Blog

Najbolje sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

Apple je sigurnost korisnika i privatnost uzeo kao svoju najveću brigu. Vrijeme i sada izdalo je ažuriranja i postavilo nove standarde kako bi osiguralo isto. Dobar primjer za to je ažuriranje za iOS 14. Nedavno ažuriranje otkrilo je brojne nove značajke koje povećavaju sigurnost i privatnost korisnika. Iako vam većina ažuriranja osigurava besprijekornu usklađenost sa pozadine, trebate jamstvo za datoteke i mape uređaja. Ovdje vam treba aplikacija. S obzirom na sve veće zabrinutosti, mislio sam podijeliti popis nekih od najboljih sigurnosnih aplikacija za iPhone i iPad koje mogu transformirati sigurnosne standarde vašeg telefona. Pogledajmo.

 1. Pronađi moj iPhone
 2. Apple novčanik
 3. Surfshark VPN
 4. Lookout Mobile Security
 5. iNet Pro mrežni skener
 6. Sigurnost Photo + Video Pro
 7. Foscam Surveillance Pro
 8. Tajna aplikacija Photo Lock
 9. Avast Sigurnost i privatnost
 10. iDiskretan

1. Pronađi moj iPhone - Nikad nemojte izgubiti svoj iPhone

Dizajnirao Apple, Find My iPhone je aplikacija koja vam može pomoći da locirate svoje uređaje bez obzira na to gdje ih zamijenite. Koristi lokaciju vašeg iPhonea, iPada, iPod Toucha ili Maca u stvarnom vremenu za utvrđivanje njihovog boravišta. I ne samo to, čak i ako je vaš uređaj u nečujnom načinu, puštat će zvuk dvije minute punom glasnoćom kako bi ga osigurao s lakoćom.

Osim toga, možete prikazati prilagođenu poruku, dobiti upute za vožnju do lokacije uređaja, daljinski izbrisati sadržaj i pregledati nedavnu povijest lokacija.

Zadano instalirano na iPhoneu i iPadu

2. Apple novčanik - najsigurniji novčanik

Puno više možete dobiti s Appleovom aplikacijom Moj novčanik. Osigurava i omogućuje vam upotrebu debitnih i kreditnih kartica, avionskih ukrcajnih karata, tranzitnih kartica, studentskih iskaznica, ulaznica za događaje i još mnogo toga. Koristeći ugrađene funkcionalnosti iPhonea i Apple Watcha, možete ga koristiti i kao ključ automobila koji se može koristiti za otključavanje i pristup vašem automobilu. Također, zarađujete putem nagrada i kartica vjernosti kada ih koristite.

Zadano instalirano na iPhoneu i iPadu

3. Surfshark VPN - zatražite svoju digitalnu sigurnost

Osiguranje u današnjem web svijetu od najveće je važnosti. S Surf Shark VPN-om možete biti sigurni u osigurano web iskustvo; jedan je od najboljih dostupnih VPN-ova i nudi usluge na više uređaja. Također dolazi s ugrađenim blokadom oglasa. I ne samo to, njegove usluge možete dobiti po najpovoljnijim cijenama.

Cijena: 2,21 USD mjesečno (24 + 3 mjeseca)

preuzimanje datoteka

4. Lookout Mobile Security - cjelokupna sigurnost vašeg uređaja

Aplikacija Lookout Mobile Security osmišljena je kako bi pružila nepristranu sigurnost u svim aspektima. Krase ga sigurno pregledavanje, upozorenja o krađi, SSN sat, vraćanje identiteta, pomoć itd. Osim toga, dolazi sa sigurnom WiFi funkcijom koja vas upozorava ako se pridružite mreži koja je opasna ili napadnuta.

Također, pažljivo prati vaše financijske i osobne podatke i upozorava vas kad god otkrije da se nešto izlaže potencijalnoj prijetnji.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. iNet Pro Network Scanner - sigurno vas povezuje

Aplikacija iNet Pro Network Scanner ima značajke koje uključuju mrežno skeniranje, ping, portscan, informacije o uređaju, opsežni odjeljak pomoći, slanje rezultata skeniranja putem e-pošte itd. Osim toga, ima i preglednik Bonjour koji je poznat i kao umrežavanje bez konfiguracije. Omogućuje automatsko otkrivanje računala, usluga i uređaja na IP mreži. Također, dobivate funkciju buđenja na LAN-u, koja je izuzetno jednostavna za upotrebu i postavljanje.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

6. Sigurnost Photo + Video Pro - Neka vaši osobni trenuci budu privatni

Sigurnost Photo + Video Pro omogućuje vam da vaše fotografije i videozapise držite sigurno zaključanima za sebe. Ako vaš iPhone ili iPad koriste ili mu pristupaju drugi ljudi, ova aplikacija može vam biti od velike pomoći. Dolazi sa značajkama poput biometrijskog zaključavanja fotografija i videozapisa, izvještaja o uljezu, uzorka točkica za dodatnu sigurnost itd.

Štoviše, fotografije i videozapise možete snimati i privatno iz same aplikacije.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Foscam Surveillance Pro - Pazite gdje god se nalazili

Aplikacija Foscam Surveillance Pro navedena je kao jedna od najboljih aplikacija za nadzor dostupna u App Storeu. Dizajniran je za kontrolu kamera u svih osam smjerova i koristi vam dvosmjerni zvuk s detekcijom lica i praćenjem pokreta. Također možete prilagoditi svjetlinu i prebaciti se u pejzažni način radi bolje vidljivosti. Također, možete snimiti snimke zaslona i spremiti ih u galeriju vašeg iPhonea.

Osim toga, dolazi i sa značajkom zumiranja za pojačani nadzor.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. Tajna aplikacija Photo Lock - sakrijte svoje tajne kontakte

Secret Apps je jedinstvena aplikacija koja ima sve stvari na vašem iPhoneu / iPadu zaštićene i zaštićene lozinkom. Aplikacija omogućuje da vaše fotografije, videozapisi, lozinke, bilješke, kontakti itd. Budu zaštićeni pinom, lozinkom ili biometrijskom autentifikacijom. Podržava i način mamčenja i daje upozorenja za značke da vas obavještava o pokušajima provale u vašoj odsutnosti. Neke ‘tajne kontakte’ možete zadržati i na iPhoneu i iPadu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Avast Sigurnost i privatnost - Zaštitite se od virusa

Aplikacija Avast Security and Privacy nije novo ime u antivirusnoj industriji. Aplikacija dolazi s besplatnim značajkama kao što su skeniranje prijetnji i ranjivosti, zlonamjeran blokator web stranica, WiFi sigurnost, zaštita identiteta za jedan račun i trezor za fotografije za 40 fotografija. Međutim, uz premium pretplatu možete imati zaštitu identiteta za sve svoje račune i foto trezor za neograničene fotografije. Osim ovih, dobite i VPN zaštitu s premium pretplatom.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,49 USD)

preuzimanje datoteka

10. iDiscrete - vaš tajni upravitelj datoteka

iDescrete je nedavno objavio svoju verziju 3.0, a suvišno je reći da vrijedi svake lipe. Instaliranjem ove aplikacije ulažete u zaštitu svog privatnog sadržaja, uključujući slike, videozapise i druge datoteke. Podržava gotovo sve formate datoteka i osigurava da im nitko ne može pristupiti bez vašeg dopuštenja.

Možda je upravo savršenstvo izrade aplikacije ono što je nadahnulo programere da joj daju ovo ime.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Osigurajte svoj iPhone ovim najboljim sigurnosnim aplikacijama

Među gore navedenim aplikacijama neke od njih imam na svom uređaju i osiguravam da ih koristim s vremena na vrijeme. Čvrsto vjerujem da je neophodno da ne ostavljate prazninu nikome da dotakne vaš osobni prostor.

Kakav je vaš stav o ovome? Podijelite u komentarima ispod.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • iPhone i iPad aplikacije za poduzetnike
 • Najbolje aplikacije za promatranje zvijezda za iPhone i iPad
 • Aplikacije video playera za iPhone i iPad
 • Kako blokirati iPhone Apps da vas prate
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found