Blog

Preskače li vaš iPhone slučajno pjesme? Isprobajte ove popravke

Mnogi se korisnici nađu na ovom neugodnom mjestu. I to kad preskoči one omiljene pjesme koje posebno želite slušati. Ovo, međutim, nije novo. Ta su pitanja postojala stoljećima. Puno je razloga zašto se to događa. Ovo navodno nije iscrpan popis savjeta za rješavanje problema, ali pokušao sam sve uklopiti ovdje. Kao strastveni slušatelj, znam koliko je loše kad iPhone nasumično preskače pjesme.

Preskače li iPhone slučajno glazbene zapise?

# 1. Loše pjesme?

Ovo je gadno. Loše ili oštećene datoteke neće se reproducirati. A neće biti ni poruke o pogrešci, iako to nema nikakvog smisla. Ako pjesmu niste kupili od iTunesa (što znači da ste je kupili negdje drugdje ili ste je jednostavno preuzeli), vjerojatno biste trebali provjeriti nije li datoteka oštećena ili nepodržana.

Provjerite nalazi li se datoteka u ispravnoj biblioteci vašeg iTunesa i reproducira li se na računalu. Možda provjerite reproducira li se datoteka na bilo kojem drugom iOS uređaju (iPod, iPad itd.), A zatim se vratite da biste je dodali na iPhone. Ako se ne reproducira na drugim iDevices, problem bi mogao biti datoteka ili postupak sinkronizacije.

U slučaju da možete dobiti alternativne verzije iste pjesme, pokušajte ih dodati u knjižnicu i sinkronizirati. Ako stvari rade, uklonili ste pogrešku.

Ako nije, nastavite dalje.

# 2. Pogreške sinkronizacije

Je li nešto prekinulo sinkronizaciju? Obično, kada pokušate sinkronizirati, najbolje je da iTunes i iPhone ostanu bez ikakvog petljanja. Napokon, sinkronizacija (ako je često radite) traje manje od nekoliko minuta. U slučaju da je sinhronizacija prekinuta (čak i ako su sve glazbene datoteke sinkronizirane), postoji velika vjerojatnost da podaci nisu pravilno zapisani na iPhone. Napravite nove biblioteke od svojih glazbenih zapisa, a zatim ih ponovno sinkronizirajte. To bi moglo pomoći u popravljanju iPhonea koji slučajno preskače pjesme.

# 3. Pogrešan Apple ID?

Ako upotrebljavate dva različita Apple ID-a kad pokušate sinkronizirati iPhone i iTunes, imat ćete ovakav problem. Koliko god čudno zvučalo, ima smisla.

Staze kupujete na iTunes PC / Mac koristeći jedan Apple ID, a zatim ih pokušavate sinkronizirati sa svojim iPhoneom koji je registriran na drugom Apple ID-u; stvari neće ići kako je planirano.

Čudno je zašto se ovakve stvari događaju (dobrim ljudima!), Ali hej, pobrinite se da vam je osobna iskaznica kako biste provjerili rade li stvari u redu!

# 4. Ponovo izbriši i sinkroniziraj

Čini se da ovo funkcionira za neke korisnike (pogotovo kada datoteke nisu oštećene ili loše i ako se izvrsno reproduciraju na drugim iDevices). Uklonite sav medijski sadržaj s iPhonea, a zatim ponovno sinkronizirajte s iTunesom (nakon stvaranja nove biblioteke za svu glazbu koju želite sinkronizirati).

Problem bi trebao biti riješen slijedeći gornje savjete.

To je sve, momci!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found