Blog

Kako pretvoriti usporeni video u normalni video na iPhoneu i iPadu

iPhone usporene snimke snimljene pri 120 fps ili 240 fps nevjerojatni su za gledanje. No, ovisno o slučaju upotrebe i željama, možda ćete htjeti pretvoriti usporeni videozapis u standardni isječak koji se reproducira redovnom brzinom. Dakle, ako se pitate kako pretvoriti slo-mo video svog djeteta kako puše rođendanske svijeće ili saltate u normalan videozapis na iPhoneu ili iPadu, evo brzih koraka za to.

Kako pretvoriti usporeni videozapis u videozapis redovne brzine na iPhoneu i iPadu

 1. Otvorite aplikaciju Fotografije i ostanite na kartici Albumi. Pomaknite se prema dolje i ispod stavke "Vrste medija" dodirnite Slo-mo. Dodirnite videozapis da biste ga otvorili u cijelom zaslonu.
 2. Dodirnite Uredi.
 3. Vidjet ćete tanki klizač s okomitim bijelim crtama. Dok dio sa široko razmaknutim linijama predstavlja efekt usporene snimke, oni na krajevima, s crtama tijesno zbijenim, predstavljaju normalnu brzinu. Dva klizača dijele oba segmenta. Dodirnite klizač i povucite ga prema drugom. Sve široko razmaknute linije dobro će se poravnati. To predstavlja da će se videozapis sada reproducirati pri standardnim brzinama. Da biste provjerili, dodirnite gumb za reprodukciju trokuta.
 4. Dodirnite Gotovo.

Usporeni videozapis uspješno se pretvara u standardni videozapis.

Da biste odbacili ovu promjenu, dodirnite UrediVratiVrati se na izvornik. Pomoću klizača također možete prilagoditi dio isječka koji želite reproducirati polaganom ili normalnom brzinom.

Bilješke:

 • Čak i nakon konverzije u uobičajeni videozapis, on je i dalje naveden u kategoriji Slo-mo.
 • Konverzija ne smanjuje ukupnu veličinu videozapisa.
 • Standardne videozapise s iPhonea snimljene brzinom od 30 fps ili 24 fps ne možete pretvoriti u slo-mo pomoću aplikacije Fotografije. Ali za ovaj posao možete koristiti iMovie ili druge aplikacije za uređivanje iPhonea ili iPada.

Odjava

Kakva su vaša razmišljanja o ovome? Snimate li često Slo-mo videe ili je to rijetka stvar? Javite nam u komentarima dolje. Dok ste ovdje, bila bi to savršena prilika da pogledate neke od najboljih savjeta i trikova za iPhone 11 Pro.

Uz to, dolje povezani resursi možda će vam biti informativni i vrijedni vašeg vremena. Baci pogled.

 • Najbolji kardanski poklopac za iPhone 11 Pro Max
 • Kako spojiti videozapise na iPhoneu i iPadu
 • Kako promijeniti usporenu brzinu video snimanja na iPhoneu
 • VITA Video Editing aplikacija za iPhone i Android: Besplatno uređujte videozapise
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found