

Najbolje obiteljske igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Obitelj koja se igra zajedno ostaje zauvijek sretna i ostaje zajedno! Planirate li povećati svoje vrijeme zabavnim igrama? Sastavili smo najbolje obiteljske igre za iOS tako da brzo možete pronaći intrigantnu koja vam može ponuditi sate radosti. Ove igre osiguravaju ljudima svih dobnih skupina da mogu sudjelovati i uživati ​​u igranju. Fascinantnim igranjem i pričom uspijevaju održati ekstazu dugo u životu. Ne pretjerujući, preplivajmo i otkrijmo što nude ove najbolje obiteljske igre za iPhone!

1. Glava gore!

Glavu gore! je moja omiljena kartaška igra već dugo. Da biste igrali igru, dovoljno je pogoditi riječ na kartici. Možete ga igrati s jednim prijateljem ili nekim igračima odjednom.

Više od 40 tematskih dekova uključuju slavne osobe, filmove, životinje, naglaske, likove i još mnogo toga. Kartu možete izvući i samo naginjanjem kartice. Omogućuje vam spremanje i videozapisa vašeg igranja kako biste ih kasnije mogli gledati.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

2. Riječi s prijateljima 2 Igra riječi

Riječi s prijateljima jedan je od najsmješnijih načina povezivanja s obitelji i voljenima. Preuzmite najpopularnije igre riječi na svoj iPhone i uživajte u njegovim potpuno novim načinima igre dizajniranim za program za riječi u vama.

Programeri ove igre inteligentno su je redizajnirali jer nudi više načina za izazivanje vaših prijatelja i članova obitelji. Stisnite živce, poboljšajte rječnik i pokažite svijetu svoje pravopisne vještine.

Ne želite li se igrati s obitelji ili prijateljima? Možete igrati protiv izmišljenih likova u Solo izazovnim događajima. U najnovijem ažuriranju teme i suparnike možete mijenjati dva puta mjesečno.

3. Domaća ulica

Ono što možda nećete moći postići u svom stvarnom životu, može to i puno više dobiti s Home Streetom. Možete napraviti kuću iz snova u svom omiljenom gradu u kojem vam se svi dive.

Nudi vam puno mogućnosti za lijep dizajn vašeg lika. Na primjer, možete promijeniti oblike lica, boju očiju, frizure, oblike tijela, modne stilove i još mnogo toga kako bi lik izgledao impresivno.

Divno ćete se zabaviti u virtualnom susjedstvu gdje ćete dobiti priliku za sprijateljljenje s igračima iz cijelog svijeta. Oh, ne propustite sjajne događaje s očaravajućim tematskim ukrasima!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Virtualne obitelji 2 Kuća iz snova

Ako je životna simulacija vaša, ne biste trebali propustiti „Virtual Families 2 Dream House“. Za početak usvojite bebu i zasnujte sretnu obitelj. Dajte puno ljubavi i brige svom djetetu i pomozite mu da se razvije kao dobra osoba.

Putem morate voditi generacije svoje obitelji. Obnovite kuću, pa čak i popravite sobe. Osim toga, imate mogućnost ukrasiti kuću tako da izgleda atraktivno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Psih! Nadmudri svoje prijatelje

Psih! je stvorio Warner Bros., koji su razvili Heads Up! Ova je lukava igra koja će testirati vašu sposobnost pogađanja pravog ili gotovo ispravnog odgovora.

Morate pokupiti razuman i vjerojatan odgovor. Ova je igra savršena za zavaravanje vaših prijatelja koji se hvale svojom inteligencijom i brzinom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

6. Trostruki agent

Trostruki agent je igra za 5 ili više igrača. Riječ je o špijunaži, obmani, zabludi i blefiranju. Svakom igraču dodijeljena je uloga tajnog agenta ili VIRUS agenta. Broj agenata VIRUS-a uvijek će biti manji od broja tajnih agenata. Agenti VIRUS-a morat će okrenuti tajnog agenta jedan protiv drugog kako bi pobijedili u igri.

Igrači trebaju dodavati uređaj jedan za drugim i sijati sjeme obmane. Sve u svemu, izvrsna je igra s obitelji i prijateljima. Najbolji dio je što je igra dostupna besplatno. Međutim, postoji nekoliko neobaveznih kupnji putem aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Kralj opere

Igrica zabave za više igrača koja je tako blistava kao što je King of Opera može vam uljepšati vrijeme s prijateljima i obitelji. Pravilo igre je prilično jednostavno. Sve što morate učiniti je desetkovanje ostalih tenora s pozornice i pametno izbjegavanje bika da postane šampion!

Možete ga igrati s najviše četiri igrača. Postoji pet načina igre koji će vas dugo zabavljati. S privlačnom grafikom i atraktivnim korisničkim sučeljem, King of Opera izgleda vruće za duge role!

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

8. Plesna zabava

Volite li tresti noge? Ako da, onda vam Dance Party može donijeti puno zabave! Pogledajte kako plesači izvode cool korake i slijedite ih. Uz pomoć AirPlay-a možete emitirati sadržaj na Macu i Apple TV-u radi većeg uživanja.

Izazovite druge da zaključaju rogove s vama u plesnim bitkama! I dajte svojih 110% da izađete kao pobjednik. Međutim, najbolja stvar u ovoj igri je da ćete uz ples sagorjeti i puno kalorija i dobiti kondiciju. Aplikacija također omogućuje praćenje potrošenih kalorija i u potpunosti je integrirana s aplikacijom Health. Ovo je samo iPhone igra.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. UNO! ™

Ništa ne znači zabavu kao klasična kartaška igra UNO-a. Uživajte u digitalnoj verziji s ovom aplikacijom koja vam omogućuje stvaranje zabavne sobe s vašim omiljenim kućnim redom. Nova karta "Odbaci sve" može u potpunosti ukloniti jednu boju s vaše ruke, dok vam poznato kućno pravilo "7-0" omogućuje zamjenu ruku s nekim drugim.

Dakle, idealan je za uživanje u klasičnoj igri s nekim uzbudljivim novim pravilima i preokretima. Također možete igrati putem interneta s ljudima širom svijeta i sudjelovati na turnirima. Otkrijte nova mjesta, upoznajte uzbudljive likove i prikupljajte jedinstvene nagrade dok se uživate u tonama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Party doodle logotipi

Što kažete na doodling? Ovo je intrigantna igra crtanja i pogađanja. Možete formirati dvije momčadi s po deset igrača s obje strane. Pokretno igranje nudi svakoj igri jednake mogućnosti.

S tri razine težine poput lagane, srednje i zahtjevne, igra je namijenjena svima. Štoviše, također možete strujati sadržaj na Apple TV-u pomoću AirPlay-a kako biste u igru ​​unijeli više radosti. Osim toga, postoji i mogućnost dijeljenja svog remek-djela na društvenim mjestima kao što su Twitter i Facebook. Ovo je samo iPad igra.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Jeste li za isprobavanje gore navedenih igara?

Prema nedavnim studijama, mobilne igre oslobađaju vas stresa i razvijaju vašu sposobnost dobrog donošenja odluka. Poštedite nekoliko trenutaka za igranje obiteljskih igara na iPhoneu.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Najbolje igre s brojevima za iPhone i iPad
  • Aplikacije za telefon i iPad za djecu
  • Najbolje strateške igre za iPhone i iPad