Blog

Najbolji nosači za bicikle iPhone 6s Plus u 2020

Kad vozim bicikl, više volim koristiti nosač za bicikl kako bih sigurno držao iPhone radi boljeg kuta gledanja (naravno, nosač za automobil ulazi u igru ​​kad god sam u autu.) Nakon što sam izbliza pogledao nekoliko opcije, nabrojao sam najbolje iPhone 6s Plus nosači za bicikl što bi vam se učinilo doista zamjetnim.

# 1. Morpheus Labs

Fleksibilnost je ključ u nosaču za bicikl Morpheus Labs napravljenom za iPhone 6s. IPhone možete postaviti vertikalno i vodoravno. To vam dodatno poboljšava iskustvo korištenja video, GPS-a, glazbe, razgovora, kamere i Bluetooth funkcija.

Uz siguran mehanizam zaključavanja, nosač održava vaš pametni telefon netaknutim. Zahvaljujući šest slojeva konstrukcije ojačanim čelikom, TPU-om i računalom, nudi potrebnu zaštitu vašeg uređaja od udara i struganja. Osim toga, možete odabrati više boja: crnu, sivu, narančastu itd.

USP: MIL-STD-810G

Kompatibilnost: iPhone 6 / 6s

Kupite ga od Amazona

# 2. Koomus

Instalacija u jednom koraku najbolja je značajka Koomus nosača za bicikl za iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Također možete ići na ručnu instalaciju jer je to vrlo jednostavno. Podloga protiv klizanja, guma za podešavanje veličine i sigurnosna igla osiguravaju da je vaš iPhone čvrsto pričvršćen na upravljaču vašeg bicikla. Također, ovaj nosač omogućuje vam popravljanje iPhonea sa zaštitnom futrolom ili bez nje. Uživajte u rotaciji od 360 stupnjeva; poput gledanja videozapisa, slušanja pjesama i razgovora s obitelji tijekom vožnje.

USP: Podesivi sustav ugradnje

Kompatibilnost: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Kupite ga od Amazona

# 3. Vibrelli

Vibrelli ima vrlo funkcionalan dizajn koji omogućuje instalaciju i uklanjanje bez ikakvih gnjavaža. Nosač za bicikl stane na bilo koji pametni telefon širine do 3,7 inča. Možete ga koristiti s upravljačima za bicikle i motore promjera 0,9 do 1,3 inča.

Sadrži snažnu podesivu stezaljku sa silikonskom trakom koja čvrsto drži uređaje. Štoviše, možete udobno prilagoditi svoj pametni telefon tako da ima bolji kut gledanja.

USP: Snažna podesiva stezaljka

Kompatibilnost: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 6 Plus

Kupite ga od Amazona

# 4. Spigen

Proizvodi Spigen zapravo ne trebaju marketing, jer je tvrtka uvijek iznova dokazala svoju mjeru kvalitete. Ovaj nosač za bicikl ima robusnu magnetsku stanicu koja čvrsto drži vaš iPhone, bez obzira na prepreke u vožnji. Također možete zakrenuti nosač za 360 stupnjeva kako bi odgovarao vašem kutu gledanja.

Držač šipke podesiv je vijkom i može stati na gotovo sve bicikle na tržištu. Osim magneta, tu je i čvrsta gumena podloga koja sigurno drži vaš iPhone. Nosač za bicikl zaista vrijedi svaku kunu.

USP: Snažni magnetski nosač zajedno s gumenom bazom

Kompatibilnost: iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Kupite ga od Amazona

# 5. Roam

Što se tiče nosača za bicikl, sigurnost nam je svima na prvom mjestu. Roam koristi silikonsku mrežu koja čvrsto drži vaš iPhone. Silikon se može rastezati i do 5 puta od svoje izvorne veličine, što ga čini dovoljno čvrstim da vaš iPhone bude što sigurniji. Tvrda plastika je jaka i izdržljiva i ne lomi se.

Stega za hvatanje biciklističke šipke velika je i sigurna da stane na gotovo sve bicikle dostupne na tržištu. Ako je faktor cijene ono što tražite, onda će vas ovaj nosač za bicikl obradovati ekonomskom cijenom.

USP: Cijena prihvatljiva za novčanik

Kompatibilnost: iPhone 8, 8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s, 5

Kupite ga od Amazona

# 6. IPOW

IPOW je pripremljen kao izuzetno kompetentan nosač za bicikl. Ima napredni mehanizam zaključavanja, a također dolazi s dvije silikonske trake koje sprečavaju pad iPhonea. Oblik stezanja s tri odjeljka daje mu veću stabilnost.

Tijekom instaliranja i uklanjanja uređaja nećete imati problema. Pametni telefon možete postaviti pod bilo kojim kutom radi optimalnog kuta gledanja. I na kraju, IPOW je dostupan u dvije boje: crnoj / metalnoj i crnoj.

USP: Oblik stezanja s tri odjeljka

Kompatibilnost: iPhone 8/8 Plus, iPhone 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 5s i 5

Kupite ga od Amazona

# 7. MaxMiles

MaxMiles ima robustan dizajn i omogućuje rotaciju od 360 stupnjeva. Možete ga instalirati na većinu bicikala s promjerom upravljača u rasponu od 18 mm do 30 mm. Kompatibilan je sa pametnim telefonima širine do 3,5 inča.

Ljubaznošću poboljšanog prianjanja, ne dopušta pad. Čvrsta konstrukcija omogućuje mu lako bez neravnina. Osim zaštite, MaxMiles dolazi u četiri atraktivne boje: crnoj, ružičastoj, crvenoj i žutoj.

USP: Pojačano prianjanje

Kompatibilnost: iPhone 7, 6, 6 i 5

Kupite ga od Amazona

# 8. iKross

iKross je stvoren za velike napore kako bi vaš biciklizam imao glatko jedrenje. Zahvaljujući uglavnom zglobnom zglobu glave s rotacijom od 360 stupnjeva, omogućuje vam postavljanje iPhonea u bilo koji kut. Kut možete fino podesiti samo jednom rukom.

Odgovara upravljaču s maksimalnim promjerom 42 mm ili 1,65 inča. Gumeni nosač kopče s jastučićima i mekim silikonom ne znači da je iPhone pao. Osim toga, također zadržava ogrebotine.

USP: Gumeni nosač kopče

Kompatibilnost: iPhone 8, X, 7 Plus, 7 6s, 6, 5 i iPhone SE

Kupite ga od Amazona

# 9. TeamObsidian

Dizajn koji apsorbira šok čini TeamObsidian idealnim bogatstvom za bicikliste. Fleksibilne silikonske trake pružaju dodatnu zaštitu. Kao rezultat, vaš uređaj ne pada ni na izuzetno neravnoj cesti.

Nosač bicikla može se udobno okretati kako bi udovoljio vašim potrebama za gledanjem. Čvrstom konstrukcijom ima dovoljno snage da svoj uređaj ne samo zaštitite od gadnih neravnina, već i za njega bude dugoročna imovina.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Kompatibilnost: Za veličine zaslona između 4 i 5,2 inča

Kupite ga od Amazona

# 10. ILM

ILM nosač za bicikl više liči na nosač za automobil što se tiče dizajna. Upravljač se može brzo prilagoditi različitim veličinama šipki za bicikl i ne trebate brinuti o kompatibilnosti. Izrađen je od aluminija, lagan je i dovoljno robustan.

Što se tiče postavljanja iPhonea, čvrsto ga drži bez nanošenja ogrebotina. Uz to, iPhone možete okretati u bilo kojem smjeru. Sve u svemu, to je izdržljiv proizvod za dugotrajnu uporabu.

USP: Značajka rotacije od 360 stupnjeva

Kompatibilnost: iPhone 5 / 5s / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus

Kupite ga od Amazona

To je poprilično to!

Koji je tvoj najdraži?

Koji vam je od ovih nosača za bicikl iPhone 6s Plus privukao pažnju? Obavijestite nas o svom odabiru i osobinama koje su vam se svidjele.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolji nosači za bicikle za iPhone 6 / 6s
  • iPhone 6s i iPhone 6s Plus naušnice
  • Najbolje banke napajanja za iPhone 6s / 6s Plus
  • Najbolje narukvice za iPhone 6 / 6s
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found