Blog

iPhone 8 i iPhone 8 Plus Značajke

IPhone 8 i iPhone 8 Plus napokon su stigli! Uz sav novi dizajn, novi iPhoni izgledaju doista impresivno. Osim toga, spakirali su se s moćnijim iznutricama. Zavirite duboko u značajke iPhone 8 i 8 Plus da biste saznali, što još više nude!

Bez imalo sumnje, iPhon

e x značajke ukrale su svu grmljavinu na medijskom događaju. Ali to ne znači da su njegova druga dva brata i sestre bez ikakvih zvižduka.

iPhone 8 i iPhone 8 Plus Značajke

iPhone 8/8 Plus dizajn

iPhone 8 i 8 Plus prekriveni su staklom sprijeda i straga. Na prednjoj strani boja nema se što impresionirati. Parovi su dostupni u srebrnoj, svemirsko sivoj i zlatnoj boji

Neke druge značajke dizajna uključuju prilagođenu leguru aluminija, staklo ima sedmoslojni postupak boje, unutarnji čelik i bakrenu strukturu. Staklo je najtrajnije ikad u pametnom telefonu.

Stakleni poklopac mogao bi uplašiti mnoge korisnike zbog njegove trajnosti, a također i iznad zaštite. Na vaše iznenađenje, 8 i 8 Plus su zabrtvljeni za otpornost na vodu i prašinu.

iPhone 8/8 Plus zaslon

Kao i uvijek, Apple je pionir u isporuci zaslona svjetske klase. Novi zasloni imaju True Tone koji boju i temperaturu prilagođava ambijentalnom svjetlu.

Zvuk

Novi stereo zvučnici 25 posto su glasniji od iPhonea 7 i također pružaju dublje basove.

Procesor

Čini se da se Apple napokon pridružio power chip ligi izdavanjem novog moćnog čipa, A11 Bionic. Najmoćniji čip ikad u pametnom telefonu. Ima šest jezgri 64-bitnih, dvije jezgre visokih performansi i četiri jezgre visoke učinkovitosti. Također, ima kontrolere performansi druge generacije, što sve čini bržim.

iPhone 8 i 8 Plus napajaju se s A11 koji ima novi procesor slike, brži autofokus pri slabom osvjetljenju i novo hardversko smanjenje šuma.

Također, napajat će ih i novi GPU dizajniran od strane Applea, 30 posto brži od A10.

iPhone 8/8 Plus kamera

Kamera više nije pomoćna značajka za bilo koji telefon, a posebno za iPhone. Postoji poseban skup korisnika koji kupuju telefon samo za fantastičnu kameru. Do sada Apple nikada nije razočarao što se tiče kamere. Novi iPhone uređaji obogaćeni su potpuno novim senzorom od 12 megapiksela koji pruža 83 posto više svjetla i energetski učinkovitije.

Obični iPhone 8 sadržavat će OIS, dok 8 Plus ima dvostruke senzore od 12MP, f1,8 i f2,8 na telefoto snimanju.

Za ljude koji ne upadaju u korov CPU-a, GPU-a i CoreML-a, ova će kamera biti stvar.

Nove značajke dvostruke kamere pod nazivom "Portretno osvjetljenje": dvostruke kamere osjećaju dubinu i prerađuju osvjetljenje dok komponirate kadar.

Tu je i novi izbornik za odabir svjetlosnog efekta koji želite koristiti. "Ovo nisu filtri, ovo je analiza svjetla na licu vašeg subjekta u stvarnom vremenu."

Da bismo to objasnili jednostavnijim riječima, za iPhone 8 seriju može se reći da je prvi iPhone stvarno stvoren za proširenu stvarnost. Čak su i CPU, GPU i senzor slike u A11 Bionic podešeni za AR.

Povezivost

Budućnost je bežična. iPhone 8 ima LTE Advanced, BT 5.0 i staklenu stražnju stranu za bežično punjenje!

iPhone 8 i iPhone 8 Plus Cijena i datum izlaska

  • Apple iPhone 8 64GB košta 699 USD, dok postoji i verzija od 256 GB, ali cijena još nije dostupna
  • IPhone 8 Plus koštat će 799 USD za 64 GB, a cijena za sada nije dostupna za verziju s 256 GB

Predbilježbe započet će 15. rujna, a otprema započinje od 22. rujna. Samo da vam dam još vijesti, iOS 11 dolazi 19. rujna.

Vaše preuzimanje?

Iako iPhone 8 i 8 Plus možda nisu imali neke privlačne značajke, oni su definitivno moćniji i elegantniji od svojih prethodnika. Što mislite o njima? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Također pročitajte:

  • Značajke Apple Watch Series 3
  • Apple TV 4K značajke