Blog

Kako poslati tekstualnu poruku umjesto iMessage na iPhoneu

iMessage je uvijek moja opcija za komunikaciju s prijateljima koji koriste iDevices. Međutim, postoje trenuci kada radije šaljem tekstualnu poruku umjesto iMessage. Na primjer, ako je internetska veza preslaba za slanje poruke ili želim da se ona odmah dostavi, čak i ako je prijemnik izvan mreže.

iOS vam nudi željenu fleksibilnost da neisporučeni iMessage pretvorite u SMS. Dakle, ako utvrdite da vaš tekst ne stiže do vašeg prijatelja, imate mogućnost slanja u obliku SMS-a bez potrebe za ponovnim upisivanjem poruke. Dopustite mi da vam pokažem kako to funkcionira!

Kako poslati tekstualnu poruku umjesto iMessage na iPhoneu

Bilješka: Ako vaš prijatelj ne koristi iDevice poput iPhonea ili iPada, poruka se šalje samo kao SMS. Samo osigurajte da je opcija Pošaljite kao SMS omogućena. Postavke → Poruke →, a zatim uključite prekidač pored opcije Pošalji kao SMS.

Pod pretpostavkom da na vašem iOS uređaju nema internetske veze ili čak i ako je dostupan, ne radi.

Samo u slučaju da vaša internetska veza prilično dobro funkcionira na vašem uređaju, ali poruku i dalje želite poslati kao SMS, isključite Wi-Fi ili mobilne podatke. To je zato što ako vaš iPhone ima Internet, vaša će se poruka automatski dostaviti kao iMessage vašem prijatelju.

Korak 1. Pokreni aplikacija Messages na vašem iOS uređaju i otvori razgovor.

Korak 2. Sada upišite poruku i pritisnite gumb za slanje.

Korak # 3. Sljedeći, dodirnite i držite poruku upravo ste poslali.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Pošalji kao tekstualnu poruku na jelovniku. To je to! Poruka će biti poslana kao SMS i bit će pozeleniti.

Za one nepoznate, dok se iMessage čini plavim, uobičajena tekstualna poruka izgleda zeleno.

To je sve narode!

Recite svoje

Tako možete upotrijebiti pomoć SMS-a kako biste prenijeli svoju poruku kada nađete Internet kako se skriva na vašem iPhoneu. To je prilično izvrsna značajka i siguran sam da može dobro doći u pokušajima. Imate li povratnih informacija? Snimite to dolje u komentarima.

Ne propustite:

  • Senzor blizine ne radi na iPhoneu
  • Kako očistiti iPhone RAM
  • Kako ubrzati iPhone X
  • Izbrišite dokumente i podatke na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found