Blog

Najbolje aplikacije za ispis za iPhone i iPad u 2021. godini

Nikad ne znate kada će vam trebati ispis sa vašeg iPhonea i iPada da biste dobili tiskanu kopiju nečega, bilo da se radi o fotografiji, dokumentu, e-pošti itd. Srećom, super je jednostavno s moderniziranim pisačima kojima nisu potrebni kabeli ili računalo raditi. Možete jednostavno zgrabiti kompatibilnu aplikaciju, odabrati što vam je potrebno za ispis, prilagoditi postavke i u roku od nekoliko minuta dobiti svoje tiskane kopije. Prikladan je i za osobnu i za profesionalnu upotrebu. Dakle, iskoristite ovu tehnologiju s najboljim aplikacijama za ispis za iPhone i iPad.

 1. HP Smart
 2. Canon PRINT Inkjet / SELPHY
 3. Epson iPrint
 4. Printer Pro tvrtke Readdle
 5. Podijelite pisač
 6. Ispis n Podijeli
 7. PrintCentral Pro
 8. PrintDirect za iPhone
 9. Ispis na SVE pisače
 10. Prime Print
 11. PrinterOn

1. HP Smart

HP pisači među najpopularnijima su širom svijeta, a ova popratna aplikacija izvrstan je način da ih maksimalno iskoristite. Možete postaviti i upravljati svojim pisačem izravno iz aplikacije i ispisivati ​​sa svog iPhonea ili iPada u pokretu.

Također možete kopirati, skenirati i dijeliti datoteke s mobilnog uređaja u oblak ili ljude oko sebe. Krenite dalje, uređujući i poboljšavajući stavke prije ispisa. Možete prilagoditi zasićenost, kontrast i svjetlinu dokumenata, filtara i teksta fotografijama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Canon PRINT Inkjet / SELPHY

Ovo je aplikacija za one koji posjeduju Canon pisače. Posebno je dobar u ispisu fotografija i umjetničkih djela. Postavljanje je povjetarac i povezuje se s vašim pisačem brzo i sigurno.

Nudi obrezivanje fotografija, a istovremeno možete ispisati do 20 različitih slika. Uz to, funkcionira i kao aplikacija za skeniranje za snimanje i spremanje dokumenata i fotografija u PDF ili JPEG formatima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Epson iPrint

Ako imate Epsonov pisač, ovu aplikaciju morate nužno poslati s vašeg iPhonea bez obzira gdje se nalazite. Također se može pohvaliti funkcijom daljinskog ispisa koja vam omogućuje ispis s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću e-pošte.

Možete čak ispisivati ​​izravno s usluga u oblaku kao što su Box, Dropbox, Google Drive i Microsoft OneDrive. Postoji mnoštvo naprednih značajki za prilagodbu kvalitete i izgleda vaših otisaka. Nadalje, aplikacija olakšava utvrđivanje razine tinte u vašem pisaču i statusa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Printer Pro tvrtke Readdle

Poznato je da Readdle stvara aplikacije s najboljom produktivnošću, a ovo rješenje za ispis zapaženo je. Radi s bilo kojim wifi ili USB pisačem. Nakon što ga instalirate, možete ga odabrati iz opcije "Otvori u ..." na uređaju. Tako možete dobiti tiskane kopije dokumenata, privitke e-pošte iz pošte, itd.

Štoviše, sa samo nekoliko dodira možete preuzeti i ispisati datoteke iz pohrane u oblaku poput Google pogona ili Dropboxa. U Safariju u adresnoj traci promijenite "http" u "phttp" i dodirnite Go. Ovo će otvoriti web stranicu u aplikaciji Printer Pro odakle je možete poslati na svoj pisač.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

5. Dijeljenje pisača

Ova aplikacija podržava širok raspon pisača i omogućuje vam dobivanje tiskanih kopija fotografija, kontakata i web stranica. Možete čak kopirati sadržaj iz aplikacija kao što su Mail, Safari i Notes i zalijepiti u PrinterShare za ispis.

Podržava AirPrint, wifi ispis i Google Cloud Printing. Da biste otključali punu funkcionalnost, morate nadograditi na verziju Premium kupnjom putem aplikacije. Možete ispisivati ​​s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću interneta i kompatibilnog softvera Console instaliranog na računalu na prijemnom kraju.

Cijena: Besplatno (PrinterShare Mobile Premium Key - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Ispis i dijeljenje

Evo još jedne aplikacije za uživanje u izuzetno praktičnom ispisu za poslovnu ili osobnu upotrebu. Super je jednostavno odabrati datoteke koje želite ispisati, bilo da se radi o fotografijama ili dokumentima. Možete čak i povući i ispustiti datoteke iz drugih aplikacija i adrese web stranica iz Safarija za pregled i ispis na iPadu.

Također možete ispisivati ​​putem računala na bilo koji USB ili Bluetooth pisač. Nadalje, također radi s AirPrint pisačima. Potpuno je integriran s Evernoteom radi veće praktičnosti i omogućuje vam pristup mnogim uslugama u oblaku, uključujući Google Drive, iCloud i Dropbox.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

7. PrintCentral Pro

Evo krajnjeg rješenja za sve vaše potrebe upravljanja datotekama, prijenosa dokumenata i ispisa. Možete ispisivati ​​na bilo koji wifi pisač i prikladno prilagoditi čimbenike kao što su obostrani ispis, sive boje, raspon stranica, veličina slike, veličina papira itd.

Riječ je o etabliranoj aplikaciji koja je poželjela veliku zahvalnost. Na primjer, predstavljen je u Appleovom "What's Hot" na App Storeu. Jedna od značajnih značajki je mogućnost spajanja različitih okvira za pohranu u oblaku za prijenos datoteka između njih i drugih uređaja.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

8. PrintDirect za iPhone

Ispis s vašeg iPhonea povjetarac je s ovom praktičnom aplikacijom koja može raditi s većinom wifi pisača. Od e-pošte i privitaka do kontakata, kalendara, web stranica, dokumenata, fotografija i datoteka poslužitelja u oblaku, može se nositi sa svime što mu bacite.

Štoviše, ako naiđete na bilo kakav problem, izvrsni tim za podršku će vam pomoći. Aplikacija je svestrana i korisna za niz drugih funkcija kao što su arhiviranje i raspakiranje datoteka, upravljanje e-poštom itd.

Cijena: Besplatno (nadogradnja cijelog dokumenta za pregled i ispis dokumenata - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Ispis na SVE pisače

Ova je aplikacija apsolutna potreba ako ikada budete trebali ispisivati ​​stvari sa svog iPhonea. Učinkovit je, ima mogućnosti stvarne upotrebe i omogućuje vam da maksimizirate svoje vrijeme i tijek rada. Radi s najširem spektrom mrežnih ili WiFi pisača i omogućuje vam ispis putem računala na USB ili Bluetooth pisače.

Jednostavno ispišite dokumente, web stranice, fotografije, kontakte, e-poštu, telefonske brojeve itd. I pretvorite ih u PDF dodirnim gumbom. Nadalje, to je izvrstan izbor i za male tvrtke, jer možete ispisati dostavnice ili druge naljepnice pomoću Dymo 400 i 450 LabelWriters.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. Prime Print

Ako ste frustrirani glavnom aplikacijom proizvođača pisača, evo održive alternative. Olakšava ispis raznih dokumenata izravno s vašeg iPhonea ili iPada.

Istodobno vam daje puno kontrole nad formatom i izgledom ispisa. Jednostavno je razumljivo i prikladno za upotrebu u trenu. Kompatibilan je s mnogim inkjet, printerima i multifunkcijskim pisačima s omogućenim WiFi-jem.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

11. PrinterOn

Ova iOS aplikacija za ispis omogućuje ispis s vašeg iPhone ili iPad uređaja na bilo koji kompatibilni pisač, bilo kod kuće, na poslu ili u javnom tiskaru. Uključuje upotrebu usluge lokacije na vašem uređaju za pronalaženje i povezivanje s obližnjim pisačima.

Nadalje, aplikacija može automatski prepoznati dostupne PrinterOn Enterprise pisače i druge usluge. Možete pristupiti preko 10000 javnih mjesta za tisak širom svijeta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Koju od ovih aplikacija za ispis imate na iPhoneu i iPadu? Javite nam svoje postavke u komentarima u nastavku. Također, ne propustite druge izvrsne poslovne aplikacije koje vam mogu pomoći.

Možda ćete voljeti i čitati

 • Najbolje faks aplikacije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za izradu dokumenata za iOS
 • Najbolje aplikacije za fakture za iPhone i iPad
 • Prezentacijske aplikacije za iPad i iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found