Blog

Kako igrati iOS igre na Apple TV-u s AirPlay Mirroringom

Pojedincima koji vole igrati igre na svojim iOS uređajima, mogućnost igranja tih igara na većem zaslonu je ostvarenje sna. Da li biste zbog toga htjeli svoj iPhone pretvoriti u igraću konzolu?

Možete brzo povezati svoj iPhone s Apple TV-om za igranje iOS igara na televizoru sa širokim zaslonom s boljim zvukom i slikom. Možete ga čak koristiti i za prikazivanje videozapisa, slika, glazbe i još mnogo toga!

Koji su zahtjevi?

Što biste trebali? Gomile žica i kabela? Očito ne! Potrebna vam je samo druga generacija Apple TV-a ili noviji i uređaj sa sustavom iOS.

Uređaj mora podržavati Airplay Mirroring, koji je dostupan na iPhoneu 4s ili novijoj verziji, iPadu 2 ili novijoj verziji, iPadu prve generacije ili novijoj verziji ili iPod touchu pete generacije.

Ako vjerujete da imate zahtjeve, jednostavno ste spremni svoju iOS igru ​​poslati na televizor.

Pa pošaljite audio i videozapis s vašeg iOS uređaja na vaš televizor pomoću Airplay Mirroringa. Slijedite korake u nastavku da biste se pretvorili u nakaza za igranje.

Kako igrati iOS igre na televizoru pomoću AirPlay Mirroringa

Korak 1. Povežite svoj iOS uređaj i Apple TV na istu WiFi mrežu.

Korak 2. Uključite Apple TV.

Korak # 3. Na vašem iOS uređaju prijeđite prstom od dna zaslona da biste otvorili Control Center.

Korak # 4. Dodirnite gumb AirPlay za odabir Apple TV-a.

Korak # 5. Uključite zrcaljenje i otvorite igru ​​koju želite igrati.

Korak # 6. Upotrijebite svoj iPad ili iPhone kao kontroler.

Ovdje je vrijedno spomenuti da ako igra ne podržava AirPlay, nećete je moći vidjeti na Apple TV-u, već samo zvuk. A također da ako imate usporenu WiFi vezu, AirPlay može dodatno zaostajati. I dalje ćete trebati pogledati iOS uređaj da biste dodirnuli bilo koju zaslonsku kontrolu.

To je sve, prijatelju! Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.