Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone 6s Plus 2021. godine

Zaštita zaslona djeluje kao prva linija obrane vašeg pametnog telefona. Bilo da se radi o sprečavanju brutalnih ogrebotina ili sprečavanju otisaka prstiju, oni djeluju kao nužni štit za osjetljivi zaslon osjetljiv na dodir. S obzirom na to kako je važno zaštititi zaslon osjetljiv na dodir, sastavili smo hvale vrijedan popis najboljih zaštitnika zaslona od kaljenog stakla iPhone 6s Plus.

1. Maxboost

Maxboost je svaki centimetar najbolja zaštita zaslona, ​​koja nema za cilj ništa drugo nego zaštititi vaš iPhone od ogrebotina, jakih udaraca, ogrebotina i neravnina. Sa samo 0,2 mm debljine, nevjerojatno je tanak.

Zaobljeni rubovi poboljšavaju kompatibilnost do maksimuma bez ugrožavanja korisničkog iskustva. Dodirno je reći da će, kada instalirate poklopac na zaslon od 5,5 inča, zaslon retina HD nastaviti tkati magiju kao i obično. Sprječavanjem otisaka prstiju može dugo zadržati osjetljivost.

USP: 99% točnosti zaslona osjetljivog na dodir

Pogledajte na Amazonu

2. Supershieldz

Naš popis zaštitnika zaslona od kaljenog stakla nepotpun je bez proizvoda Supershieldz. Ovaj paket od dva zaštita zaslona namijenjen je vašem iPhoneu 6s Plus da zaštiti zaslon od ogrebotina. Štitnik zaslona bez mjehurića izrađen je od kaljenog stakla vrhunske kvalitete koje ima 100% ljepilo bez mjehurića. To osigurava brzu i jednostavnu instalaciju i ne ostavlja ostatke kada odlijepite film.

Supershieldz je proizveo ovu staklenu zaštitnu foliju od 0,3 mm s tvrdoćom od 9H koja čuva ogrebotine i uklanja otiske prstiju. Iskoristite 99,99% HD jasnoće i doživite originalno iskustvo dodira dok koristite svoj premium uređaj.

USP: Čistoća od 99,99%

Pogledajte na Amazonu

3. amFilm

Ono što se ističe kao zaštitnik zaslona od kaljenog stakla amFilm je debljina 0,3 mm. Savršeno se smješta na zaslon vašeg uređaja pružajući 99,9% prozirnosti.

Tvrdoća od 9H, dodatno ojačana oleofobnim premazom, pomaže u zaštiti zaslona uređaja od nule. Budući da je izuzetno osjetljiv na dodir, sjajno ćete se zabaviti koristeći 3D Touch na svom iPhoneu 6s Plus. Visokokvalitetni materijal prava je tajna njegova postojanja.

USP: Prirodno iskustvo gledanja

Pogledajte na Amazonu

4. JETech

Zaštita zaslona JETech dolazi s vrhunskom tvrdoćom koja ga čini tvrđim od noža. Izrađen je od visokokvalitetnog kaljenog stakla; napravljen je da brani zaslon vašeg iPhonea od svake ružne ogrebotine.

Štitnik zaslona jednostavan je za instalaciju i ne ostavlja ostatke iza sebe. Debeo je 0,33 mm, a nudi visoku prozirnost kako biste osigurali optimalno iskustvo gledanja. Možete mu u potpunosti vjerovati da će dugo zadržati visoku osjetljivost.

USP: 0,33 mm vrhunsko kaljeno staklo

Pogledajte na Amazonu

5. Witkeen

U svojoj seriji iPhone 6s Apple je predstavio značajku 3D Touch koja vam omogućuje brzi pristup nekim značajkama. Kada kupujete zaštitnik zaslona, ​​provjerite je li kompatibilan s 3D Touchom. Witkeen donosi visokokvalitetnu zaštitnu masku od kaljenog stakla za vaš iPhone 6s Plus.

Da bi bio prilagodljiv, Witkeen je izradio ultra tanki štitnik zaslona koji mjeri samo 0,33 mm debljine. Kada komunicirate sa svojim pametnim telefonom, nikada nećete osjetiti da između prstiju i zaslona postoji tanki sloj zaštite.

USP: Visoko reagirajući film

Pogledajte na Amazonu

6. VELIKO

GORNJA DuraGlass pripremljena je s vrhunskim kaljenim staklenim materijalom koji joj daje dovoljno snage da izdrži gadne ogrebotine i dugo traje. Na vrhu vodeće tvrdoće u industriji, nudi željenu zaštitu ekrana osjetljivog na dodir vašeg iPhonea.

Oleofobni premaz pojačava njegovu konstrukciju kako bi se lako borio protiv psovki, prljavštine i prašine. Uz visoku transparentnost i odzivnost, izvrsno se podnosi zadatku.

USP: Tvrdoća 10H

Pogledajte na Amazonu

7. iCarez

Jedina stvar koja mi se jako sviđa u zaštitniku zaslona iCarez je visoka osjetljivost. Dolazi s 2,5D zaobljenim rubovima koji pomažu zaštitniku zaslona da pruži zaštitu na cijelom zaslonu. Tvrdoća 9H čini ga protiv ogrebotina. Prozirnost visoke razlučivosti poboljšava korisničko iskustvo. Budući da je potpuno bez mjehurića, možete ga jednostavno instalirati i ukloniti. I na kraju, ne dopušta znoju ili prljavštini da ošteti gledanje i osjetljivost.

USP: Suha primjena

Pogledajte na Amazonu

8. AKWOX

Štitnici zaslona AKWOX cijenjeni su zbog svoje iznimne tvrdoće. Dva zaštitnika zaslona u ovom paketu mogu se pohvaliti tvrdoćom od 9H. Štitnici zaslona od kaljenog stakla nude dugotrajnu zaštitu. Njegova 99,99% HD jasnoća i preciznost zaslona osjetljivog na dodir izvanredni su jer postižete visok odaziv i prozirnost dok koristite iPhone 6s Plus.

Bez ikakve vanjske pomoći možete postaviti zaslon na zaslon telefona. Film će značajno smanjiti prašinu, ulje i mrlje od otisaka prstiju.

USP: Izuzetna tvrdoća

Pogledajte na Amazonu

9. Gospodin Štit

Mr.Shield popularno je ime u svijetu zaštite zaslona osjetljivog na dodir. Ovaj zaštitnik zaslona od kaljenog stakla namijenjen je iPhoneu iPhone 6s Plus. Zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona zaštićen je od ogrebotina i udarnih kapi jer je film izrađen od HD prozirnog balističkog stakla.

Mr.Shield vam daje precizno kaljeno staklo laserski izrezanog zaobljenih rubova. Uživat ćete u 99,99% HD jasnoći i preciznosti zaslona osjetljivog na dodir. Zakrivljeni rubovi zaštitnika ne dopuštaju da pokriva 100% zaslona osjetljivog na dodir vašeg telefona.

USP: Preciznost laserskog rezanja

Pogledajte na Amazonu

10. BLIZINA

NEARPOW je proizveo 0,26 mm zaštitnu masku od kaljenog stakla za vaš iPhone 6s Plus. Sa svojim 2.5D okruglim rubom ovaj se proizvod izdvojio kao precizno izrezani film za vaš iPhone zaslon. Okrugli rub pruža vam ugodan osjećaj drške.

Bilo kojem korisniku je izuzetno lako instalirati ovu zaštitu za zaslon; dovoljan vam je samo jedan pritisak da film nanesete na svoj iPhone. Njegovi se okrugli rubovi automatski pričvršćuju na zaslon bez ikakvih gnjavaža.

USP: Visoka točnost zaslona osjetljivog na dodir

Pogledajte na Amazonu

Završavati

Koji će se zaštitnik zaslona od kaljenog stakla instalirati na vaš iPhone 6 / 6s Plus? Javite nam njegovo ime i kvalitetu koja je zaključila posao za vas. Odlike koje mi se sviđaju u ovim vrhunskim zaštitnicima zaslona od kaljenog stakla su vodeća tvrdoća u industriji, visoka prozirnost i odziv. Osim toga, mogu zadržati znoj i otiske prstiju.

Možda biste htjeli pogledati:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus futrole za branik
  • Najbolji futroli za iPhone 6s Plus Folio
  • Najbolji futrole za iPhone 6s Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found